Un telefon cu adevarat destept: Toshiba Portege G900

Aceasta nu este, insa, singura functie pentru care poate fi folosit cititorul de amprente. Cu ajutorul unui "lansator" de programe bazat pe amprentele digitale, poti aloca un anumit program fiecarui deget de la mana. Ba mai mult, iti poti folosi degetul pe post de mouse, miscarea pe verticala sau orizontala echivaland cu functia de "scrolling" in cadrul paginilor web.

Memoria interna a telefonului, de 40 de MB, poate fi suplimentata cu carduri miniSD de maximum 2 GB. Ai nevoie de mai mult spatiu, mai ales pentru media player-ul inclus, ce reda melodii in format MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, AMRNB si clipuri video H.263/MPEG4, WMV sau ASF.

Si daca smartphone-ul are sistemul de operare Windows Mobile 6, vei beneficia si de Office Mobile, care-ti permite sa vizualizezi si chiar sa editezi fisiere Microsoft Word, Excel si PowerPoint.
Toshiba Portege G900 functioneaza in mod 3G sau GSM/EDGE 900/1800/1900. Conexiunile sunt multiple, via USB, miniUSB, Bluetooth 2.0+EDR sau Wi-Fi. Accesul la Internet se poate face, asadar, prin HSDPA, 3G si, cel mai rapid, prin Wi-Fi.

Telefonul are o camera foto de 2 MegaPixeli, dar si o a doua camera, de rezolutie VGA, ce poate fi folosita in timpul apelurilor 3G. Autonomia acestui smartphone este de pana la trei ore in mod 3G, cinci ore de convorbire si peste 12 zile in stand-by.

Pretul smartphone-ului Portege G900 de la Toshiba este de aproximativ 1.200 de lei.
Mult mai ieftin decat un iPhone, dar... mult mai destept.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod