UX Bucharest 2015, prima conferinta de User Experience Design din Romania

Pe 15, 16 si 17 Octombrie in inima Bucurestiului va avea loc UX Bucharest 2015, prima conferinta de User Experience Design din Romania, un eveniment care va reuni staruri UX din Statele Unite, Canada si Europa, ce vor sustine prezentari si workshop-uri in premiera pentru industria locala.
De la amatorii de UX Design si pana la specialisti, product managers, managers, designers cu multa experienta in spate sau antreprenori, toti au ocazia sa invete din secretele profesionistilor cu un background impresionant in companii si institutii de renume precum Adobe,  The Republic of Quality sau Information Architecture Institute.
 
Evenimentul este unic in Romania si a aparut ca raspuns la nevoile comunitatii de User Experience Design. Cele trei zile vor cuprinde sase workshop-uri de cate jumatate de zi in cadrul carora cei din sala vor avea ocazia sa invete practic despre cum sa creeze “customer journeys”, cum sa transforme o idee intr-un produs de succes sau care sunt tehnicile concrete de UX design, customer experience sau strategie de UX.
 
UXBucharest  este organizat cu sustinerea Adobe Romania si Bitdefender in calitatea de parteneri principali ai evenimentului.
Sponsori acestui eveniment unic sunt CVUintelligence, Grapefruit, Luxoft, Orange, Optaros si Pandorra Story Style.

ZIlver, Extend Studio, Axure, Softwin, A.N.I.S, Deutsche Bank. TechHub si [e-spres-oh] s-au alaturat in calitate de suporteri iar pe partea de parteneriate media UXBucharest este sustinut de IQads, Weinvent, SapteSeri, INTACT Media Group, Institutul De Marketing, Imedia, Thetrends.ro, Ele.ro, TechCafe, Internet Mobile World, Interaction Design Foundation si Ctrl-D.

Inregistrarea la eveniment se poate realiza online pe site-ul www.uxbucharest.com, iar bilete pentru o zi de conferinta pot fi achizitionate la pretul special de 195 de euro.


Conferinta din data de 16 octombrie va avea loc la Biavati Conference Hall, unde sunt asteptati 250 de entuziasti ai domeniului, in timp ce workshop-urile sunt gazduite de Epoque Hotel.

Pentru mai multe detalii accesati www.uxbucharest.com sau intrati in legatura cu organizatorii la contact@uxbucharest.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod