Spectacol grotesc la înmormântarea Mărioarei Zăvoranu



La intrarea în cimitir a mai avut loc un incident, în momentul în care au fost deschise porţile, oamenii adunaţi acolo încercând să intre. În îmbulzeala creată, mai multe persoane au căzut pe jos, iar agenţii de pază i-au luat pe cei care au reuşit să intre şi i-au împins până în spatele porţilor.

Mărioara Zăvoranu a murit vineri dimineaţă, la Institutul Clinic Fundeni, unde era internată de trei luni, în Centrul de Uronefrologie şi Transplant Renal, din cauza mai multor afecţiuni.

Mama Oanei Zăvoranu avea insuficienţă renală cronică şi era în programul de hemodializă din vara anului trecut.
De asemenea, Mărioara Zăvoranu avea boli cardiace şi hepatice, ea fiind internată în Centrul de Uronefrologie şi Transplant Renal din 20 ianuarie.

Trupul neînsufleţit al Mărioarei Zăvoranu a fost ridicat sâmbătă de la morga spitalului şi depus la capela cimitirului Eternitatea, din Sectorul 4 al Capitalei, pe care l-a administrat.

Mărioara Zăvoranu a fost înmormântată duminică, însă Oana Zăvoranu ar fi decis ca funeraliile să fie amânate până marţi, din cauza incidentelor de la cimitir.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 21 Apr 2015, 07:59
    ramai fara cuvinte...

    A inchis cimitirul....Chiar nu i-o fi spus nimeni ca un cimitir nu e ca un restaurant ?! Bineinteles ca dupa atata mahalagism in toate ziarele si pe toate posturile,s-au inghesuit amaratii : sa vada,sa primeasca pomana de la posesoarea a 60 mil.... Inca o data a fost batjocorit acest popor,care tot timpul e la cheremul haimanalelor pline de bani si care isi fac cheful platind televiziunile noastre ajunse in deriva datorita lipsei de profesionalism a conducatorilor lor,ce SE ASCUND IN SPATELE "AUDIENTEI".

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod