Summer 20% OFF la DallesGO

Vino și înscrie-te până pe 1 august la unul dintre cursurile Universul DallesGO și beneficiezi de o reducere de 20%.
În luna iulie încep înscrierile pentru cea de-a șaptea serie de cursuri after work organizate de Universul DallesGO, cea mai interactivă şi creativă platformă de hobby & learning din Capitala.
 
Ai o atracţie irezistibilă pentru universal modei şi îţi doreşti să înveţi despre stil, tendinţe şi cum să stăpâneşti arta de a te exprima creativ prin fashion? Ai fost mereu pasionat de design interior, dar nu ai avut resursele pentru a-ţi transpune visele în realitate? Cochetezi cu ideea unei cariere în PR sau comunicare online şi vrei să afli ce te pregăteşte cel mai bine pentru meseria asta? Sau poate machiajul este zona artistică pe care vrei să o explorezi şi să o deprinzi ca un adevărat profesionist?
 
În oricare dintre aceste scenarii te-ai afla, la DallesGO susţinem pasiunea şi te îndrumăm, împreună cu cei mai buni profesori, să îţi aprofundezi hobby-ul, să descoperi posibilităţile nelimitate pe care ţi le oferă o meserie creativă sau, de ce nu, să faci un switch profesional spre domeniul care te atrage cu adevărat.
 
Universul DallesGO este un loc al oamenilor pasionați de dezvoltare personală și profesională, o comunitate susținută de dorința de a învăța și de a experimenta, ce atrage implicarea celor interesați de tot ceea ce înseamnă artă, creativitate și profesionalism în adevăratul sens al cuvîntului.
Cursurile sunt destinate persoanelor conectate la tot ce este nou, care vor să-și transforme pasiunile în hobby-uri sau profesie.
 
Doar până pe 1 august ai reduceri la singurele cursuri after work din Bucureşti care te aduc mai aproape de pasiunea ta printr-o experienţă interactivă şi creativă, alături de cei mai cunoscuţi profesionişti din industrie. Înscrie-te acum şi bucură-te de discount-ul de 20%!
 
Cursurile DallesGO se întâmplă after work, ceea ce le face accesibile şi unui program încărcat, şi se desfăşoară într-o atmosferă plăcută, relaxată şi creativă, pe durata a 12 săptămâni.
 
Reducerea se aplică pentru tot portofoliul de cursuri after work de la Universul DallesGO.
Campania Summer 20% OFF @ DallesGO! se desfăşoară între 1 iulie și 1 august, iar discount-ul de 20% se aplică pentru înscrierea la oricare dintre cursurile after work de Stilism & Tendințe în Modă – Începători și Avansați, Fotografie, Make-up – Începători și Avansați, Design Interior, PR și Comunicare Online.
 
Pentru că am urmărit încă de la început să îi avem ca profesori pe cei mai buni specialiști - practicieni cu charisma și reputație profesională puternică - cursurile after work de la Universul DallesGO poartă amprenta celor mai cunoscuți profesioniști din zona industriilor creative!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod