Imagini rare cu Prințesa Kate de când avea 20 de ani. Nu e de mirare că au ajuns virale

Prințesa de Wales tocmai a împlinit 42 de ani. Lasând la o parte fotografiile oficiale, câteva imagini cu ea din studenție au devenit virale! Iată și de ce!

Cu ocazia zilei sale de naștere, așa cum ne-am obișnuit, pe contul oficial de Instagram al Familiei Regale a apărut portretul mult așteptat de către fani.

 

 

 

În paralel, pe o altă rețea de socializare, făcea furori un colaj cu imagini de când Prințesa era doar Kate Middleton și doar iubita tânărului chipeș și mult râvnit Prinț William.

Deși a fost postat în urmă cu aproape un an, colajul a devenit rapid cu această ocazie, ajungând rapid la aproape 5 milioane de vizualizări.

Amuzante sunt și comentariile fanilor, unul dintre ele cu peste 4000 de aprecieri, care spune ca e bine să știm că măcar s-au distrat.

Alt utilizator susține că acum e gata să o vadă și regină, iar alt fan se bucură pentru că știe să se distreze precum soacra ei, regretata Prințesă Diana.

Puteți vedea imaginile AICI. Să ne spuneți ce părere aveți! 

 

@jusst_tiktokss #katemiddleton#princewilliam #williamkate#foryou#viral#fyp#viral#party#2000s#vibes#aesthetic#fyp#foryou ♬ gimme gimme gimme - .
12 Ianuarie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod