"Românii au talent": Adrian Ţuţu, marele câştigător

Adrian Ţuţu a fost cel care a luat marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, impresionând juriul şi publicul. Tânărul are 18 ani şi, în preselcţii, a reuşit să-i dea gata pe membrii juriului de la "România au talent", cu o compoziţie proprie care se poate dovedi a fi un imn neoficial al show-ului de la PRO TV.

Adrian Ţuţu a fost cel care a luat marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, impresionând juriul şi publicul. Tânărul are 18 ani şi, în preselcţii, a reuşit să-i dea gata pe membrii juriului de la "România au talent", cu o compoziţie proprie care se poate dovedi a fi un imn neoficial al show-ului de la PRO TV. Povestea impresionantă de viaţă pe care o are puştiul a cântărit foarte mult în decizia finală, Adrian Ţuţu reuşind să-i surclaseze pe favoriţii Narcis Ianău şi Valentin Dinu, care au ocupat locurile doi, respectiv trei.

S-a născut în Bucureşti, dar când avea 4 ani s-a mutat cu familia la Focşani.

În mai puţin de 12 luni, şi-a pierdut ambii părinţi, mama lui decedând chiar cu o zi înainte de Crăciun.

În primul an după moartea mamei, fraţii lui au avut grijă de el. Apoi a fost crescut de bunică, până la 15 ani, când s-a mutat singur în apartamentul lăsat de părinţi. A muncit pe şantier ca să poată avea o pâine pe masă. Chiar dacă a suferit şi a răbdat de multe ori de foame, nu a renunţat la pasiunea sa.

"Mă simt foarte emoţionat şi nu mai ştiu ce am în cap.
M-am cam pierdut, nu mai am cuvinte. Vreau să zic că, de acum înainte, toată viaţa mea v-o dăruiesc vouă şi sper ca piesele mele să fie întotdeauna un mesaj bun pentru voi"
, a spus Adrian, luni seară, după ce a câţtigat titlul de "Cel mai talentat român".

Când s-a înscris la preselecţia pentru "Românii au talent", nu credea că are multe şanse.

 

 
Locul 2 a fost ocupat de Narcis Ianău
 
Locul 3 i-a revenit lui Dinu Valentin
 

Comentariile 101-103 din 103

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lia pe 26 Apr 2011, 01:12
    Pacat...

    Oameni buni, baiatul asta o fi el simpatic si asa si pe dincolo, insa mai sunt oameni printre noi fara parinti si cu un trecut dureros in spate, asta nu justifica acordarea unor voturi complet aiurea. Prestatia lui din finala a fost sub orice critica. daca e mandru ca e roman, o sa ii treaca repede, am trecut si eu prin perioada idealista. Pleaca din tara cat mai repede daca tu crezi ca ai talent, altfel te mananca rechinii si manelarii acolo! :)

    5
    21

  • lili pe 26 Apr 2011, 00:56
    'tui gatu' masii!!!!

    asta parca a cantat in tramvai "n-avem mamaaa n-avem tataaa..."...mai bine ii dadeau bilet de intors acasa decat 120.000euro

    12
    16

  • alex pe 26 Apr 2011, 00:37
    bravo lui!

    Acum s-a terminat emisiunea....am stat cu sufletul la gura pana la sfarsit. BRAVO ADRIAN !!!

    21
    7
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod