Show-ul grotesc de la înmormântarea Mărioarei Zăvoranu, în atenţia CNA

Oana Zăvoranu "a defilat" pe toate posturile TV după moartea mamei sale


"Pentru că totuşi lucrurile astea infectează spaţiul public şi mi se pare prea mult. Nu cred că putem să trecem aşa peste asta noi ca organism care răspunde de sănătatea audiovizualului", a spus Dorina Rusu.

Mi se pare că a fost ceva care trebuie luat în discuţie, într-un fel sau altul, dar înţeleg că au fost şi sesizări destul de multe în weekendul ăstaDorina Rusu, membru CNA
La rândul său, membrul CNA Monica Gubernat a cerut ca monitorizarea Consiliului să includă şi seara anterioară morţii Mărioarei Zăvoranu.

"Singura mea rugăminte este ca la această monitorizare de linie să adăugăm şi seara anterioară morţii, când am înţeles că doamna Zăvoranu s-a dezbrăcat la un post TV.
Bănuiesc că se numeşte Kanal D, dar nu ştiu sigur"
, a spus Gubernat.

CNA urmează să analizeze acest subiect în momentul în care Departamentul de Monitorizare al Consiliului va finaliza această monitorizare de linie, informează Mediafax.

"Când cei de la monitorizare consideră că va fi gata, o să discutăm. Probabil nu o să fie atât de repede, având în vedere spectacolul foarte vast care a avut loc",
a mai spus Dorina Rusu.


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod