Aventura perfecta in vara asta

Cine nu-si doreste o aventura de vacanta? Si de ce nu ne-am dori? Singura problmea cu aventurile romantice din concedii este ca incercam sa le transformam in ceva ce nu sunt.
Cine nu-si doreste o aventura de vacanta? Si de ce nu ne-am dori? Singura problmea cu aventurile romantice din concedii este ca incercam sa le transformam in ceva ce nu sunt. Aventura ideala in concediu ar trebui sa fie amuzanta, plina de energie... si uitata atunci cand ne intoarcem acasa.

Dar multe dintre noi nu facem asa. Chiar daca nu ne asteptam la prea multe din partea unui flirt de vacanta, nu putem sa nu ne intrebam la un moment dat: oare va dura? Si inainte sa ne aducem aminte unde ne aflam ne trezim facand schimb de adrese. Ajunse acasa, scriem scrisori sau poate e-mail-uri care de cele mai multe ori nu primesc un raspuns. Si atunci se termina si visele despre un viitor romantic sub soare la mal de mare.

Astfel stand lucrurile, oricui ii prind bine cateva trucuri care ajuta atunci cand esti pe cale sa-ti pierzi controlul si mai mult sa ne ajute sa nu ne intoarcem cu inima franta de la mare.

1. Fii realista
Daca la scurt timp dupa ce l-ai cunoscut iti va spune ca te iubeste, bucura-te de moment... dar nu-l lua in serios.

2. Nu uita ca o aventura de vacanta nu trebuie sa se termine neaparat in pat.
Daca acasa nu te grabesti sa duci barbatii in patul tau, de ce ai face acest lucru in vacanta?

3. Reaminteste-ti mereu ca daca ai parte de o aventura casta, se poate termina oricand.
Trebuie sa fii cu capul pe umeri pentru ca odata ce te-a impresionat cu privirea lui angelica si cu trupul sau superb, rationalul poate fi departe de mintea ta.

4. Incearca sa nu te implici prea mult (emotional).
Intreaba-te: "daca eram acasa, as fi ales pe unul ca el pentru o intalnire?" Daca raspunsul va fi nu, intreaba-te atunci de ce iti pierzi capul in preajma lui. Nu te atasa prea mult de cineva pe care probabil ca nu-l vei mai vedea la sfarsitul concediului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod