Shakira, aproape goală în noul videoclip

Artista a lansat marţi noul videoclip pentru piesa "Rabiosa", în care apare purtând o perucă brunetă şi dansând la bară îmbrăcată doar în lenjerie intimă, potrivit Mediafax.

Videoclipul piesei, care a fost realizată în colaborare cu Pitbull, o arată pe artistă la o petrecere, îmbrăcată cu o rochie verde şi având părul brunet, tuns scurt.

Cele mai provocatoare scene ale videoclipului sunt cele în care Shakira dansează la bară, îmbrăcată doar în lenjerie intimă de culoare neagră. Artista face mişcările din şolduri pentru care este faimoasă, însă arată că poate face şi mişcări specifice dansatoarelor la bară.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabi pe 9 Iun 2011, 17:29
    hmm

    Nu mi se pare nimic iesit din comun,este un dans la bara iar Shakira poarta o tinuta adecvata acestui stil de dans...

    5
    0

  • stefan pe 9 Iun 2011, 09:50
    invidiosi

    mai sunteti ,daca o cantareatza apare asa cum si voi mergeti pe strand ca doar nu mergeti imbracate deloc ca nu mai vinde sau io stiu ce,deaia are probabil 6mil de vizulizari pe you ca nu mai vinde:)

    5
    3

  • irina pe 8 Iun 2011, 17:01
    shakira

    total de acord....muzica ei nu se mai vinde asa ca trebuie sa dea hainutzele jos....din pacate la aste recurg vedetele cand sunt depasite. daca nu ar avea videoclipurile astea lascive nu s-ar mai uita nimeni

    5
    7

  • shaila pe 8 Iun 2011, 16:42
    pfff

    imi placea de Shakira la inceput, chiar ma declaram fanul ei..acum sincer, mi se pare mult prea penala. stiu ca voi primi multe voturi negative, dar e pur si simplu parerea mea.

    8
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod