Ce telefon cu Android bate iPhone 4S la fotografiere

Facebook Twitter Comenteaza
Ce telefon cu Android bate iPhone 4S la fotografiere

Care este cel mai performant smartphone din lume din punct de vedere al calitatii fotografiilor pe care le poate face: iPhone-ul sau unul dintre telefoanele de elita dotate cu Android? In lupta impotriva iPhone-ului au fost "aruncate" modele precum Samsung Galaxy S II, T-Mobile myTouch 4G Slide, Motorola DROID Bionic si HTC Sensation 4G. Cine a castigat lupta prezentata de AndroidAuthority.

Conditii de testare


Cum s-au facut testele? Telefoanele au fost fixate pe trepiede si fiecare terminal a fotografiat aceeasi scena in conditii identice de iluminare. Capturile au fost expuse intr-o singura grila de imagini fara sa se precizeze care fotografie apartine unui smartphone anume.
Criteriile de baza pentru realizarea comparatiei au fost: expunerea, culoarea, claritatea si distorsiunea imaginii.


Calitatea imaginii - rezultate


La calitatea imaginii, T-mobile myTouch 4G Slide s-a pozitionat in varful topului, obtinand calificativul Foarte bine cu un scor de 81,7, fiind urmat de Samsung Galaxy SII, cu 81,4 puncte, si de Apple iPhone 4S cu 81 de puncte. Toate cele trei telefoane care au ocupat primele pozitii in top au primit calificativul foarte bine. Pe locul patru s-a situat HTC Sensation 4G cu 75,1 puncte si calificativul Bine, urmat de iPhone 4 cu 74,6 puncte si acelasi calificativ.
Motorola Droid Bionic a primit cele mai putine puncte (72,4) si calificativul Satisfacator.


Expunere, culoare, claritate


In timp ce primii doi clasati - T-mobile myTouch 4G Slide si Samsung Galaxy S II - au dat gres la testul distorsiunii de imagine (obtinand doar calificativul satisfacator), au compensat la expunere si acuratetea culorii, unde au surclasat iPhone 4S. T-mobile myTouch 4G Slide a dovedit ca poate fotografia cele mai clare imagini, iar Samsung Galaxy S II a avut cele mai bune imagini din punct de vedere al expunerii.
iPhone 4S este campion la realizarea de imagini fara distorsiuni.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod