Soţul Cristinei Rus, suspectat de fraudă economică, a fost reţinut

Dragoș Bîlteanu a devenit cunoscut publicului larg după căsătoria cu vedeta Cristina Rus


La audieri, a fost adus şi tatăl lui Dragoş Bîlteanu, care a suferit un puseu de tensiune. După ce a primit îngrijiri medicale, bărbatul a rămas în birourile anchetatorilor, iar în cele din urmă a fost lăsat să plece acasă.

Conform postului citat, marţi au avut loc percheziţii şi la Arad. La sediul central al SIF Banat Crişana din Arad, anchetatorii au descins la prima ora. Pe tot parcursul zilei, programul cu publicul a fost suspendat, iar din instituţie au fost ridicate mai multe documente.

Dragoş Bîlteanu este o prezenţă discretă, însă căsătoria cu solista Cristina Rus a atras atenţia asupra lui, notează Pro TV.

Bălteanu este prezentat de presă economică drept un adevărat "patriarh" al SIF-urilor.

Este un om de afaceri de succes, care a reuşit să încheie tranzacţii spectaculoase, soldate cu câştiguri de miliioane de euro.
Un exemplu este vânzarea unor imobile în Bucureşti care i-ar fi adus câştiguri fabuloase. Ar fi vândut un teren situat lângă un mall din Capitală cu 20 de milioane de euro, mult peste preţul pieţei, pentru că era singurul loc unde centrul comercial se mai putea extinde.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod