Mai multă dragoste? 5 gânduri care pot ajuta

Se vorbeşte mult despre dragoste şi avem parte de prea puţină pe parcursul vieţii. Suntem mereu în căutarea iubirii şi ne dorim să ne bucurăm de ea mereu, dar, de multe ori, dăm greş. Cred

Se vorbeşte mult despre dragoste şi avem parte de prea puţină pe parcursul vieţii. Suntem mereu în căutarea iubirii şi ne dorim să ne bucurăm de ea mereu, dar, de multe ori, dăm greş. Cred că în viaţă ne bucurăm de atâta dragoste de câtă reuşim şi noi, la rândul nostru, să oferim.

Iată mai jos câteva gânduri pentru a te bucura de mai multă dragoste:

1. Fii pozitivă. Zâmbeşte! Pentru fiecare zâmbet oferit vei primi cel puţin cinci înapoi. Din atâtea e imposibil ca unul să nu-ţi atingă şi inima.

2.

Bucură-te întotdeauna de ce ai şi nu te gândi mereu la ce ai putea să ai. Dorinţa nestăvilită de a avea o stinge pe cea de a simţi şi astfel, chiar dacă reuşeşti să ai, eşti o persoană mult mai săracă pentru că nu mai simţi.

3. Fericirea are întotdeauna legătură cu ceea ce oferi nu cu ceea ce primeşti. De ceea ce primeşti te plictiseşti repede, dar ceea ce oferi îţi umple sufletul pentru toată viaţa.

4. Cea mai rece persoană din lume e neajutorată în faţa unui compliment sincer.

Gândeşte-te că o persoană nesuferită e ocolită de toată lumea. Cu atât mai mult va aprecia o vorbă bună şi te va admira pentru curajul de a te avea în preajmă.

5. Pierzi prea mult timp plângându-ţi de milă. Ca să te bucuri de dragoste, gândeşte-te la ceilalţi, la ce i-ar face fericiţi, iar o parte din fericirea pe care o oferi tu ţi se va întoarce.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod