De Ziua Îndrăgostiţilor, să facem dragoste sau sex?

Habar n-avem ce să facem de Ziua Îndrăgostiţilor. În principal, noi ne dorim sex şi pentru ca să-l obţinem, cumpărăm flori. În mintea unui bărbat, sexul e acelaşi lucru cu dragostea. Cred

Habar n-avem ce să facem de Ziua Îndrăgostiţilor. În principal, noi ne dorim sex şi pentru ca să-l obţinem, cumpărăm flori. În mintea unui bărbat, sexul e acelaşi lucru cu dragostea. Cred că un mascul a inventat expresia ”să facem dragoste”.

Am observat că femeile fac sex după ce fac dragoste. Mă refer aici la tot acel joc lung şi obositor prin care o femeie se lasă cucerită. Pentru ca să nu murim de plictiseală, ne imaginăm că toată această călătorie pe drumul către inima şi, apoi, dormitorul unei femei e un fel de sport.

Pornim din punctul A, momentul în care ni se aruncă o privire mirată şi distantă la o petrecere când ne băgăm în vorbă neîntrebaţi şi terminăm în punctul B, momentul în care vă abandonaţi în braţele noastre.

Să nu vă imaginaţi că bărbaţii nu pun pasiune în acest sport. Foarte multă, şi, în afară de jocurile video, aici e singurul loc unde îşi folosesc o suprafaţă mai întinsă din creier. Unii dintre noi sunt mai antrenaţi decât alţii. Şi aici, experienţa contează.

De-asta când suntem în liceu, o dăm mai des în bară. N-avem experienţă. Deşi, spuneţi că astea sunt prostii, novicilor nu le daţi nicio şansă. Bărbaţii care nu ştiu regulile sunt pierduţi din start.

Ca să ai succes în acest joc trebuie să fii diferit de toţi ceilalţi care au încercat să cucerească o anumită femeie. Dacă nu ne pricepem să surprindem, suntem pierduţi. Voi vorbiţi despre sentimente, pe noi ne trec toate transpiraţiile să găsim formula magică prin care să ajungem la sufletul vostru pentru ca apoi să fim binecuvântaţi cu o partidă de sex.

De-asta o duc bine florarii, dealerii de  maşini, creatorii de modă, parfumierii şi bijutierii.

Pentru că nu ne prea pricepem la vorbe, de fiecare dată mărim miza. Cumpărăm cea mai tare bijuterie, cel mai scump parfum sau buchet de flori, cea mai tare rochie etc.

În teorie, ştim că pentru voi gestul are o semnificaţie mai mare decât valoarea cadoului. Dar ne e teamă să ne bazăm pe asta. Pentru noi, gesturile n-au nicio valoare.

Acesta e motivul pentru care comercianţii s-au gândit să promoveze Ziua Îndrăgostiţilor”. Bărbaţii se gândesc la sex, femeile primesc cadouri.

Azi, e o mare oportunitate pentru dragoste.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod