Stewardesa - job la nivel inalt

Cat de dese sunt zborurile?
In aviatie sunt reglementari internationale care trebuiesc respectate. Referitor la asta exista si un LTMO - timpi limitati, timpi de odihna pe care trebuie sa ii respecte o companie pentru angajati. Intre zboruri trebuie sa ai 12 ore de odihna. Poti sa ai 6 zboruri la rand, dar in ziua urmatoare trebuie sa ai obligatoriu liber.

E un job in care iti schimbi zilnic locul, povesteste-mi despre asta.
Asa se vede din afara. E adevarat ca mergi in locuri diferite, dar nu vezi nimic pentru ca stai in avion. Avionul, in general, sta o ora acolo. A aterizat, debarci pasagerii, faci security check si toate procedurile care se fac de fiecare data, aranjezi cabina pentru pasagerii care trebuie sa urce si o ora nici nu-ti dai seama cand trece.

Ce faci cand nu zbori?
Cand nu zbor, ma ocup de imbunatatirea calitatii serviciilor la bordul aeronavelor, nevoile si problemele Insotitorilor de Bord.
Urmaresc ca procedurile Companiei sa fie aplicate.

Citeam un anunt - o companie aeriana cauta insotitori de bord: fara obligatii familiale, inaltime peste 1,56, si abilitatea de a inota liber 50 m. Asa e peste tot sau fiecare companie are standardele ei?

Sunt companii la care probele astea sunt eliminatorii. Si cu obligatiile e adevarat. Eu am lucrat la Qatar Airways: am gasit anuntul in ziar, am fost la interviu si m-au acceptat. Am fost norocoasa. Am stat aproape un an de zile in Qatar. Dar sa stii ca fiecare companie aeriana isi stabileste propriile criterii de selectie a insotitorilor de bord. Fara obligatii, deoarece sunt companii care au multe ramaneri si esti de multe ori departe de casa. Inaltimea minima este obligatorie deoarece insotitorul de bord trebuie sa aibe acces usor la echipamentele care sunt pozitionate in compartimentele de bagaje, iar proba de inot e necesara deoarece in caz de aterizare (aterizare fortata pe apa) trebuie sa stii sa innoti!

Si cu obligatiile familiale?

Noi acum nu avem curse cu ramaneri (la Sibiu si la Bacau sunt de pe o zi pe alta doar) dar la Qatar, de exemplu, puteam sa stau si 9 zile intr-un loc.
In cazul acesta e mai greu sa iti mentii o relatie. Nu stiu cine suporta sa te vada cu bagajul in mana tot timpul, nici nu vii bine ca trebuie sa pleci. Eu la Qatar Airways cam asa eram. Si ma bucuram ca ajung la Singapore si stau 4 zile acolo, dar dupa ce faceam asta de 5-6 ori nu-mi mai placea sa merg mereu si, mai ales, singura. Nu e ca in vacanta.

Care e dezavantajul meseriei?
Dezavantaj... poate programul. E destul de aglomerat. Poti sa ai curse lungi, epuizante.

Ai timp si pentru viata personala?
La Blue Air da. La alte companii nu e asa lejer - daca au zboruri cu ramaneri, e mai greu. La acele companii e bine pentru cei care sunt la inceput si trebuie sa castige experienta, dar daca vrei sa ai familie nu e chiar ok. Depinde ce vrei si ce pui pe primul loc.

Daca pui familia sau profesia. Alegi in functie de asta.

Este o meserie doar pentru femei?

Sa stii ca nu. Avem si barbati. Ba chiar au inceput sa apara tot mai multi insotitori de bord barbati si chiar isi fac treaba foarte bine.

Daca nu ai fi facut asta ce job ai vrut sa ai?
Nu pot sa spun anume. Mie imi place sa calatoresc, sa fac ceva care sa ma prinda. La Blue Air la inceput am lucrat la marketing si incepuse sa imi placa… ma descurcam si atunci am capatat multa incredere in mine!

Ce anume faceai la marketing?
Pe partea de agentii de turism interne - Key Account Manager. Un an si jumatate am stat la marketing si intre timp imi faceam formalitatile ca sa ma transfer la zbor. Mi se parea ca e un program mai lejer si ca ma caracterizeaza mai bine meseria de insotitor de bord.
Dupa asta au urmat examene la autoritate si tot ce era nevoie. Si intr-un final am intrat la zbor!
 

Comentariile 51-100 din 287

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sir Greg pe 14 Iun 2012, 15:46
    LOAN OFFER

    STAR CREDIT WOODS FIRMA INC ... * V-aţi săturat de împrumut şi având să se întoarcă în mai puţin de două săptămâni? Ce se întâmplă dacă aţi putea obţine până la 10 ani pentru a returna o valoare? Vrei care vă oferă o mai mare certitudine? Să ne da timp şi alegerea necesar pentru a prelua controlul de portofel! A obţine suma care aveţi nevoie rapid şi au uşurinţa mai mult să se întoarcă în termeni proprii. Ajunge până la 1.000 USD la 50.000 USD, cu o perioadă de 48 de ore! Suntem creditor privat bani International cu sediul în Regatul-Unit, oferim împrumut la o rată foarte scăzută de 2%. daca te intereseaza rugam sa ne contactati prin e-mail: starwoodsloanfirms004@gmail.com pentru mai multe informaţii. CANDIDATE interesate să i se iniţiale: Trebuie să UMPLE DE CONTACT datelor şi aplicarea RETURN: NUME: VARSTA: SEX: Stare civila: Telefon de contact: ADRESA: CITY: STAT: ŢARA: ZIP CODE: Ocupaţia: Numele băncii: Am carte de credit Deja un LINIE DE CREDIT ipotecă Venitul net lunar: Suma necesară: Atunci când este nevoie: Scopul creditului: În stare de faliment sau nu: RAMBURSAREA / împrumut DURATA: Salutari, Sir Greg cârlige. Soluţie de împrumut Echipa. Vă mulţumim pentru cooperare. Trimise în DE GROVE Margie pentru Compania de franciză şi de împrumut email.starwoodsloanfirms004@gmail.com

    0
    4

  • clarabannyloaninvestmentplc@gm pe 14 Iun 2012, 07:28
    de contact: pentru împrumut dumneavoastră astăzi.

    Atenţie tuturor solicitanţilor de împrumut! bun venit Ai nevoie de un împrumut? Sunteţi interesat în obţinerea orice fel de împrumut? Sau vă faceţi griji financiar? Dacă da, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail Suntem la dispoziţia dumneavoastră. Cu stimă, Clara Banny M / D

    0
    3

  • Andreea pe 12 Iun 2012, 13:24
    Intrebari legate de cursuri.

    Am auzit ca la Henri Coanda , este facultate si acolo se fac si aceste cursuri necesare pentru a deveni insotitoare de bord. Eu inca am 15 ani , dar vreau sa ma axez pe genul acesta de munca. Imi place sa socializez cu oamenii , stiind ca trebuie sa fi prietenos si sa acorzi atentie celor care au nevoie. Am auzit ca sunt unele criterii , cum ar fi greutatea, si inaltimea. , seriozitatea . Trebuie sa stiu sa innot , cum ati spus , in caz ca aterizam pe apa. As vrea sa stiu de acum pe ce limbi sa ma axez, si cat de mult sa ma axez pe geografie( sincer, nu imi place deloc) . Ne trebuie si putin din isorie? Adica, oamenii pot intreba daca s-a petrecut ceva cu multi ani in urma, gen razboaie sau daca sunt ruine ale cetatilor? Ne trebuie o facultate? Sau avem nevoie doar de aceste cursuri? Si, exista companii aeriene false?

    6
    0

  • SMITH SCOOT pe 15 Mai 2012, 18:35
    LOAN OFFER

    "ATENTIE" ATENTIE ATENTIE " SUNTEŢI confruntă orice Probleme FINANCIARE ai o casa de vis în mintea ta, o masina de vis, o propunere de afaceri şi nu ai finanţelor OFERIM împrumut de afaceri, SMALL BUSINESS împrumut SCALE, DEPT împrumut, credit auto, credit de nevoi personale, împrumut consolidare. OFERIM CREDIT LA INTERESUL scăzut de 2% Ne da OUT MINIM DE CREDIT 5000USD, iar cea maximă de 10 milioane de dolari fără garanţii doar dvs. IDENTIFICAREA SOLICITANTULUI interes trebuie să ne întoarcem la Statele Unite pentru Formularul de cerere de împrumut CONTACT smithloanfirm@hotmail.co.uk Solicitantul trebuie să completeze INTERESAT formularul de mai jos 1. Numele complet: .............................................. 2. Adresa: ................................................. 3. Sex: ...................................................... 4. Varsta: .................................................... 5. Telefon acasă: .................................... 6 număr de telefon mobil: ...................................... 7. Ocupaţia: ............................................ 8. De stat: .................................................. 9. Ţara: ..............................................

    0
    4

  • GEORGE pe 15 Mai 2012, 18:30
    LOAN OFFER

    Eu sunt cel mai Rev George alb un creditor privat, eu sunt directorul executiv al agenţie de creditare RAINBOW. Noi oferim atât de afaceri credit de nevoi personale cu bazei de capital între sumele de $ 2,000.00 la $ 500,000,000.00 Dolari SUA, euro sau lire sterline pentru consumatorii europeni, întreprinderilor şi agenţiilor să coopereze, indiferent de statutul lor marital, sex, religie, şi de locaţie, dar trebuie să aibă mijloacele legale de a rambursa împrumutul la ora stabilita, şi trebuie să fie de încredere, cu rata dobânzii cât mai mică de 3%. Dacă acest satisface aşteptările dumneavoastră, atunci putem avansa, aş vrea să spune suma exactă pe care aplica pentru împrumuturi şi urgenţa această tranzacţie pentru proceduri suplimentare ne trimiteţi un email la : (kingsloanfirm1@gmail.com) Detalii ale solicitantului: * Numele solicitantului: * Adresa solicitantului: * Oraş: * De stat: * Tara: * Sex: * Stare: * Vârsta: * Venitul lunar Rata: * Ocupatia: * Tel :/ Mobil: * Mobil: * Suma solicitată: * Personal sau de afaceri de împrumut * Durata de împrumut: * E-mail: CEEA CE FEL Dl George.

    0
    5

  • cristina pe 7 Mai 2012, 22:13
    o mica intrebare!

    salut, am 16 invat, mai am 2 ani pina sa termin a -12-a, cel mai mare vis din viata mea este sa ajung insotitoare de bord, ce sa fac? unde sa ma adresez? as putea dupa 18 sa incep a ma realiza? pot sa urmez universitatea si concomitent sa fac si scoala de aviatie? mute intrebari am la care nu pot gasi un raspuns. va rog ajutatima. Si, pentru cerintele pe care le au, consider ca pot sa le trec, sunt fosta sportiva calificata pe innot, am anumite cunostinte( note bune) cunosc citeva limbi straine, -spaniola, italiana. portugheza, engleza, rusa, romana. Iar acest vis, ma urmeaza zi de zi.! pina numi ating scopul nu ma las, si vreu sa aflu tot in detalii, va rog ajutatima

    13
    0

  • mark lucas pe 4 Mai 2012, 18:33
    http://www.eva.ro/cariera/profesii/stewardesa-job-la-nivel-inalt-articol-10208.html

    Bună ziua, Sunt un creditor Mr.Mark Lucas de la un împrumut Guvernul a aprobat şi certificat company.Are ai nevoie de credit de nevoi personale sau de afaceri, eşti în departamentul şi au nevoie de finance.We oferta de consolidare împrumut la o rată a dobânzii foarte scăzute 3% Eşti. obosit de a solicita creditul, nu vă faceţi griji mai mult ca suntem pe deplin aici şi gata să te ajute din problemele tale financiare .. ai fost scammed, de ce mor în tăcere şi de Aplicare a primi creditul în trei zile lucrătoare.? Aplicaţi astăzi în timp ce ultima oferta .. persoanele interesate ar trebui să ne contactaţi prin e-mail: marklucasloancompany@gmail.com Domnul / doamna Nume: .............................. Nume: ......................... Numele de afaceri (dacă este cazul): .......................... Suma de împrumut nevoie de: ............................. Durata creditului: .................................... Scopul creditului: .............................. Venitul lunar .......................... E-mail: .............................. Ţara: .................... Oraş: .............................. Stat / Provincie: .............................. Telefon: ............................. DATE DE CONTACT detalii mai jos: DATE DE CONTACT NUME: Mr.Mark Lucas. EMAIL: marklucasloancompany@gmail.com

    6
    4

  • diana pe 4 Mai 2012, 15:41
    Inscrieri IB

    Buna ziua,stie cineva cand se face urmatoare serie de insotitori de bord la FLY LEVEL?

    4
    0

  • Daniel pe 20 Apr 2012, 12:04
    Recrutare

    Liana, unde gasesc astfel de oferte? Daca vezi acest mesaj, raspunde-mi te rog la dansto13@yahoo.com

    3
    0

  • Liana pe 11 Apr 2012, 07:53
    curs sau recrutare

    nu pot sa inteleg...toti vbiti de cursuri.. vin multe companii aeriene sa recruteze,fara niciun curs...iti asigura ei tot,training,cazare,mancare...fara bani...trebuie doar sa indeplinesti conditiile.cu siguranta nu este o investitie rea un curs,dar este o investitie mare,mai ales cand sansele pot fi altele acum

    8
    0

  • Mrs. Monica Roland pe 30 Mar 2012, 13:27
    Oferta de împrumut garantat

    Salut Fiecare corp, Numele meu este doamna Monica Roland. Eu locuiesc în Londra, Regatul Unit şi eu sunt o femeie fericit astăzi? şi i-am spus de sine-mi că orice creditor care salveze familia mea de la situaţia noastră slabă, i se va referi orice persoană care este în căutarea de împrumut la el, mi-a dat fericire pentru mine şi familia mea, am avea nevoie de un împrumut de $ 250,000.00 pentru începe viaţa mea peste tot ca eu sunt o mama singura cu 3 copii, i-am întâlnit acest lucru sincer şi temător de Dumnezeu creditor de împrumut omul care ma ajuta cu un împrumut de $ 250,000.00 USDollar, el este un om temător de Dumnezeu, dacă vă aflaţi în nevoie de împrumut şi va plăti înapoi împrumutul vă rugăm să contactaţi-i spun că-i este doamna Monica Roland care se referă la el. A lua legatura cu domnul dl James osos prin e-mail: (bestloansfinance02@gmail.com)

    2
    5

  • Erica pe 30 Mar 2012, 13:17
    Oferta de împrumut Aplicaţi Azi ..

    Ai nevoie de un împrumut pentru a achita facturile, dacă da, atunci trimite-ne eselelender@blumail.org with următoarele informaţii:? Multumesc Nume 1.Full: ...... 2.Sex: ..... 3.Age: ...... 4.Phone: ..... 5.Country: .... Suma 6.Loan nevoie de: ...... Perioada 7.Duration: .....

    0
    4

  • Loan pe 30 Mar 2012, 13:05
    Oferta de împrumut Aplicaţi Azi ..

    Ai nevoie de un împrumut pentru a achita facturile, dacă da, atunci trimite-ne eselelender@blumail.org with următoarele informaţii:? Multumesc Nume 1.Full: ...... 2.Sex: ..... 3.Age: ...... 4.Phone: ..... 5.Country: .... Suma 6.Loan nevoie de: ...... Perioada 7.Duration: .....

    0
    5

  • Mr.Mark Billy pe 22 Mar 2012, 13:27
    împrumut de oferta

    Am Mr.Mark Billy, creditorul diffrence împrumut şi clar-suflet, om de onoare. Suntem o companie cu suport financiar. Am împrumut bani pentru oamenii care au nevoie de asistenţă financiară, de rău de credit care au nevoie de bani pentru a plăti facturile investească în afaceri. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa Ei vor suna ca am fost destinatarul unui fericit te de credit. E-mail: markbillyloancompany@yahoo.com Primele detalii CREDIT calificările necesare pentru: Nume si prenume: .......... Ţara: ............. Sex: ............. Ocupaţia: ......... Cantitatea necesară de ............ Scopul împrumutului ........ Durata creditului: ............ Numărul de telefon ............. Salutari. Mr.Mark Billy E-mail: markbillyloancompany@yahoo.com

    0
    4

  • raymond blake pe 19 Mar 2012, 17:30
    http://www.eva.ro/cariera/profesii/stewardesa-job-la-nivel-inalt-articol-10208.html

    Bună ziua, Sunt un creditor Mr.Raymond Blake dintr-un împrumut Guvernul a aprobat şi certificat company.Are ai nevoie de credit de nevoi personale sau de afaceri, eşti în departamentul şi au nevoie de finance.We oferta de consolidare împrumut la o rată a dobânzii foarte scăzute 3% Eşti. obosit de a solicita creditul, nu vă faceţi griji mai mult ca suntem pe deplin aici şi gata să te ajute din problemele tale financiare .. ai fost scammed, de ce mor în tăcere şi de Aplicare a primi creditul în trei zile lucrătoare.? Aplicaţi astăzi în timp ce ultima oferta .. persoanele interesate ar trebui să ne contactaţi prin e-mail: raymondblakeloans@gmail.com Domnul / doamna Nume: .............................. Nume: ......................... Numele de afaceri (dacă este cazul): .......................... Suma de împrumut nevoie de: ............................. Durata creditului: .................................... Scopul creditului: .............................. Venitul lunar .......................... E-mail: .............................. Ţara: .................... Oraş: .............................. Stat / Provincie: .............................. Telefon: ............................. DATE DE CONTACT detalii mai jos: DATE DE CONTACT NUME: Mr.Raymond Blake. EMAIL: raymondblakeloans@gmail.com

    1
    3

  • Andrei pe 28 Feb 2012, 11:55
    Inscriere curs Insotitori

    Pe 2 martie merg la examenul de admitere la Fly Level si pe 5 martie voi incepe cursul! Multumesc

    2
    2

  • Mr Clinton Duke pe 15 Feb 2012, 17:13
    CREDIT OFERTA.

    Salutări: Sunteţi în căutarea pentru împrumut în acest an pentru a stabilizat starea dumneavoastră financiară? atunci ai ajuns la locul potrivit, un loc unde împrumut este oferta la rata de 3% şi la un mod foarte liber de stres, în firma de împrumut Clinton Duke, oferim credit de nevoi personale, credit de consolidare, garanţii de împrumut şi garanţii generale, de afaceri împrumut şi de credit pentru a plăti facturile, etc, dacă sunteţi interesat în orice tip de împrumut, atunci va trebui să ne contactati prin adresa de e-mail: clintondukeloanfirm@gmail.com

    0
    3

  • Loan pe 14 Feb 2012, 12:05
    Oferta de împrumut valabilă astăzi

    Aţi fi refuzat de un împrumut de la banca dvs. sau de o firma de orice financiare? face aveţi nevoie de un împrumut pentru a achita facturile sau cumperi o casa? Ai nevoie de un împrumut de porni o afacere?. Asiguraţi-visele tale sa devina, prin contactarea de către Greg firma de împrumut, ne da afarã de împrumut cu o rată a dobânzii de 3% pe an, pentru mai multe informaţii cu privire la acest împrumut nu face contact cu noi cu e-mail a declarat de mai jos: eselelender@blumail.org, astfel încât să putem continua în continuare. Informaţiile de mai jos este necesară. Suma necesară CREDIT:. Scopul creditului:. DURATA DE ÎMPRUMUT:. Numele complet:. ADRESA:. ŢARA:. Venitul lunar:. NUMĂRUL DE TELEFON:. SEX:. STARE CIVILĂ:. VARSTA:. Salutari. Dl Raymond Larry E-mail: eselelender@blumail.org

    1
    2

  • OANA pe 8 Feb 2012, 12:06
    CUM DEVII STEWARDESA

    Buna ziua, Sunt instructor la o companie si vreau sa imi expun parerea despre elevii care ii instruiesc in zbor.Sincer toti elevi care au venit de la scoala Fly LEVEL au fost foarte foarte pregatiti si am ramas uimita de lucrurile pe care le stiau.Felicit scoala pe aceasta cale.!Recomandarea mea ca si instructor este sa faceti scoala de aviatie la Fly LEVEL.Puteti urma si pe site cate echipamente au si ce pregatiri fac. http://www.facebook.com/pages/Fly-Level/128512040519165

    4
    1

  • mario puzo pe 3 Feb 2012, 10:36
    Ai nevoie de un împrumut?

    Ai nevoie de un împrumut? dacă da, trimite-ne înapoi la: mariopuzo@blumail.org

    3
    0

  • Sr James Carl pe 2 Feb 2012, 02:47
    Oferta de împrumut de la compania perfectă de creditare de împrumut, se aplică în regim de urgenţă.

    Buna ziua, Pentru a introduce în mod corespunzător mă, eu sunt dl James Carl un creditor privat i da afarã de împrumut la rata dobânzii de 3%. Aceasta este o oportunitate financiar la uşa ta pas, se aplică astăzi şi de a lua rapid loan.There dvs. sunt multe acolo caută o oportunitate financiară sau asistenţă peste tot în locurile şi în continuare cu toate acestea nu sunt în măsură pentru a obţine unul. Dar aceasta este o oportunitate financiara la uşa ta pas, şi, ca atare, nu vă puteţi permite să rateze această oportunitate. Acest serviciu este de a reda atat persoanelor fizice, companii, oameni de afaceri şi variază women.The suma creditului disponibil de la $ 5,000.00 la $ 500,000,000.00 sau orice suma la alegerea dvs. Pentru mai multe informatii contactati-ne prin e-mail: jamescarlloanfirm@yahoo.com PRIMUL CONTACT NECESARE Nume complet .................................... Personal Număr de telefon ............................ Ţară ........................................... Adresa ...................................... De stat .............................. Varsta ............................................. Aţi aplicat înainte de ?....................... Stare civila ................................. Suma creditului necesare ca împrumut ..................................... Durata de împrumut ................................. Ocupaţia .................................... Venitul lunar ............................. UNELE RĂSPUNS Întrebări frecvente (Întrebări frecvente) Avem formularul 1 simplu pentru tine să completaţi pentru a aplica pentru un împrumut. completati-l si e-mail-l la mine. Cererea se referă, de mai jos 2 subiecte. * Autorizaţie de credit * Imprumutatul informaţii 1. Care este rata dobânzii? Rata dobânzii depinde de proiect. Rata dobânzii este de 3% lunar doar rata anuală a dobânzii de plătit. 2. Cât timp este creditul pentru? Aveţi posibilitatea să alegeţi o perioadă convenabilă, la suita de buzunar. Nu există nici o sancţiune plată de pre 3. Contează meu de credit? Nu 4. În cazul în care nu ai credit? Am împrumut la nivel mondial 5. Cât timp este nevoie pentru a fondului? După depunerea Cererii de împrumut, vă puteţi aştepta la un răspuns preliminar de mai puţin de 24 de ore şi de finanţare în termen de 72-96 de ore de la primirea informaţiilor avem nevoie de la tine. 6. Cât de mult va fi plăţile mele? Aceasta va fi calculată pentru tine si trimis la tine într-un program de rambursare, împreună cu condiţiile de împrumut. Aştept cu plăcere răspunsul dumneavoastră rapid, Salutari calde, Dl James Carl

    2
    0

  • mihai pe 16 Ian 2012, 21:38
    FLY LEVEL SI NU NUMAI

    Exista totusi o alegere mai buna din punct de vedere al prestigiului intre Fly Level si SSAvC prefer sa sustin ca SSAvC-ul este o scoala mai buna cu profesori mai bine pregatiti samd. Ca si pret tariful este acelasi deci parerea mea este daca aveti posibilitatea de a alege sa faceti la SSAvC. Motivul? : Cand am fost sa sustin examenul de licenta am ramas un pic uimit de modul gresit in care au fost pregatiti elevii care au absolvit Fly Level ca dovada a faptului ca majoritatea erau mirati cand le spuneai ca " SISTEMUL DE OXIGEN DIN PSU FURNIZEAZA OXIGEN PENTRU 12 MINUTE" incercati sa alegeti logic dupa vechime si dupa prestigiu. Nu va lasati influentati de persoane care comenteaza la modul eu am facut scoala "X" si am fost cel mai bun la examene, UN MUST KNOW "POATE EXAMENELE DIN TIMPUL SCOLII SUNT PROMOVATE USOR IAR LA AUTORITATE DUMNEZEU CU MILA". Nu va ramane decat sa va convingeti singuri dar mai bine ganditi de 10 ori inainte de a ajunge la concluzia ca ati aruncat 3500 de euro. Mai sunt si alte lucruri ascunse cel putin pe care eu nu le-am aflat inainte sa ma apuc cu toate ca m-am interesat in mare despre ce e vorba. Nu am vazut nicaieri precizat spre exemplu ca dupa ce platesti examenele la autoritate si zborul de control mai trebuie sa platesti si pentru eliberarea brevetului o hartie pe care scrie ca esti calificat si pe care ai lipita o poza adusa tot de tine nu facuta de ei asa ca prin urmare nu aflati toate lucrurile despre meseria asta decat in momentul in care va apucati si atunci nu va asteptati ca intr-o saptamana sa aflati totul, mereu vor fi chestii noi interesante, enervante, stresante samd. Va urez mult succes daca vreti sa va apucati si sper ca am lamurit mai multe persoane cu acest coment. Toate cele bune.

    2
    1

  • Dl Paul Hart pe 3 Ian 2012, 21:57
    împrumut

    Buna ziua, Eu sunt Domnul Paul Hart, un creditor privat i dea împrumut la 3% dobândă comision. Aceasta este o oportunitate financiara la uşa ta pas, se aplică astăzi şi de a lua rapid dvs. loan.There multe acolo cautati financiare oportunitate sau de serviciu peste tot locul şi încă sunt în în imposibilitatea de a primi unul. Dar aceasta este o oportunitate financiara la uşa dvs. pas şi, ca atare, nu îşi poate permite să rateze această oportunitate. acest serviciu este de a face atat persoanelor fizice, companii, oameni de afaceri şi women.The gamă de valoarea creditului disponibil de la $ 1,000.00 la US $ 500,000,000.00 sau alegerea dvs. Pentru mai multe informatii contactati-ne prin e-mail paulhartloanfirm@gmail.com Primele informaţii necesare Numele şi prenumele .................................... Personal numărul de telefon ............................ Ţară ........................................... Adresa :......................................... De stat .............................. Cenzurat *.......................................... Varsta ............................................. Aţi se aplică înainte de ....................... Stare civila ................................. Suma creditului necesare ca împrumut ..................................... Durata de împrumut ................................. Vorbiţi engleză ?................. Scopul creditului ................................... Ocupaţia .................................... Venitul lunar ............................. Astept raspunsul dvs., Dl Paul Hart.

    2
    2

  • clinton deal pe 14 Dec 2011, 18:50
    Am nevoie de un împrumut de urgenţă

    Buna ziua, Sunt Mr.clinton dealul de imprumut Word, suntem un legit, înregistrată şi garantate companie de împrumut, şi dăm afară creditele acordate persoanelor fizice, companii, instituţii guvernamentale, biserici şi mediul de afaceri organizaţii şi oameni de tot felul. Eşti în nevoie de un împrumut pentru orice scop? Eşti într-o problemă financiară? Ai nevoie de financiare soluţie? Împrumuturi Libertatea este soluţia la toate dumneavoastră financiare probleme, creditele noastre sunt uşor, ieftin şi rapid. Contactati-ne astăzi pentru faptul că împrumutul pe care o doriti, putem aranja orice împrumut pentru a se potrivi dvs. bugetului la doar 3% rata dobânzii. Daca sunteti interesati, contactati-ne imediat, adresa noastra de e-mail este: clintonhillloanservice@hotmail.com Nume :_________ Nume de familie :_________ Sex :_________ Stare civila :_________ A lua legatura cu :_________ City / Zip :_________ ţară :_________ Data naşterii :_________ Valoarea împrumutului în conformitate cu cerinţele :_________ Împrumut pe termen :_________ Lunare / anuale de venit Venituri :_________ Ocupaţia :_________ Creditul scop :_________ telefon :_________ Vă mulţumim pentru alegerea noi! Salutari, Mr.clinton deal

    0
    1

  • alexandra pe 7 Dec 2011, 16:19
    cine ma ajuta si pe mn cu niste raspunsuri legate de meseria IB?

    mail alexandra_sipos@yahoo.com

    2
    1

  • cristina pe 5 Dec 2011, 15:14
    varsta insotitori

    Nu exista limita maxima de varsta pentru aceasta meserie Carmen...trebuie doar sa ai un aspect fizic placut.Uite iti dau un link sa citesti mai multe http://www.scoaladeaviatie.ro/

    3
    1

  • carmen maria pe 2 Dec 2011, 11:12
    o intrebare

    care e limita de varsta , ?eu am 35 de ani, as mai avea sansa sa lucrez ca insotitoare de bord?

    3
    5

  • nya pe 25 Nov 2011, 23:18
    detalii

    sunt foarte interesata de aceasta meserie, si sora mea este stewardesa in Qatar.

    3
    2

  • Mr James Carl pe 25 Nov 2011, 08:07
    Oferta de Crăciun împrumut de la cea mai bună companie, se aplică în regim de urgenţă ...

    Buna ziua, Pentru a introduce în mod corespunzător mă, eu sunt dl James Carl un creditor privat i da afarã de împrumut la rata dobânzii de 3%. Aceasta este o oportunitate financiar la uşa ta pas, se aplică astăzi şi de a lua rapid loan.There dvs. sunt multe acolo caută o oportunitate financiară sau asistenţă peste tot în locurile şi în continuare cu toate acestea nu sunt în măsură pentru a obţine unul. Dar aceasta este o oportunitate financiara la uşa ta pas, şi, ca atare, nu vă puteţi permite să rateze această oportunitate. Acest serviciu este de a reda atat persoanelor fizice, companii, oameni de afaceri şi variază women.The suma creditului disponibil de la $ 5,000.00 la $ 500,000,000.00 sau orice suma la alegerea dvs. Pentru mai multe informatii contactati-ne prin e-mail: jamescarlloanfirm@yahoo.com PRIMUL CONTACT NECESARE Nume complet .................................... Personal Număr de telefon ............................ Ţară ........................................... Adresa ...................................... De stat .............................. Varsta ............................................. Aţi aplicat înainte de ?....................... Stare civila ................................. Suma creditului necesare ca împrumut ..................................... Durata de împrumut ................................. Ocupaţia .................................... Venitul lunar ............................. UNELE RĂSPUNS Întrebări frecvente (Întrebări frecvente) Avem formularul 1 simplu pentru tine să completaţi pentru a aplica pentru un împrumut. completati-l si e-mail-l la mine. Cererea se referă, de mai jos 2 subiecte. * Autorizaţie de credit * Imprumutatul informaţii 1. Care este rata dobânzii? Rata dobânzii depinde de proiect. Rata dobânzii este de 3% lunar doar rata anuală a dobânzii de plătit. 2. Cât timp este creditul pentru? Aveţi posibilitatea să alegeţi o perioadă convenabilă, la suita de buzunar. Nu există nici o sancţiune plată de pre 3. Contează meu de credit? Nu 4. În cazul în care nu ai credit? Am împrumut la nivel mondial 5. Cât timp este nevoie pentru a fondului? După depunerea Cererii de împrumut, vă puteţi aştepta la un răspuns preliminar de mai puţin de 24 de ore şi de finanţare în termen de 72-96 de ore de la primirea informaţiilor avem nevoie de la tine. 6. Cât de mult va fi plăţile mele? Aceasta va fi calculată pentru tine si trimis la tine într-un program de rambursare, împreună cu condiţiile de împrumut. Aştept cu plăcere răspunsul dumneavoastră rapid, Salutari calde, Dl James Carl

    1
    0

  • daniela pe 20 Nov 2011, 23:55
    Fly LEVEL

    BUNA seara fetelor,eu am terminat scoala la fly level si am numai cuvinte de lauda si sunt tare mandra ca vad diferente de cunostinte intre mine si colegele mele care au terminat in alta parte.M-am angajat de cateva luni si si imi place foarte mult ce fac.Nu conteaza varsta important e sa aveti un aspect fizic placut.

    6
    0

  • Simona pe 8 Nov 2011, 13:29
    Buna

    Andanana din pacate nu este voie sa ai tatuaj la vedere,legat de semne distinctive depinde unde le ai.

    7
    0

  • Roxstewardess pe 24 Oct 2011, 21:22
    Curs Insotitori de bord

    Www.insotitor-de-bord.ro Www.stewrdess.ro Scoala de insotitori de bord Inscrire curs luna noiembrie

    3
    3

  • marian pe 24 Oct 2011, 19:42
    vreau sa devin steward

    cine ma poate ajuta cu cateva detalii despre scoala?va rof id mess fenichiu_marian2001

    3
    0

  • Adriana pe 6 Oct 2011, 18:02
    informatii

    Buna!si eu imi doresc ff mult sa urmez cursurile de IB,dar nu pot sa ma hotarasc..sunt din TM si am inteles ca sa infintat la Carpatair ,Scoala de IB, insa nu am reusit sa obtin mai multe informatii despre acest curs..daca cineva ma poate ajuta cu mai multe informatii ..id-ul meu este radoiadriana@yahoo.com

    9
    0

  • adina pe 5 Oct 2011, 15:31
    SSAvC sau FLY LEVEL???

    buna..as vrea sa stiu si eu c imi recomandati..SSAvC sau Fly Level?..ink nu stiu kare ofera mai multe posibilitati dupa terminarea cursurilor..examenele sunt cam in aceeasi perioada si inka nu m-am decis unde sa-mi depun dosarul!..imi poate da cineva care deja a terminat mai multe detalii?.multumesc.

    2
    0

  • Nutu Cristian pe 3 Oct 2011, 10:54
    penru Gherman Daniela

    Da`mi o adresa prin care putem comunica in legatura cu aceasta scoala de aviatie civila...am mai multe intrebari pe care as vrea sa ti le adresez ...

    4
    0

  • Nutu Cristian pe 3 Oct 2011, 10:52
    Cateva intrebari

    Cum putem comunica sunt aproape de liceu si as vrea sa va adresez o intrebare.Pentru a deveni steward,la liceu este necesar profilul limbi straine sau filologie? Trebuie o "scoala profesionala" ca de exemplu ..."Academia Aeronautica Henri Coanda" sau ceva de genu' ??

    1
    0

  • Diana pe 20 Aug 2011, 19:27
    Buna

    Heii . eu abia acuma trec in clasa a 8 si de mica imi doresc sa practic aces job. As dori sa`mi spui si mie care sunt conditiile pentru a intra la aceasta scoala. Adica gen : inaltime, probe sportive, chestiuni eliminatorii ca si in alte scoli??? Multumesc mult.

    9
    3

  • geanina pe 4 Aug 2011, 18:07
    Pana la ce varsta poti lucra?

    Am citit(cu atentie cred eu)toate comentariile dar nu am gasit nicin raspuns la nelamurirea mea....Trebuie sa ai pana in 30-35 de ani in momentul in care te angajezi,sau doar pana la varsta asta poti sa lucrezi si dupa aceea poti sa-ti cauti alt job???Eu acum am 18 ani si ma intereseaza dak aceata este o meserie de lunga durata sau doar de cativa ani,pana implinesti 30-35 de ani.Poate cineva sa imi raspunda,va rog?????

    6
    2

  • diana pe 24 Iul 2011, 00:38
    pt george

    george draga tu nu poti s devii stewardesa ci stewart:))...pt k esti barbat

    10
    2

  • neroqua pe 17 Iul 2011, 04:44
    cateva exemple de scoli in afara

    cateva din spania http://air-hostess.net/ http://www.cursostcp.es/ http://lesma-ndp.com/tcp.html http://www.bai-sa.es/curso_azafata_vuelo/index.php http://www.aerolink.es/es/formacion-aeronautica/tripulante-de-cabina-de-pasajero din italia http://www.assistentidivolo.org/ http://www.flyhostess.com/italiano/home.html cu siguranta veti gasi mai repede de munca daca faceti cursul in alta parte decat in Romania.

    0
    2

  • ioana grigore pe 29 Iun 2011, 16:11
    cum devii stewardesa!

    http://www.scoaladeaviatie.ro/

    5
    0

  • Loredana pe 27 Iun 2011, 00:59
    Buna

    Am si eu o intrebare,daca ai silicoane,mamare,ai voie sa devi insotitor de bord?Este o problema?Am auzit multe pareri si speculatii si nu sunt lamurita.ma ajuta si pe mine cineva?Multumesc frumos!

    0
    10

  • LINDA TRICIAL pe 16 Iun 2011, 20:22
    ÎMPRUMUT OFERTA

    Ai nevoie de un împrumut pentru a achita facturile dvs. Sau pentru afacerea dvs., dacă da-ne Email:? Informaţii linda.tricial.loanfunds@hotmail.co.uk necesare (1) Nume: (2) Suma necesară ca împrumut: (3) Telefon: (4) Durata: (5) Ţara: Multumesc Uniunii împrumut Firm LINDA TRICIAL

    1
    3

  • George pe 13 Iun 2011, 20:03
    Sunt interesat si eu de acest job

    Buna ziua numele meu este George Popa din Jud Brasov oras Zarnesti , am 23 de ani si sunt plecat in Anglia momentan dar din nefericire nu am noroc in ceea ce fac aici si acesta job de Stewardesa il am in minte inca de cand aveam 10 ani , va rog frumos daca se poate sa ma ajutati si pe mine . Cu stima si respect George Popa care cauta cu disperare o cale de a lucra ca Stewardesa. Va multumesc pentru timpul acordat

    1
    0

  • Xt1na pe 12 Iun 2011, 13:47
    :)

    Buna ziua! Sunt interesata si eu de acest job..mi-ati putea trimite cateva informatii? Ce acte sunt necesare?Abilitati etc. Acum am terminat clasa a 12-a si as dori sa lucrez in domeniu.Multumesc anticipat!

    4
    3

  • roseline jones pe 8 Iun 2011, 17:14
    Buna Ziua

    Buna Ziua, Eşti în orice fel de dificultăţi financiare? De ajutorul tau vine acum. pierde dormi noaptea îngrijorătoare cum să obţineţi un împrumut? Nu permite visele să moară, Contact (roselineloancompany@gmail.com)

    2
    2

  • roseline jones pe 8 Iun 2011, 17:12
    Buna Ziua

    Buna Ziua, Eşti în orice fel de dificultăţi financiare? De ajutorul tau vine acum. pierde dormi noaptea îngrijorătoare cum să obţineţi un împrumut? Nu permite visele să moară, Contact (roselineloancompany@gmail.com)

    1
    0

  • elena pe 26 Mai 2011, 13:54
    fly services

    Buna . Am fost acceptata la interviu la Fly Services, dar nu m-au mai contactat. E ceva serios? Va rog fetelor care ati fost acceptate la interviu sa-mi spuneti si mie daca a fost ceva serios sau nu.Multumesc ID ionelenalupu@yahoo.com

    0
    0

  • alina stoica pe 23 Mai 2011, 15:03
    vreau sa devin stewardesa

    buna fetelor, vad ca voi sunteti mai in tema in legatura cu acest subiect, sunt din pitesti, si-mi doresc foarte mult sa lucrez la aeroport, ca si stewardesa. va rog sa-mi trimiteti si mie site-urile unde ma pot inscrie pentru emiratele arabe, pentru a ma duce la interviu!

    0
    4
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod