Tudor Chirilă, la cuţite cu Antena 3. Va supravieţui artistul atacurilor?

Tudor Chirilă, în concert. Implicarea lui în criză a pus presiune pe autorităţi

"Declaraţiile mele de săptămâna trecută la adresa dumnealui (Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătăţii) au generat o avalanşă de reacţii prompte din partea păpuşelelor de la televiziunile păpuşarului puşcăriaş. Dar nu poţi lua în seamă păpuşile când ştii că există păpuşarul“, a scris Tudor Chirilă, făcând referire la postul Antena 3, dar fără a-l numi. Asta nu a însemnat că în seara zilei de joi, Chirilă să nu fie atacat dur de Mircea Badea.
Interpretul a primit o mulţime de mesaje de susţinere, dar nu se ştie în ce măsură îi vor folosi în confruntarea cu Mircea Badea şi Mihai Gâdea.

Tunul media reprezentat de televiziune familiei Voiculescu îi poate provoca cel puţin o şifonare a imaginii.
Gestul lui Tudor Chirilă a fost extrem de curajos şi inedit pentru showbiz-ul autohton. Acum, rămâne de văzut dacă vor mai exista şi alte personalităţi care să-şi asume riscuri în ce priveşte confruntarea cu propaganda oficială.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miuta pe 17 Nov 2015, 11:52
    Tudor Chirila

    Tudore, nu te lasa, esti unul dintre cei care pun "RAPID" punctul pe "i", fara ocolisuri, adevarul doare rau de tot ! P.S. pt. Andrei, cel de sus, un mare, mare LIKE....!

    0
    1

  • andrei pe 16 Nov 2015, 17:10
    Derbedeii Antenei3!

    Prestatii deplorabile, degradare umana si profesionala, astea sunt realizarile Antenei3 in numele unor puscariasi si puscariabili.

    6
    3

  • Pompiliu pe 16 Nov 2015, 15:39
    Critici sint destui!

    Mai putini sint cei care pun umarul. T.C. nu are dreptate si manipuleaza lumea. Pentru miner nu exista acest T.C....nu-mi plac asa-zisele show-bizuri....care au stricat tot tineretul roman si l-au indeparttat de....carte!

    4
    12

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod