Ioana Roxana, spectacol de contorsionism la "Românii au talent"

La doar 13 ani, Ioana Roxana a reuşit să lase cu gura căscată juriul şi publicul de la cea de-a treia ediţie "Românii au talent" când şi-a prezentat numărul de contorsionism.
La doar 13 ani, Ioana Roxana a reuşit să lase cu gura căscată juriul şi publicul de la cea de-a treia ediţie "Românii au talent" când şi-a prezentat numărul de contorsionism. 
  
Talentul Ioanei este de a face gimnastică ritmică şi contorsionism, iar visul ei este de a urca drapelul României pe podium. 
  
Printre lacrimi, tânăra a mărturisit în culise că nu se aştepta la această reacţie pentru că s-a simţit în al nouălea cer şi a meritat tot golul din stomac pe care l-a avut înainte de a intra pe scenă. 
 
 
 
Însă Ioana nu este singura care a impresionat publicul în această ediţie "Românii au talent".
Alin Stanis şi-a demonstrat talentul de tenorul în ciuda meseriei sale de patiser.  
 
 
 
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ema pe 6 Mar 2011, 20:20
    contorsionism

    imi place foarte mult fata de 13 ani

    2
    1

  • ciprian pe 5 Mar 2011, 17:28
    felicitari alin si roxana

    cand v-am vazut la emisiune am ramas putin uimit la cat talent aveti sunteti 2 persoane minunate si asa cum roxana a spus ca isi doreste sa ajunga sa poarte drapelul romanie pe podium,sper ca si tu alin sa ajungi un tenor cunoscut si sa va mandriti amansoi ca sunteti romanii!!!BRAVO,BRAVO,BRAVO!!!;)

    4
    1

  • elena pe 5 Mar 2011, 17:25
    pt Alin

    draga Alin ai o voce minunata si la fel ca Roxanei iti doresc si tie mult SUCCES si sper sa ajungi un tenor celebru pe langa faptul k esti patiser;))...FELICITARI!!!:*

    5
    1

  • elena pe 5 Mar 2011, 17:23
    felicitari ROXANA!!!

    bravo roxana felicitarile mele pentru succesul pe care l-ai avut la emisiunea "Romanii au Talent"!!!esti minunata s-o tii tot asa!Mult Succes in continuare si sper asa cum ai sp u sa ajungi sa urci drapelul Romaniei pe podium...FELICITARI si MULT SUCCES in continuare!!!:*si eu am o sora mai micuta care face gimnastica ritmica si imi dorec sa ajunga si ea sa aiba mult succes ca si tine:)

    4
    1

  • Crocozone15 pe 5 Mar 2011, 16:53
    ptr raluca

    draga, raluca, iti inteleg dreptul la opnie... dar si ce daca nu asculti asa ceva... nu trebuie sa iti placa ce canta ci vocea lui...doar nu alegerea melodiei este talentul sau.... acest om si-a ales o melodie ce ii pune in valoare vocea. Nici eu nu ascult asa ceva, dar imi place.

    7
    0

  • raluca pe 5 Mar 2011, 14:31
    foarte aiurea

    nu imi place pentru ca eu nu ascult asa ceva

    4
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod