Peugeot 207 CC Elle, o bijuterie pentru ele

Peugeot si revista Elle au creat o editie speciala a decapotabilei 207 CC, personalizata si asortata pana la ultimul detaliu.

Atunci cand vine vara o limonada rece, o rochita lejera si o decapotabila iti pot schimba complet viziunea asupra caldurii inabusitoare. Din pacate insa, pentru noi romancele, cele mai tari decapotabile si cele mai sexy editii speciale sunt doar in Marea Britanie. Peugeot si revista Elle, pe care am citit-o de multe ori in weekend sau in metrou, si-au unit fortele pentru a da nastere unei cabriolete sexy bazata pe modelul 207 CC.

Editia speciala a primit numele revistei si a fost personalizata cu o serie de accesorii alese de cititoarele magazinului pentru femei, in urma unui concurs de design.

Elle a desemnat cele mai ingenioase concurente iar Peugeot a pus in aplicare ideile lor care s-au intrecut in bun gust.

Femeile vor putea opta pentru Glamour Mode, care include vopsea metalica gri Thorium combinat cu tapiserie din piele neagra, Classic Couture, vopsea galbena Lacerta cu interior din piele neagra, Rock Chic, negru Diamond cu aceeasi tapiserie neagra si Urban Chic, caroserie in culoarea argintie si tapiserie din piele neagra si insertii albastre.

La interior, 207 CC Elle se individualizeaza prin materialele folosite pentru imbracarea scaunelor si panourilor portierelor, logo-ul Elle inscriptionat la nivelul pragurilor si scaunelor fata, instrumentele de bord cu insertii din fibra de carbon, cusaturile contrastante la nivelul tapiseriei si manerul schimbatorului imbracat in piele.

Si ca sa vedeti ca Peugeot s-a gandit si la noi femeile, cele care vor primi un 207 CC Elle in garaj isi vor imbogati si toaleta cu accesorii finute: un breloc, un suport pentru carti de vizita, o geanta, un portofel si o servieta, toate din piele.

Daca va doriti si ceva caluti sub capota trebuie sa stiti ca 207 CC Elle vine echipat cu o unitate de 1.6 litri pe benzina care va ofera 120 de cai. Pretul? Nu va asteptati la un chilipir pentru ca orice doamna care se respecta este dispusa sa plateasca aproape 23.500 de euro pentru o asemenea bijuterie.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ge0rgyana pe 4 Nov 2008, 17:32
    Peugeot 207 CC Elle

    e dragutza tare masina .. :X da parca nu merita banii aia .. :P

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod