Style & Nature, Elements

Cel mai asteptat eveniment de Green Lifestyle al toamnei: Apa, Aerul, Focul, Pamantul si Metalul, cinci elemente vitale ale vietii se reunesc intr-o expozitie unica de lifestyle inspirat de Natura – Style & Nature, Elements. Evenimentul se va desfasura intr-o locatie de vis, la Palatul Ghika, miercuri, 6 noiembrie.
Asa cum a obisnuit publicul an de an, Style & Nature reuneste artisti renumiti, designeri, fotografi si nu numai – intr-un cuvant profesionisti desavarsiti, oameni frumosi la suflet – ce se prezinta cu voie buna, multa dragoste si respect fata de natura, in fata unei audiente in cautare de original si valori reale intr-o lume sufocata de produse facute pe banda rulanta.

Tot in cadrul evenimentului, elementele naturii vor fi reprezentate cu gratie de personalitati de marca - Andreea Raducan, Camelia Potec, Dumitru Prunariu, Ioan Bolborea, Ioan Nemtoi, Nicolae Moldovan –, ce vor demonstra legatura speciala dintre natura si arta, lucrari importante urmand a fi donate apoi in sprijinul « HOSPICE Casa Sperantei ».

Fotografii spectaculoase, rochii diafane, portelanuri delicate, accesorii pretioase si alte obiecte artistice extrem de valoroase, ne vor arata ca putem sa respectam natura nu numai prin colectarea selectiva a gunoaielor si protejarea mediului, dar si prin crearea de obiecte artistice care sa ne infrumuseteze gandurile, garderoba, casa, viata, Natura fiind mereu la moda! Nu rata o adevarata desfasurare de forte in slujba frumosului, Style and Nature reunind arta si frumusetea naturala intr-o maniera unica.
 

O perspectiva distincta asupra fumusetii o are si partenerul nostru, Dove. Dove este diferit! Dove crede ca fiecare femeie are dreptul la frumusete si fericire. Misiunea brandului este de a redefini feminitatea si de a da valoare frumusetii naturale, in pofida stereotipurilor de perfectiune, Dove este primul brand care sustine femeile sa isi accepte si valorifice frumusetea naturala.

Urmareste firul green al conceptului pe www.styleandnature.ro sau pe pagina de facebook a evenimentului: StyleandNature.
Traieste cu stil si respecta natura! 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod