Cum crezi că-şi stimulează o companie japoneză angajaţii? Nu, nu e vorba despre bani!

O compania japoneză a găsit o soluţie inedită pentru a creşte productivitatea, având grijă ca angajaţii săi să fie relaxaţi şi binedispuşi.
Nu o să-ţi vină să crezi cu ce au populat firma! Ei au considerat că una dintre cele mai bune metode de a stimula productivitatea este pisica. Prin urmare, nu le-au mărit salariile angajaţilor, dar au găsit o metodă care se pare că dă roade, angajaţii fiind mai relaxaţi şi mai eficienţi.

Au salvat 9 pisici de pe drumuri şi le-au adus în birourile angajaţilor. Felinele au captat imediat întreaga atenţie şi acum se plimbă în voie peste calculatoarele angajaţilor, oferindu-le ocazia să se detensioneze.
Comunicarea dintre angajaţi a devenit mult mai bună, deoarece acum au un subiect comun despre care să discute şi în afara orelor de muncă. De asemenea, nivelul stres este redus, după cum au remarcat angajatorii în urma adoptării acestei soluţii.

Mai mult, angajatorii companiei japoneze Ferray Corporation, cei care au propus această soluţie, le oferă un bonus angajaţilor care se decid să adopte o pisică, scrie BrightSide. Iar cei care au deja o pisică acasă pot să vină cu ea la muncă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod