Ce are un bărbat în cap când dă un mărţişor?

Astăzi a venit primăvara. Da azi, vreme de trei luni bărbaţii vor sex şi femeile pantofi. Între ce dorim şi ce obţinem întotdeauna sunt mici diferenţe. Primăvara are şi calitatea de a

Astăzi a venit primăvara. Da azi, vreme de trei luni bărbaţii vor sex şi femeile pantofi. Între ce dorim şi ce obţinem întotdeauna sunt mici diferenţe.

Primăvara are şi calitatea de a ne transforma în firi ceva mai romantice. Probabil că lumina soarelui ne încălzeşte puţin sufletul şi ne trezeşte din hibernarea în faţa plasmelor fixate pe nesfârşite partide de fotbal.

Am vorbit cu câţiva prieteni şi i-am întrebat la ce se gândesc când oferă un mărţişor. Nu cred că o să fiţi surprinse dacă jumătate dintre ei se gândesc la sex şi cealaltă jumătat nu se gândeşte la nimic.

Sondajul a fost făcut pe doi prieteni. Pentru că am considerat că rezultatul nu a fost relevant am continuat. Şi am mai întrebat câţiva prieteni.

Bărbat care oferă mărţişor soţiei: ”Doamne îţi mulţumesc că n-am uitat de 1 Martie şi fă-i un bine homless-ului care vindea mărţişoare furate ieri seară la 11 când am venit acasă.”

Bărbat însurat care oferă mărţişor unei colege de serviciu: ”Ce obraz fin are. Sper să-mi ajungă pentru toate fetele. De ce naiba n-au pus ăştia pe hol şi un automat de mărţişoare?”

Bărbat tânăr care oferă mărţişor unei colege de facultate: ”Ce-aş vrea să fiu acum în pat lângă tine, dar, din păcate, n-am bani nici să trec strada.”

Poliţist în trafic care împarte flori şoferiţelor: ”Chiorul de Boc mi-a tăiat 25% din leafă şi aştia mă pun să împart flori unora care habar n-au ce-i aia parcare laterală.”

După ce am obţinut aceste răspunsuri mi-am dat seama că, noi, bărbaţii avem suflet bun, dar nu prea rezistăm la stresul trecerii de la un anotimp la altul.

Daţi-ne plasmele înapoi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod