Cele 3 emisiuni culinare pentru Crăciun, de urmărit pe TV Paprika: Jamie Oliver, Gordon Ramsay și... o româncă! Despre cine este vorba

Emisiunile de sărbători de pe TV Paprika aduc multă savoare, umor și spiritul Crăciunului.
E ușor să strângi familia în jurul televizorului pentru a vedea bucate gustoase, precum cele propuse de Prăjiturela, Jamie Oliver, dar și trio-ul de succes Gordon, Gino și Fred. Cu această ocazie, TV Paprika a lansat o campanie specială, declarându-se destinația de sărbători a fiecărui telespectator!

Premiera lunii decembrie la TV Paprika este o emisiune autohtonă: „Deserturi de Sărbătoare cu Prăjiturela”

 
În acest sezon al emisiunii, îndrăgita Mihaela Sava, cunoscută gurmanzilor din România drept Prăjiturela, își amintește de copilăria petrecută în Ardeal și ia parte la Advent. Asta înseamnă că în fiecare zi a lunii decembrie, de pe 1 până pe 24, ea prezintă rețete dulci și pline de arome cu specific de sărbătoare, idei de cadouri culinare, dar și băuturi savuroase, special pentru cea mai magică perioadă a anului.
Emisiunea e ideală pentru oricine se pregătește de Crăciun și are nevoie de idei pentru petreceri și reuniuni de familie, dar și pentru orice fan al deserturilor. 

Episoadele din „Deserturi de Sărbătoare cu Prăjiturela” sunt difuzate în fiecare seară, de la ora 20:30, și în reluare de la ora 11:00. 
 

”Jamie Oliver: Împreună de Crăciun” 


Parcă nu e Crăciunul dacă nu-l avem și pe Jamie Oliver pe micile ecrane!
 
Anul acesta, recomandarea specială este ”Jamie Oliver: Împreună de Crăciun”, care debutează pe 2 decembrie, la ora 21:00 și în reluare pe 9 decembrie, de la 13:30 și 11 decembrie, la ora 21:00. 

În luna decembrie, telespectatorii vor fi captivați de Jamie Oliver în diverse situații: alături de cei dragi, într-o explozie de arome tradiționale sau exotice, în bucătărie, pregătind mâncăruri rapide și delicioase.  Telespectatorii au parte de o adevărată sărbătoare a emisiunilor culinare precum: "Din grădina lui Jamie Oliver: Masa de Crăciun", programat pe 4 decembrie la 21:00.
A doua zi, pe 5 decembrie, telespectatorii sunt invitați la "Meniul festiv al lui Jamie" la aceeași oră. Pe 6 decembrie, revine cu "Crăciun italian cu Jamie", o călătorie gustativă la ora 21:00, iar pe 7 decembrie, la aceeași oră, va aduce "Crăciunul cu clopoței al lui Jamie". În plus, pentru iubitorii gătitului rapid și savuros, TV Paprika pregătește "Jamie Oliver: Preparate simple de Crăciun" pe 9 decembrie, de la ora 21:00. 

„Trucurile de Crăciun ale lui Jamie”, debutează joi, 14 decembrie, de la ora 21:00, și în reluare a doua zi, de la orele 10:00 și 15:00. 
 
Acest show e perfect pentru cei care nu prea au timp de gătit în timpul Crăciunului, dar își doresc să pună ceva special pentru masa de sărbătoare. Jamie Oliver le propune telespectatorilor rețete ușoare, care se prepară rapid și care nici nu pun o presiune prea mare pe bugetul familiei.
Este o oportunitate de neratat pentru a descoperi secretele culinare ale acestui celebru bucătar în perioada sărbătorilor!
 

Și nu putea lipsi Gordon Ramsay! 


O altă emisiune în luna sărbătorilor este „Crăciunul cu Gordon, Gino și Fred”, difuzat luni, 4 decembrie, de la ora 12:40, dar și pe 22 decembrie, de la ora 19.15 și iarăși pe 30 decembrie, de la ora 22:00. Faimosul bucătar britanic Gordon Ramsay, seducătorul italian Gino D’Acampo și șeful de sală Fred Sirieix se întrec în a crea cea mai bogată și magică masă de Crăciun. Fred joacă rolul gazdei, iar Gordon și Gino se întrec la cuțite, spre câștigul tuturor spectatorilor. 

TV Paprika introduce telespectatorii în atmosfera sărbătorilor, cu o mulțime de emisiuni speciale care îi vor inspira să pregătească cele mai delicioase bucate pentru familie și cei dragi.
De la rețete minunate de Crăciun la preparate inedite pentru Revelion, TV Paprika aduce în casele tuturor experiențe culinare memorabile. 

Bucură-te de magia sărbătorilor alături de TV Paprika și descoperă secretele unei mese perfecte în această perioadă specială a anului. Destinația ta de sărbători este TV Paprika!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod