La apelul lui Cabral și Cristian Hrubaru, peste 70 de motocicliști au mers la ziua de naștere a unui băiat cu autism

Cea mai mare dorință a unui băiat cu autism, în vârstă de 16 ani, a fost ca la ziua sa de naștere să vină și câțiva motocicliști, iar comunitatea bikerilor din România nu a rămas indiferentă. Cristian Hrubaru, vedetă radio și TV, a lansat un apel pe Facebook pentru toți motocicliștii care vor să-i îndeplinească dorința adolescentului.

„Salut! Dacă vrea și poate cineva, biker, miercuri ora 12, e rugat să vină cu motorul la Brănești, preț de cam o oră... e ziua unui copil cu Autism și nu-și dorește nimic altceva decât să vină motocicliști la ziua lui. Până acum s-au "abonat" doi motocicliști. Știu ca e în cursul săptămânii și lumea e la job, dar am zis să încerc. Vă mulțumesc și vă doresc o săptămână excelentă!”, a scris Cristian Hrubaru pe pagina sa de Facebook și pe pagina asociației caritabile Bikers for Humanity, pe care a fondat-o în anul 2015.

Un alt motociclist celebru din țara noastră, Cabral Ibacka, prezentatorul emisiunii „Ce spun românii”, a dat curs invitației și i-a îndemnat și pe alți motocicliști să-l însoțească.

Foto: Facebook/Cristian Hrubaru

„Mi-a scris un cititor că există în Pantelimon un copil cu autism.
Și că mâine e ziua lui. Și singurul lucru pe care și-l dorește nu e vreun trenuleț. Nici vreo mașinuță. Și nici vreun PS5. Își dorește ca la ziua lui să vină motocicliști. Și că până acum s-au abonat doar doi motocicliști. Eu cred că ăsta micu’ a avut deja ghinion să se nască într-o țară în care autoritățile nu știu a face mai nimic, constant, pentru persoanele cu nevoi speciale. A avut deja ghinion să trăiască într-o țară în care cei care conduc se luptă vitejește pentru pensiile lor speciale, nu pentru copiii cu probleme”, a scris Cabral pe blogul lui.

„Mă gândesc că e tare norocos că s-a născut într-o familie care-l iubește enorm. Și mă gândesc că poate ar putea fi norocos și să trăiască într-o țară în care oamenii nu sunt indiferenți.
Pentru că eu știu sigur că motocicliștii nu sunt indiferenți. Așa că mâine, miercuri, 18 mai 2022, hai cu mine la o plimbare”, a continuat el.

Printr-o postare pe Facebook, Cabral a anunțat că peste 70 de motocicliști sunt pregătiți să-l viziteze pe băiat.

„N-avem cel mai bun asfalt. N-avem noi cele mai multe benzi. La naiba, deseori nici trotuare asfaltate nu reușim! Dar dacă ne verifici la suflete... suntem bine. Chiar bine. Peste 70 de motoare azi. Cu ploaie, cu noroiel... da' cu multe zâmbete! Băieți și fete, șapoba... ăăă, chapeau bas! Cu aplauze multe”, a scris Cabral pe Facebook.
 
„Sărbătoritul face 16 ani, este crescut doar de mamă. Ajungem acolo, servim o pizza (ne plătim consumația că așa e frumos, să nu lăsăm femeia cu mâna la inimă când vine nota de plată) și facem o mică chetă să rămână și ceva lui Vlad de buzunar”, a scris unul dintre participanți.
 
Gestul frumos al motocicliștilor i-a impresionat pe oameni, care au postat numeroase comentarii pline de laude la postarea prezentatorului TV.
 
„Dragii de voi, oameni adevărați care fac gesturi minunate!!! Bravo vouă!!”, a comentat o persoană la postarea lui Cabral.

„Cuvintele sunt sărace să exprime admirația pentru voi cei cu suflete mari care v-ati mobilizat cu toată vremea urâtă de afară sa-i îndepliniți dorința unui copil de ziua lui.
Felicitari oameni faini”, a mai scris cineva.

„Bravo, ieri erați 2, astăzi ai reușit să aduni 70... La mulți ani, să fie sănătos, i-ați îndeplinit dorința!”, a scris o altă persoană.



Foto: Facebook/Cabral
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
18 Mai 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod