Util + Placut = Sex la locul de munca

"S-a intamplat sa ne 'incalzim' la birou si... am mers pana la capat, pur si simplu...". Asa si-a inceput povestirea tanara care a marturisit ca de cateva luni intretine relatii sexuale cu colegul ei, chiar la birou...
"S-a intamplat sa ne 'incalzim' la birou si... am mers pana la capat, pur si simplu...". Asa si-a inceput povestirea tanara care a marturisit ca de cateva luni intretine relatii sexuale cu colegul ei, chiar la birou. Faptul, aparent greu de crezut, este sustinut si de rezultatele unui sondaj efectuat de un site de recrutare: un roman din patru recunoaste ca a facut sex la locul de munca.

Sondajul (realizat in perioada 1-2 septembrie 2008 pe un esantion de 2.874 de persoane care au accesat site-ul de recrutare www.YourJob.ro) mai arata ca 3% dintre participanti au recunoscut ca au fost nevoiti sa faca sex la job cu persoane din afara companiei, din diferite motive.

Acesta arata si ca peste 60% dintre respondenti ar face sex la locul de munca daca s-ar ivi ocazia. Dintre cei care ar face sau care au facut sex la birou, 70% sunt din mediul urban, iar restul de 30% au domiciliul stabil in mediul rural. Pe primul loc in acest top se gaseste Bucurestiul, cu cel mai mare numar de persoane care au facut sex la birou, in procent de 65%.

Ideea unei astfel de anchete a pornit de la, declara Stefan Visan - CEO Yourjob.ro, dorinta de a cunoaste realitatea: "In ultima perioada am auzit tot mai des ca angajatii romani intretin relatii sexuale la locul de munca. Preocupati de realitatea de pe piata pe care functionam, am decis sa aflam care este adevarul in ceea ce priveste relatiile la locul de munca, chiar de la cei care o influenteaza: angajatii.".

Intamplator, acum doua zile am cunoscut-o pe Lavinia - acesta este pseudonimul sub care ea a ales sa marturiseasca picanteriile din viata ei profesionala. In felul acesta, am facut cunostinta cu realitatea la care face referire si Stefan Visan, CEO Yourjob.ro.

Lavinia lucreaza la o firma mica de aproape doi ani de zile. In urma cu cateva luni, intre ea si colegul ei de birou s-a infiripat "nici nu stiu daca e o relatie pe bune. El e cu cineva, eu sunt singura... ne leaga doar partidele de sex, din cand in cand". Ea nu vrea mai mult decat are. Ii este suficienta o "partida zdravana" o data sau de doua ori pe saptamana. Toate acestea se petrec la birou, fie dimineata devreme, inainte de venirea colegilor, fie seara tarziu, dupa plecarea lor.
 

Comentariile 51-61 din 61


  • corina25L pe 21 Oct 2008, 13:03
    ce e interzis e intotdeauna incitant

    ce ce se intampla in Romania din zilele noastre e trist dar adevarat, valorile morale nu mai au nici o importanta, doar satisfactia trupului conteaza, am devenit peste noapte mari consumatori de SEX, luand ca exemplu occidentul. Si totusi nu cred ca "partenerului" Laviniei iar placea sa afle ca iubita lui cu care urmeaza sa se casatoreasca face SEX nebun la birou cu un coleg....

    0
    0

  • andrei pe 21 Oct 2008, 16:43
    nu mi se pare ceva iesit din comun

    eu am facu-o cu prietena mea in mai multe locuri publice. neam incins si nu am mai putut rezista tentatia a fost prea mare :P.... prima oara a fost in parc pe o creanga :P iar apoi la scoala asa ca nu vad de ce vi se pare asa ciudat sa o faci la birou

    0
    0

  • Magra pe 21 Oct 2008, 17:52
    Ptr.*Lumi

    Ma bucur sincer ca mai aflu si o sotie fericita pe acest site! Ok ! Am inteles totul, dar, spune-mi si mie, daca n-am dreptate cand mi-e teama, ca sunt sigura ca "o feminina" crescuta de noi, va tipa, va cere ajutor, va sfasia BRUTA, dar ....dar....daca nu scapa( ea fiind fecioara la vremea aceea, poate, deci necasatorita) si, daca da Domnul sa scape....scapa de tot, cu job cu tot ! O pune Bestia pe liber ca nu i-a cedat ! De asta ne e teama ! Stii ce fac eu acum, de cand a inceput scoala? Imi ascult nepoata la ....comentarii pentre testarea nationala...Stii cum le viseaza? Ca la DVD! Deci asa copil avem! Cum sa piarda job-ul din cauza ca nu e..."la moda"! Spune-mi, cum s-o mai crestem???? Te sfatuiesc sa iti dea DOMNUL forta si STIINTA sa nu faci o fetita ! E mult mai simplu pentru cine are baiat! Si....pacoste...mai este si ca este neadevarat de frumoasa ! Cred ca, acum, este un blestem sa fii unica la fizionomie! Are ceva scandinav in ea: blobda, natural, carliontata, natural, gene negre , lunuuungi si niste oooooooooochi aaaaalbaaaaaaaaaaaaas- triiiiiiiii ! De vis! Are 13 ani! Este si olimpica ! OF! Numai mama si bunica de fata sa nu fii! Asta vreau sa intelegi! NIMIC nu vrem decat ce am avut noi - eu si fiica mea ! Adica Iubire, pace in cuib si ...."paine" ! Atat ! Cu sinceritate!

    0
    0

  • Magda pe 21 Oct 2008, 17:53
    Erata

    * Magda trebuia scris ! Scuze !

    0
    0

  • Lumi pe 21 Oct 2008, 18:34
    pt Magda

    sincer.. chiar nu stiu ce sa spun... sa va rugati sa dea de un mediu frumos:) sau sa o faceti farmacista:) eu asta sunt si mi-a fost bine ca femeie, desi am mai avut momente penibile si ciudate ... dar nu atatea cate au avut alte colege. si sa o educati sa fie luptatoare, razbatatoare, si sa zambeasca mai putin. o fata frumoasa(ceea ce clar e ) asa trebuie sa faca. sotul meu chiar se amuza cand ieseam la inceput ce diferenta era intre cum priveam barbatii din jur(privirea de gheata, cum ii spune el). educati-o sa fie cat mai rece cu cei din jur(in afara de familie). ajuta enorm. am simtit-o pe pielea mea. in firma in care lucrez nu cred ca am zambit de 3 ori de cd sunt aici si nimeni nu poate sa spuna nimic, pt ca par inaccesibila. asta trebuie sa faca, sa devina inaccesibila, pt ca la cat de frumoasa e poate f usor sa isi atraga probleme:( si iti spun eu ce face daca o da un bou afara! capul sus. aia face. ca o sa fie o femeie puternica. eu am patit si asa am facut. am plans, recunosc,dar de ciuda pe mine ca nu m-am dus in alta parte. e cel mai mare compliment pe care ti-l poate face un sef, sa te dea afara pt principiile tale pentru ca nu le intelege. si atata timp cat va are pe voi langa, nimic nu e greu:) si sincer, imi doresc baiat. inteleg prea bine grijile astea, ca eu am trecut prin ele pt mine. cred ca as fi exact ca tine acum.. dar viata e lunga. poate totusi moralitatea e pretuita de oameni. putin, e adevarat. cat despre "moda"noua cu viata asta plina de promiscuitate, asta nu e moda, e o mizerie. vad in jurul meu si ma intreb unde o sa ajungem..

    0
    0

  • Magda pe 21 Oct 2008, 23:50
    Ptr. @Lumi

    Doamne, iarasi ma extaziez ! Nu am intrat decat de cateva luni pe site-ul acesta "de suflet " ! Ca specialista si ca ca bunica, am intrat - obligata -in PC, acum 4 ani ca sa imi scriu lucrarile direct in aici, nu in pix. Intru frevent pe site-uri profesionale, unde nu conteaza decat daca debitezi judecati de valoare....poti fi si homosexual; important este sa te citeasca lumea daca ai publicat o carte de referinta. Aici insa e cu totul altceva; eu n-am dat decat de tipe excentrice si anapoda, citind alte articole. Foarte putine femei adevarate ca tine am intalnit. Ai mare dreptate si abia astept, vineri, sa vina nepotica la mine sa-i arat ce ai scris, ca sa vada ca oamenii echilibrati o sfatuiesc acelasi lucru. Iti dorim tot binele din lume, sa vina barza cu-n Ingeras - baietel si cate zile vei avea sa fii iubita sincer de sotul tau .

    0
    0

  • ghici! pe 24 Oct 2008, 15:05
    hihihi

    aici erai, bunica specialista?

    0
    0

  • alice_flory pe 29 Oct 2008, 18:19
    Sex

    multe comentarii care s`au abatut de la subiect..nu am ce citi!

    0
    0

  • razvy pe 5 Ian 2009, 11:36
    sexul la birou :X o minunatie

    ca barbat e foarte bine sa faci sex la birou cu colegele tale care te atrag. ca femeie combinata e interzis sa ai orice fel de relatie cu alt barbat. cu asta sper ca am zis tot. procentul este exagerat... 70% nu este in niciun caz. eu lucrez intr-o multinationala si sunt printre cei mai tineri colegi , nu ma pot plange de mine pentru ca am avut intotdeauna succes la femei insa la birou e cu totul altceva... e greu sa gasesti o partenera dispusa sa faca acest lucru chiar daca te place.. din pacate femeile se feresc prea mult de sex si nu stiu ce ar putea castiga daca ar fi mai deschise la subiectul acesta. iar pentru magda: tu consideri oameni sanatosi mental si sexual pe cei care gandesc precum o faci tu insa doar pt ca sunt diferiti de tn unii nu inseamna ca sunt bolnavi. nu ma pot pune in postura ta pentru ca nu am copii si cand o sa am oricum sper sa am baieti. de cate ori am ocazia sa fac sex la birou voi face chiar daca e vorba de o colega mai tanara sau mai in varsta, cu copii sau fara, combinate sau libere.pt mn e doar sex sportiv si sunt un atlet desavarshit. restul chiar nu ma intereseaza. nu ma consider o bruta insa in viata fiecare om e pe cont propriu in viata si trebuie sa profiti pentru tine si familie pe unde poti. ink nu am familia mea iar cand o voi avea voi opri aceste distractii. deocamdata e liber. tot respectul

    1
    1

  • elena pe 8 Iun 2009, 20:25
    sexul la bIrou?????????

    ptr.razvy........afirmatia ta ca atunci cand vei fi casatorit vei opri aceste distractii.....este neadevarata.......vei face la fel...dar vei avea GRIJA sa nu afle SOTIA asta daca nu cunva te vei casatori din interes si nu va mai fi cazul =veti avea amindoi vieti separate???????????

    1
    0

  • aa pe 21 Aug 2012, 13:08
    la servici parca se muncea...

    moralitatea e cam la pamant... si eu m-am indragostit de un coleg, ne-am apropiat oarecum, dar niciodata nu a fost nimic intre noi. nu se poate... nu mai exista limite ?? parca e o adunatura de ...incompetenti la birourile astea. luati-va o camera de motel, la birou se munceste. culmea e ca nici nu se mai ascund, stiu ca nu au ce sa pateasca... si mai rau, asa un om poate sa fie chiar iubitul tau / iubita ta....

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod