Ziua Albului la Mega Mall Bucuresti

Duminică, 15 noiembrie 2015, Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual vă invită în Mega Mall la etaj (in zona de food), la ZIUA ALBULUI. In prag de iarnă am pregatit o zi plină de surprize albe, pentru părinți și pitici!
Ce este Ziua Albului la Mega Mall Bucuresti?
Zi de iarnă până-n seară plină de activități speciale pentru copii și părinți deopotrivă, oferite de Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual.

PROGRAM DE ACTIVITĂȚI ȘI DISTRACȚIE la Ziua Albului:

NE JUCĂM CU CRĂIASA ZĂPEZII! Jocuri pentru copii, pictură pe faţă și modelaj baloane.

ATELIERUL DE DESENAT ȘI MODELAT MINUNĂȚII ALBE! Ateliere de origami, pictură, quilling, coordonate de specialiștii și voluntarii Organizației Suedeze pentru Ajutor Umanitar Individual.

MAȘINA CU SURPRIZE ALBE ȘI PUFOASE! Copii vor fi răsfățați și recompensați pentru efortul lor de la ateliere cu vată de zahăr.


O mașină specială de vată de zahăr va fi acolo pe tot parcursul zilei, la dispoziția invitaților. Însă, pentru că alături de noi și persoanajele de poveste toți copii devin imediat cuminți, nu vor depăși porția de dulce recomandată, iar ingredientele vor fi cele potrivite pentru vârsta lor.

Promitem o experiență plăcută, veselă și plină de voie bună pentru toti cei care ne veți vizita în centrul comercial MEGA MALL (Str. Pierre de Coubertin nr 3-5, la intersectia Șoseaua Iancului cu Șoseaua Pantelimon).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod