Ra Form & Silhouette

Linistea te inconjoara, mirosurile placute iti bucura simturile, ingredientele pure iti mangaie pielea...Ra Form & Silhouette se doreste a fi mai mult decat un loc in care beneficiezi de tratamente spa: un mod de viata, un spatiu unde ritualurile spa se imbina delicat cu emotiile. Este locul in care iti regasesti pacea interioara, legatura cu tine, echilibrul intre mintea, sufletul si corpul tau.
Se apropie un moment ce merita sarbatorit si iti doresti sa fii relaxata, dar mai ales sa pierzi cativa centimetri in talie pentru ca rochia cea noua sa-ti vina ca turnata? Ra Form & Silhouette iti ofera cateva  variante pentru a obtine tot ceea ce doresti si in plus vei pleca relaxata, gata de petrecere. Ra Form&Silhouette sunt eficiente si la zi cu trendurile si va propun:

Ultratone Futura Pro
Programele fiziosecventiale Ultratone Futura Pro reprezinta ultima tendinta in modelare corporala, ca o alternativa in cadrul tratamentelor de slabire si de combatere a celulitei ce foloseste stimularea prin ultrasunete, microcurenti sau curenti biotici. Acestea realizeaza biostimularea organismului, stimuleaza fibra musculara si tesutul superficial.
Este indicat in reducerea grasimii, reducerea celulitei, fitness, sport, tonifiere mulsculara, relaxare, scadere in centimetri, slabit post-natal, tonifiere.
Sunt contraindicatii pentru persoanele ce sufera de epilepsie, persoanele cu pacemaker cardiac, sarcina, menstruatie, alunite proeminente, vene varicoase, zone inflamate, rani deschise, cancer, contractii musculare, cardiacilor, boli dermatologice, flebite, boli arteriale.

Cellu M6
Cellu M6 este astazi considerat printre cele mai revolutionare echipamente de remodelare corporala avand rezultate fantastice atat in combaterea celulitei cat si in cadrul stimularii celulare. Tratamentele endermologice realizate cu Cellu M6 in lupta cu celulita, combinia eficient stimularea mecanica a tesutului adipos si indiferent de directia si viteza de rotatie a rolelor Cellu M6 pacientul nu resimte in niciun moment o stare de disconfort.

Tratamentele realizate cu Cellu M6 sunt foarte eficiente si dau rezultate vizibile inca de la prima sedinta pentru tratarea celulitei si remodelare corporala. Se poate folosi Endermologia pentru Corp si Fata pentru Barbati si Femei suferinzi de urmatoarele boli evitand zonele afectate : rosacea, varice si vene inflamate, rani sau leziuni ale pielii, cicatrici recente sau hipertrofice, hernie inghinala sau abdominala, lipom, implant cutanat (contraceptiv-sterilet), operatie a venelor (de 2 luni), zone care au suportat interventii de chirurgie plastica (de 6 luni), alunite in relief, piercing.

Tunelul cu infrarosu
Tratamentele corporale cu raze infrarosii reprezinta o metoda moderna si eficienta si relaxanta de a slabi si a reduce greutatea corporala.
Tunelul cu infrarosu foloseste cu succes razele intrarosii pentru a crea un efect terminc eficient ce are ca rezultat slabirea rapida in kilograme. Razele infrarosii actioneaza asupra tesuturilor adipoase,efectul termic obtinut de actiunea lor fiind comparabil cu cel al saunei.
Efecte benefice: eliminarea tensiunilor din corp, imbunatatirea circulatiei sangelui, activarea functiei de auto-insanatosire si aparare a corpului, creste imunitatea sistemului imunitar, eliminarea mai buna a substantelor nocive, stimularea organelor, frecventei inimii si a metabolismului, reducerea celulitei si alte efecte cosmetice pozitive, ajuta la reducerea greutatii.  Sunt contraindicatii  pentru pacientii  care prezinta dermatoze, eczeme, boli respiratorii, varice, diabet, balonare, sarcina.

Va vom crea o oaza de relaxare in mijlocul agitatiei datorat apropierii sarbatorilor de iarna si va imbiem cu: aromaterapie, colt de relaxare, terasa, aer, fructe proaspete, muzica de suflet, mult rasfat, grija si atentie!

Ra Form & Silhouette
Tel: 0743019157
www.salonra-bucuresti.ro
Strada Sica Alexandrescu Nr.
22, Sector 2, Bucuresti
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod