Teo vorbeşte zilnic cu Maia, fetiţa ei

Teo Trandafir se simte mai bine şi vorbeşte în fiecare zi cu Maia, fetiţa ei.

Teo Trandafir se simte mai bine şi vorbeşte în fiecare zi cu Maia, fetiţa ei.

Starea fostei moderatoare TV, Teo Trandafir este tot mai bună. Ea este în continuare în clinica din Austria, unde a fost internată de pe 11 ianuarie în urma unei boli grave de pancreas.

Abia marţea trecută, Teo Trandafir a vorbit pentru prima dată după operaţie cu fetiţa ei Maia, potrivit Ring care susţine că Marian Teodorescu, care îi este aproape zi şi noapte la clinica din Austria a anunţat acest lucru pe pagina sa de Facebook.

De atunci, ele comunică în fiecare zi.

Starea vedetei se ameliorează pe zi ce trece, iar medicii austrieci au declarat, săptămâna trecută, că Teo urmează să fie mutată de la Terapie Intensivă la Secţia de Recuperare Postoperatorie.


La sfârşitul lunii februarie, Teo Trandafir a fost supusă unei intervenţii chirurgicale complicate, medicii fiind nevoiţi să-i taie porţiunea din pancreas atinsă de infecţie.

 

Teo Trandafir a fost internată pe 6 ianuarie 2011 în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului "Elias" din Capitală, unde i s-a pus diagnosticul de pancreatită acută.

6 zile mai târziu, vedeta a fost transportată la Viena, la Clinica AKH, toate costurile acestui transfer, plus cele pentru tratament şi spitalizare, fiind suportate de şeful Pro TV, Adrian Sârbu.

21 Martie 2011
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana pe 21 Mar 2011, 23:04
    Pt Maia si Teo

    Teo mult noroc si sanatate si sa mai auzim ceva de bine. Nu uita ca te iubim si cei rai sa ne lase sa plece...

    1
    2

  • merlan eugenia pe 21 Mar 2011, 15:31
    Ne bucuram pt.insanatosirealui Teo

    Eu si fetele mele ne bucuram din suflet ca starea de sanatate a lui Teo este tot mai buna.Ii dorim sa se rezolve cat mai repede toate problemele legate de sanatate pentru ca sa se intoarca acasa unde o asteapta scumpa de Maia si cei dragi.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod