Artista Ozana Barabancea, desfigurată de injecţiile cu acid hialuronic

Soprana şi cântăreţa de jazz este disperată! De câteva zile ea nu mai poate ieşi din casă şi a pierdut toate concertele. Cauza? Are faţa tumefiată de la nişte injecţii

Soprana şi cântăreţa de jazz este disperată! De câteva zile ea nu mai poate ieşi din casă şi a pierdut toate concertele. Cauza? Are faţa tumefiată de la nişte injecţii cu acid hialuronic, pe care şi le-a făcut în speranţa că tenul ei va întineri peste noapte, potrivit Click.

"Sunt foarte supărată că nu mi s-a spus de la bun început că pentru câteva zile voi fi pur şi simplu oribilă, cu pielea feţei ca o scoarţă de copac, de nu pot să îmi pup nici măcar copiii.

Fondul de ten nu acoperă porcăria asta şi, mai nou, am aflat că injecţiile trebuiesc făcute încă de două ori ca tratamentul să fie viabil. Deci şi peste 15 şi peste 30 de zile, ori mie nimeni nu mi-a spus. Sunt chiar prea frumoasă pentru vârsta mea, am o faţă perfect întinsă şi netedă şi fără fard şi ar fi trebuit să ştiu că slăbănoagele au nevoie de hidratarea pielii feţei, în nici un caz eu! Nici măcar nu mi s-a spus că trebuie să pun ceva rece pe faţă.
Mi-e groază când mă uit în oglindă"
, spune Barabancea într-un mail trimis la redacţia ziarului.

 

Credit foto: Libertatea.ro

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ela pe 29 Dec 2013, 16:10
    parere

    Daca pretinzi chipurile ca esti mare intelectuala , de ce te exprimi ca o tzaranca...slabanoagele...te mustra faptul ca esti o grasana gretoasa?...si te-ai mai si dezbracat in public...mi-a venit sa vomit sincer!

    2
    0

  • ela pe 23 Iun 2013, 22:48
    daca esti frumoasa si te lauzi singura

    de ce te -ai dus,se vede ca te-au bosumflat sedintele,naveta?!,pozezi in naturala si esti invidioasa pe suple-mananca mai putin si fii mai modesta.aceasta din urma,desigur ,nu merge mana in mana cu inteligenta.saraca,saraca cu duhul.din fericire faci baie in companie destula! fug de televizor si ma virusezi tu cu seceta ta de neuroni!

    1
    2

  • anne pe 12 Feb 2013, 00:42
    acid

    Eu mi-am facut de cateva ori injectii cu acid atat in buze cat si in fata,in partea inferioara.. in partea superioara a fetei se pune botox.efectele se vad imediat..buze mai mari,clar,fata mult mai tanara..in cazul meu cu vrei 5 ani as zice.am avut in primele zile fata usor umflata..in rest nicio problema de genul..acum depinde si cel fel de acid iti pui si cine ti-l pune.ca daca obtezi pt cel mai ieftin tip de acid si mergi in cine stie ce `salon` se pot intampla si astfel de lucruri..asa ca..inainte sa va puneti documentati-va despre medic si dupa treceti la fapte.

    0
    3

  • ioio pe 23 Mai 2011, 09:21
    :)))

    Foarte tare! Ea era printesa cu ten perfect si a prins-o un doctor care i-a facut cu forta niste injectii. N-a mai avut timp sa-i spuna ca vor avea reactii adverse, ci doar i-a promis frumusete vesnica :))) Si pe langa faptul ca ea are impresia ca lumea mai crede in povesti, mai e si rautacioasa: "slabanoagele" alea care au nevoie de hidratare... Cata frustrare si rautate! Si apropos... cine ziceati ca e duduia asta grasa si proasta? Artista??? Hmm...

    19
    3

  • a.g.c pe 13 Feb 2011, 00:59
    :)

    trebuia sa intrebi tu care sunt efectele si posibilele reactii adverse!!

    12
    1

  • ssamara20 pe 12 Feb 2011, 23:09
    ....

    nu inteleg de ce toata lumea se ia de biata femeie,nu are voie sa incerce si ea ceva ca sa arate mai bine? daca pateai tu ce mai ziceai draga lili? sa sti ca exista chiar si creme cu acid hialuronic si efectul poate fi asemanator cu cel de mai sus deci nu mai comentati aiurea ca sunt o gramada de injectii care promit "tineretea" cu efecte negative despre care nimeni nu vorbeste! ar trebui dat in judecata salonul care i-a facut injectia!

    3
    14

  • lili pe 12 Feb 2011, 11:14
    ahammmm

    daca tot ai o fatza asa de perfecta la ce ti-au trebuit injectii cu acid hialuronic nu inteleg... si inca ceva...nu toata lumea are reactia asta la substanta...sunt persoane care nu se umfla deloc sau doar foarte foarte putin... exista si "slabanoage " cu pielea hidratata...si grasane cu pielea deshidratata...apa din tesut n-are legatura cu grasimea...

    28
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod