Războinicul Bendeac a rămas fără emisiune după ce s-a certat cu mai multă lume

Mihai Bendeac pare a fi urmărit de ghinioane la orice pas. După ce a plecat cu scandal, în urmă cu mai mulți ani, de la Prima TV, comediantul are și acum aceeași soartă la Antena 1, televiziunea lui Dan Voiculescu.

Despre Mihai Bendeac s-a mai spus și în trecut că se pregătește să plece de la Antena 1 și să semneze cu Pro TV, însă toate aceste speculații nu au fost confirmate, iar actorul a rămas la grupul Intact, acolo unde realiza emisiunea „iComedy “.

Din păcate pentru Bendeac, emisiunea lui a fost scoasă din grila postului, iar gurile rele au început să spună că de vină pentru acest lucru este scandalul monstru pornit de comediant, în urma căruia l-a făcut praf pe Arșinel. Mihai Bendeac l-a criticat pe Alexandru Arșinel, acuzându-l că a luat „dreptul la viața altcuiva”, după ce a beneficiat de un transplant de rinichi în doar câteva zile de la cerere, în timp ce bolnavii „modești” așteaptă luni în șir, poate chiar ani. Bendeac îl desconsideră pe Arșinel și ca actor, dar și ca director al Teatrului Tănase.

Iată mai jos mesajul pe care Bendeac i l-a adresat lui Arșinel:


În atenţia domnului Arşinel,

De peste 20 de ani, tinerii artişti din România au fost nevoiţi să suporte mentalitatea slinoasă a acelor români care, manipulaţi, l-au luat pe ”nu o să mai avem artişti precum X, Y, Z” în brate, negând încercarea de afirmare a oricărui tânăr.

De peste 20 de ani, artiştii ”bătrâni” au fost de două feluri. Cei care au lucrat cu tinerii şi i-au ajutat, şi cei al căror caracter meschin şi scârbos i-a făcut să devină aspiratoare de bani.

De peste 20 de ani, artişti precum domnul Arşinel, se folosesc de notorietatea dobândită pe vremea când programul Tv era de 2 ore şi nu apărea oricine acolo, pentru a se căţăra cu voracitate pe imaginea de ”monument”, ”titan”, ”Monstru sacru”, cu neruşinare şi lipsa de respect faţă de public.

Atitudinea lor sfidătoare, de ”Dumnezei” ai scenei nu se pupă cu susele penibile la care iau parte. De câte ori îi văd, am impresia că pe sub costum poartă, în permanenţă, o borsetă. Poate-poate mai pică ceva. O reclamă la Catena, un botez, o cumetrie, un pişcot, nişte pateuri... Teatrul Tănase a fost îngropat de aceşti suşanişti estivalieri care străbat continentele de-a lungul şi de-a latul aducând ”bucurie” românilor de peste hotare. Ne luaţi de proşti?!

Păi românii din America au mai văzut un spectacol în Vegas, un show pe Broadway... Au trăit în acel Rai al spectacolelor ce-ţi iau minţile. Cum altfel decât cu îngaduinţă pot ei vedea prestaţia Mariei Dragomiroiu, a lui Arşinel, Nae, Vasile şi compania, care vin în cârciumi, bodegi, spelunci, cu un microfon în faţă şi spun bancuri de pe vremea lui Pazvante chioru, cu gândul că poate se lipesc şi de o friptură dup-aia? Asta e imaginea pe care arta românească o promovează peste hotare? Nu, domnule Arşinel! Dumneata nu meritai acest rinichi! Mai ales că era un ”01”! Dumneata ai furat dreptul altcuiva la viaţă! Nu-l meritai măcar pentru că, împreună cu acoliţii dumitale, ai căpuşat Teatrul Tănase care a ajuns, din punct de vedere artistic, o suşă ordinară care să vă permită să vă umpleţi de bani.

Vă invit să vă luaţi rinichiul şi să vă daţi jos labele de pe Teatrul Tănase!

Sunt atâţia tineri care nu au unde să joace şi care înteleg ce înseamnă un show de varietăţi în 2013! Iertaţi-mi impertinenţa, domnule Arşinel. Dar m-am saturat să mă faceţi cu ou şi cu oţet de câte ori vi se năzare în ultimii ani. Am răbdat zoaiele cu care m-aţi umplut şi reacţia oamenilor care mai aveau puţin şi mă băteau cu biciul în piaţa publică fiindcă îmi permiteam să-mi exprim părerea despre ”zeii” artei româneşti...

Eu muncesc, domnule Arşinel. Şi câte 18 ore pe zi. Sunt dependent de medicamente ca să pot rezista în asemenea stres. Pentru că îmi pasă. Spuneau colegii dumneavoastră mai vârstnici că sunteţi un ”bun naţional”. Vă invit, domnule Arşinel, să demonstraţi asta. Că n-aţi mai făcut-o de vreo 30 de ani. Dar aveţi pretenţii.

M-am abţinut să spun asta ca să nu sune a infatuare, dar gestul dumitale de mafiot şi atitudinea superioară şi scârboasă cu care m-ai gratulat de câte ori ai avut ocazia, mă determină să o fac: există MULŢI actori tineri mai buni decât dumneata, există zeci de mii de tineri care cântă mai bine decât dumneata, există mii de tineri care au idei mai originale şi mai îndrăzneţe decât dumneata şi, la dracu, tineri care ar face şi reclame la Catena mai bune decât dumneata! Punem pariu?!

DOMNULE ARŞINEL! TREBUIA SĂ TE FOLOSEŞTI DE NOTORIETATE, NU CA SĂ PUI BANI LA TESCHEREA ŞI SĂ ALERGI PRIN SUŞE, CI CA SĂ-I DETERMINI PE OAMENI SĂ-ŞI SCHIMBE MENTALITATEA ŞI SĂ DEVINĂ DONATORI! SĂ SCHIMBI SISTEMUL! Iar noi, tinerii, cei pe care-i înjuraţi de câte ori aveţi ocazia, nu suntem şi nu vrem să fim ”bunuri naţionale”.

Nu ne băgăm în faţă ca să avem o şansă în plus în faţa morţii. Nu ucidem sufletul unor copii care aşteaptă de ani de zile un rinichi sau o inimă şi care mor sub ochii părinţilor. Avem decenţă şi inimă. Aş vrea să închei spunând ”cu respect”, dar mi l-am pierdut. Îl declar NUL.



Încă nu se știe exact dacă acesta este adevăratul motiv pentru care emisiunea lui Bendeac a ieșit din grila Antena 1, însă după ce actorul s-a plâns că va dispărea de pe micul ecran, Mircea Badea a pornit un atac la adresa acestuia. Badea s-a luat de emisiunea lui Mihai, dar şi de tatuajul pe care Roxana Vancea şi-l făcuse când cei doi erau împreună.

"Tocmai mi-a zis cineva că Bendeac are o noua emisiune cu unu de la Cluj sau ceva. Şi cică e invitat Florin Salam. Nu e rău dar anuntaţi-mă când vine Leo. Sau Cap de porc", a scris, printre altele, Badea pe pagina sa de Facebook.

Așa cum era de așteptat, Mihai Bendeac a reacționat destul de repede și de dur.

"De două zile, brusc, o singură preocupare: EU. Urmează: Bendeac e «băsist» (evident!!!), Bendeac e un drogat fiindcă fumează iarbă, Bendeac e gay, Bendeac este un antitalent, Bendeac a ucis-o pe Elodia, Bendeac e un hipster obosit precum cei care protestează anti-Roşia Montană, Bendeac e un gunoi etc. Vor apărea mari statui ale actoriei româneşti care vor spune că, de fapt, trebuie să fiu interzis pe televizor.

Maşinăria funcţionează perfect, prieteni. Dacă asta trebuie să suporte un tânăr care refuză să plece capul şi ţine cu dinţii la libertatea de exprimare într-un stat european, nu e o problemă. Aş vrea un singur lucru. Să afle oamenii cât câştig eu pentru un show tv. Atunci vor intelege că gestul de a refuza să mai apar pe sticlă până nu sunt liber să exprim ce simt, e un act de eroism. Cine ar renunţa la asemenea bani pentru ceva atât de idealist? Well, sunt mândru să mă uit în oglindă şi să răspund: EU, frate! EU!

Într-o ţară în care unii îşi vând şi mama pentru un pumn de arginţi, într-o ţară în care manipularea pe tv a devenit lege organică, într-o ţară în care «vedetele» sunt dispuse la orice ca să apară pe sticlă, cred ca e nevoie de eroi. Nu avem dreptul de a comite greseala generatiei parintilor nostri. Nu avem dreptul de a sta ca oile si a face compromisuri pe sistemul «stai in banca ta si vezi-ti de binele tau». In momentul in care ai notorietate si se uita, saptamanal sute de mii de oameni la tine, esti responsabil. Sau, ma rog, asa gandesc eu.

Altii au castigat notorietate doar ca sa se umple de bani si sa intre peste rand la transplant de rinichi, exact cum faceau pe timpul lui Ceausescu la coada la oua. Si nici dupa ce fac asta, nu au bunul simt de a organiza o campanie prin care sa-i convinga pe oameni ca e bine sa devina donatori. O s-o facem tot noi, astia tineri, si p-asta. Da. Noi, astia... Hipsteri, ratati, drogati. Inca mai cred in dreptate. Inca mai cred in generatia mea"
, a scris și Bendeac pe Facebook.

Văzând însă că scandalul ia amploare, Mihai Bendeac a revenit cu un nou mesaj pe Facebook și a făcut publice motivele pentru care nu va mai apărea pe sticlă. Din spusele comediantului, în cadrul emisiunii sale nu avea voie să atace nicio persoană de la Antena 3, ba mai mult, primise chiar și o listă cu persoane private al căror nume nu avea voie să fie rostit pe post.



Iată mai jos mesajul postat de Mihai Bendeac:

ADEVARUL

Am ezitat intre a organiza o conferinta de presa si a da un comunicat. Cum nu ma consider, inca, atat de important incat sa-i chem pe bietii jurnalisti intr-o locatie oarecare, pe vremea aceasta cainoasa, am ales aceasta cale.

Inainte de toate, vreau sa multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi in ultimele zile si, mai ales, parintilor mei.

Carora le cer iertare pentru lacrimile provocate dar le spun, chiar si in mod public, ca NU VREAU SA FIU CA CEILALTI.

Dupa cum stiti, am realizat, alaturi de colegii mei, in ultimele saptamani, un nou show de satira intitulat iComedy. O parte esentiala din acest proiect o constituie preluarea ideilor trimise de fani pe Facebook sau Youtube.

Primul conflict major a aparut la inceputul proiectului, cand am aflat ca nu ni se permite sa filmam un duet in rime ce avea ca personaje doi jurnalisti aflati in concurenta directa: Mircea Badea si Radu Banciu. Am considerat ca, fiind un show ce parodiaza media si societatea romaneasca, acest subiect este unul de actualitate si cu o mare notorietate.

Dupa ce ni s-a comunicat faptul ca nu ni se permite filmarea momentului, in ciuda protestelor noastre, am fost anuntati ca parodiile realizate nu trebuie sa contina nimic legat de postul Antena 3 sau persoanele care lucreaza acolo. Pe langa acest aspect, ni s-au mai comunicat si numele unor persoane private ce nu pot fi pronuntate pe post.

In editia din aceasta saptamana a show-ului, observand ca 80% dintre fanii care ne scriau pe Facebook (in mare parte, copii si adolescenti) isi doreau sa-l provocam pe realizatorul tv Radu Banciu sa vina in platoul nostru, am dat curs acestei idei. De ce am facut asta? Pentru ca acei copii habar n-au politica. Si nici noi nu facem politica. E doar un personaj al show-ului nostru, ca toate celelalte. Si nu. Nu aveam de gand sa discutam cu el despre conflictele in care este implicat. Ni s-a interzis in mod intempestiv acest lucru.

Putini stiu faptul ca programul meu saptamanal este urmatorul: lunea si martea filmam de la 11.00 dimineata pana la 3.00 dimineata urmatoarea. Miercuri, joi, vineri si sambata scriu. La un astfel de program, singurul ingredient ce lipseste e un factor de presiune. In acest weekend, am iesit in oras si mi s-a facut rau. Incepand de luni, am intrat in concediu medical.

Tot incepand de luni, sunt atacat de catre domnul Badea atat pe Facebook, cat si in emisiunea ”In gura Presei” sau la radio Zu, mi s-a comunicat faptul ca datorez deja aproximativ 60 de mii de euro, am fost somat sa ma prezint in aceasta seara, la ora 19.00, la o contraexpertiza medicala pentru a se stabili daca intr-adevar ma simt rau sau doar ma prefac si, normal, mi se atrage atentia ca am un contract si se pot intampla lucruri nefericite.

Pentru a nu stirbi, in mod nedrept, imaginea emisiei pe care o realizam, am cerut postului Antena 1 un singur lucru: semnarea si asumarea reciproca a unui comunicat public in care sa fie clar specificate conditiile postului de televiziune in raport cu realizatorii show-ului iComedy.

De ce? In primul rand deoarece publicul poate interpreta omisiunea unor anumite persoane/personalitati/structuri media din contentul unui show de satira sociala, drept partizanat sau, mai grav, manipulare.
Lucruri care, in mod evident, ar aduce grave atingeri imaginii si notorietatii artistilor implicati. Chiar credem ca doleantele noastre reprezinta nimic mai mult decat o chestiune prevazuta de Conventia Europeana pentru Drepturile Omului, ratificata si de catre statul roman.

Repet! Sunt un artist care castiga MULTI bani pentru emisiunile pe care le realizeaza. Vreau sa intelegeti ca libertatea, demnitatea si orgoliul profesional ma fac indeajuns de nebun incat sa nu ”stau in banca mea”, sa-mi iau banul si sa plec acasa. Media romaneasca si lumea artistica abunda de astfel de indivizi. Cu riscul de a fi ridiculizat din nou de catre realizatorii de pamflete, chiar cred in cinste si omenie. Si nu.. Nu ma rastignesc pe cruce. Enunt doar un lucru normal.

Mi-e greu sa-mi vad emisiunea aruncata la gunoi. Mi-e greu sa-mi vad parintii plangand. Mi-e greu sa vad tristetea din ochii celorlalti colegi. Mi-e greu sa suport ideea unui posibil linsaj mediatic din partea unei institutii mamut. Nu ma pot apara. Sunt un om singur, fara vreun trust in spate.

Nu stiu in ce masura, si aici nu incerc sa fiu laconic, la aceasta stare de fapt a contribuit si deja celebrul moment iComedy in care il parodiam pe Patriarhul Daniel.

Foarte probabil ca, dupa acest comunicat extrem de direct si de onest, se va dezlantui iadul. E posibil sa fiu acuzat ca aduc probleme de imagine trustului si sa fiu dat in judecata pentru a plati daune de milioane de euro. Ii rog pe parintii mei sa fie tari!

Si, nu in ultima instanta, fac apel la postul de televiziune Antena 1 sa decida in mod public daca isi doresc acest show sau nu si, daca da, in ce conditii.

Astept opinia dumneavoastra.



Mircea Badea și Alexandru Arșinel nu sunt însă singurele vedete care au intrat în conflict cu Mihai Bendeac. De-a lungul timpului, vedeta de la Antena 1 s-a mai certat cu Stela Popescu, Șerban Huidu, Ștefan Bănică, Simona Gherghe și Dan Capatos.

16 Octombrie 2013
 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mircea pe 2 Iun 2015, 10:20
    ProBendeac !

    Felicitãri şi respect pentru verticalitate , Mihai ! Deşi am 53 de ani , mã regãsesc în 99 % din - nu sunt o clonã - atitudinea ta , conceptia ta , vãd identic procesul evolutiei dreptului la opinie şi exprimarea ei argumentatã , iubesc felul tãu rebel obiectiv , talentul tãu , dãruirea , implicarea ta profesionalã , contributia ta originalã în demascarea imposturii , prostiei , ticãloşeniei , invidiei , nesimtirii şi a altor atitudini care ne dezumanizeazã ! Auto ironia , apanajul omului evoluat , e preferatã de unii , exact pentru cã dã bine , fãrã a mai accepta vreo ironie sau criticã din partea altuia , luând-o drept isultã şi atac la persoanã ! Ai mult mai mult bun simt în tot ceea ce faci , decãt curvele virgine urlãtoare , neatinse de simtul aristic al umorului voalat sau brut şi care confundã nudul cu pornografia ! Eşti ,,COOL " omule !

    0
    1

  • Lulu pe 5 Ian 2014, 16:12
    Bendeac

    Bine ar fi daca ar exista cat mai multi oameni ca tine! Dar...din pacate, e atat de plina lumea de pupincuristi incat e greu sa cred ca vor aparea oameni asemeni tie atat de curand. Cand romanul nostru va intelege ca trebuie sa te sacrifici, sa pierzi pentru a-ti fi bine mai tarziu, poate se va schimba ceva. Dar oare vom mai prinde astfel de timpuri?

    2
    1

  • unu pe 16 Dec 2013, 12:29
    ....

    Teo avea o gluma cu M. Badea : "La cat de cioban e Mircea Badea trebuia sa i se zica "badea Mircea"". bv Bendeac si pt faza cu Arsinel si pt Antena....cums a iti interzica sa faci misto, pardon sa "parodiezi" "vedete" din trustul Intact....pana si eu fac misto la greu de colegii mei de munca, de sefii mei...pnm

    1
    2

  • iulian pe 21 Oct 2013, 12:03
    Mda

    Nu stiu daca este ce-a mai buna solutie care putea fi gasita...in prezent suntem legati de bani, nu ne putem descurca fara ei...in tv e vb de fff multi bani, daca ai rezerve iti permiti sa pui punctul pe "I" daca nu, taci faci si gata...inchizi in sec si gata.

    2
    2

  • Miuta pe 17 Oct 2013, 15:10
    Bravo....

    ........ma bucur f. mult ca s-a gasit cineva care sa puna punctul pe i in ce privesc televiziunile din Romania, pe unde se perinda de ani de zile cam aceleasi persoane. De multe ori ne-am intrebat si eu si sotul meu daca mai exista si alti artisti in tara asta in afara de "el" si "ea" (se intelege despre cine este vorba....). "Ei" erau invitati peste tot si tot "ei" aveau si emisiuni.......... Bravo Bendeac, numai sa nu te lasi doborat si sa pui prea mult la suflet, ai multi sustinatori si nu uita si de sanatatea ta. Fa totul la "rece" pe cat este posibil.

    3
    2

  • Nina pe 16 Oct 2013, 14:12
    Afarä-i vopsit gardu, inäuntru-i leopardul

    Asta e o veche vorbä româneascä:"afarä-i vopsit gardu, inäuntru-i leopardul"... Ca sä vezi... Antena 3 care face atâta caz de LIBERTATEA PRESEI, sä nu-tzi vinä sä crezi. Fariseismul e in floare. Joacä tontoroiul CICÄ luptä , impotriva a tot ce-i räu si putred in tzarä...bla-bla-bla. De fapt, vor audientzä, românii ajunsi la limita subzistentzei (majoritatea) se uitä si sperä, cum sperau pe vremuri cä vin americanii sä-i elibereze. Au venit acum doar, sä ne ia averile subsolului. Si multe alte porcärii cum ar fi determinarea esecului unui referendum cinstit.Prin audientzä Antena 3 primeste un PURCOI de bani pe reclame. Ii doare in spitz de oamenii pe care ii amägesc cu pretinsul lor patriotism. Altä inselätorie... Altä murdärie. Dle Bendeac, esti asemenea lui David care s-a luptat cu Goliath. El a câstigat, dar aici, te lupti cu un intreg sistem CORUPT pânä in mäduva oaselor. Itzi doresc SUCCES

    6
    2

  • una pe 16 Oct 2013, 13:42
    Sa fim siceri

    Daca Bendeac nu se certa,ii mai lasau emisiunea,este exceptional de talentat,mai ales Banciu merita toate astea,dar si Mircea Bdea,sa nuy uitam,un om care injura si fara motiv. El e cel mia talentat om,din trustul antenelor,Mihai, nu te mai lua cu ei,desi stiu ca vrei sa te faci auzit,Arsinel are problemele sale,cand te-ai luat la cearta cu Simona Gherle..sincer..AI DREPTATE,E O EMISIUNE DE TOT RASUL,TARA ARDE..BABA SE PIAPTANA. Actorii mari ai acestei tari,sa va ajute,si,da : unii vor asta,altii nu. Sunt parerile tale,asa ca,ai grija si de ai tai! Te sustim,si mai ales pe colegii tai,talentati,tu dadeai o pata de culoare emisiunii..Cum e posibil sa te lase asa? De abia asteptam emisiunea ta,Bendeac:(

    8
    3

  • LALA pe 16 Oct 2013, 11:56
    Nu te lasa!

    Nu te lasa in fata elefantilor care nu se mai dau dusi si care cred ca s-au nascut cu functie! Sunt destui tineri capabili carora le sunt taiate orice sanse din cauza lor. Le-a trecut vremea si nu intelg ca si altii ar trai. Iar cei care au ceva de spus sunt repede inlaturati.Putere de lupta sa ai, Bendeac!

    5
    3

  • Radu pe 16 Oct 2013, 11:09
    Te pui cu Jivkälä?

    Dragä domnule Bendeac. Felicitäri. Ai avut curajul sä ataci reprezentantzii lui Solomon pe pämântul românesc, respectiv EVREII - Alexandru Arsinel si Stela Popescu. Mare curaj, nu stii oare cä in mafia jidäneascä se sustzin unii pe altzii ? De Arsinicä, ai dreptate, a inceput sä cânte in barurile din Polonia, apoi zeci de asa zise susanele in cârciumile din Tel Aviv si pe unde reusea sä se mai lipeascä, prin mafia lui, apoi, incet, incet a acaparat teatrul Tänase. E timpul sä se retragä, existä chiar legea cä DOAR profesorii universitari, academicienii pot sä nu se pensioneze pânä la vârsta de 72 de ani. Ori el are 74... cum a reusit sä obtzinä derogare? Cä e avid dupä bani? Päi cum altfel ar fi putut sä-si cumpere o vilä ultraluxoasä in Cotroceni, cartier elitist, extrem de scump. Si o asa zisä Casä de vacantzä, de fapt tot o vilä ULTRA cu grädinä mare, la munte? Case pline de tablouri de pictori consacratzi si antichitätzi - foc de scumpe?Din ce bani? Cä sotzia era doar sorä medicalä in spital, deci salariu de mizerie. Cu transplantul? Päi, cu bani potzi cumpära orice. Mai ale constintze. Bravo si RESPECT domnule Bendeac. Cu tot riscul - MARE, esti cu CAPUL SUS, nu ca enorm de multi altii.Dacä ar fi mai multzi ca dta in România, am träi altfel, nu ne-am târî si nu ne-am rusina cä suntem români

    7
    6

  • Angela pe 16 Oct 2013, 09:52
    Felicitari tinere!

    Ai curaj! Sa fii tare! Te apreciaza multa lume pentru ceea ce faci! Franchetea nu mai este la moda de mult! dar eu te admir pentru ceea ce faci! Sper sa nu te manance varanii!

    7
    4

  • simika pe 16 Oct 2013, 09:15
    Esti un exemplu, Bendeac!

    Capul sus, cine va vrea sa iti fie alaturi iti va fi! Si nu esti singur, e o masa de oameni care iti impartasesc parerile. Fii rau! Si apropo':niciodata nu am schitat macar un zambet la glumele lui Arsinel....Pe cand la perlele pe care le scoti tu pe gura, am ras copios!

    8
    4

  • coco-ana pe 16 Oct 2013, 08:49
    BRAVOOOOOOOOOOOOOO

    ESTI UN ADEVARAT ARTIST MIHAI BENDEAC ,FELICITARI,TU NU ESTI FACUT PTR TARA ASTA UNDE NU TE POTI EXPRIMA LIBER,PTR CA, MENTALITATEA ESTE GRESITA ,GASESTE ALTA CALE DE A FUGIIIIII DESI SINCER IMI PARE RAUUUUUUU,ADEVARATELE VALORI NU AU LOC DE COMUNISTII CARE II PUPA IN CUR PE CEI DE LA CONDUCERE,,DE CIND NU MAI ARE ARSINEL UN SPICE ADEVARAT CA SI STELA ,ASTA ESTE SOCIETATEA IN CARE TRAIM ,PACATTTTTTTT

    6
    4

  • tanta pe 16 Oct 2013, 08:37
    BRAVO BENDEAC!

    Ma bucur ca mai exista oameni cu creier si demnitate in tara asta ! parintii lui Beandeac ar trebuii sa fie mandrii de el! daca toti am gandii in acest mod, tara asta nu mai era asa...........BRAVO BENDEAC!

    10
    5

  • dil pe 16 Oct 2013, 08:25
    era evident

    Bendeac capu sus !bravo tie ca ai curajul sa fi asa ! antenele sunt intradevar cum se spune "latrinele"

    4
    7

  • Tebulescu pe 16 Oct 2013, 04:58
    LABAdea e terminat....

    @ petrache Credeai prost. Inca nu te-ai convins ca aia sunt sclavii lu' felix ?

    5
    3

  • petrache pe 16 Oct 2013, 04:19
    Nu vreau sa fie adevarat

    Sper sa nu fie adevarat. Credeam ca trustul INTACT este unul ce ofera libertatea absoluta. Daca intradevar i-au impus lui Bendeac sa nu parodieze vedetele de la Antene, atunci inseamna ca se ghideaza si ei dupa spiritul dictaturii, sa se faca doar ce le place lor, ceea ce nu e bine deloc.

    6
    4

  • DERECK pe 16 Oct 2013, 04:05
    MESAJ

    TIND SA CRED CA ASA ESTE .... , BENDEAC ARE PERFECTA DREPTATE ... , ! AR TREBUI SA MAI LASE SI LOCUL TINERILOR SA INTRE FIECARE PE CULMEA ASPIRARII.. , CU TOT RESPECTUL PENTRU ACTORII NOSTRI MAIINVIRSTA DAR EI AR TREBUI SA SE MAI DEA LA OPARTE SI SA LASE SI LOCUL ALORA MAI TINERI ., CACI AVEM SI TINERI LA FEL DE TALENTATI CARE POT LUA FUNCTII LA TEATRE CUM AR FI CHHIAR SI ACEEA DE DIRECTOR ... , .

    12
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod