PREMIERĂ NAȚIONALĂ PE PIAȚA APEI MINERALE NATURALE

Rio Bucovina lansează singura apă minerală naturală plată în ambalaj ultra igienic produs în mediu steril din România.

Rio Bucovina lansează un nou produs, destinat hidratării și preparării hranei bebelușilor, disponibil din luna decembrie în reţeaua farmaciilor Sensiblu. Produsul beneficiază de un ambalaj ultra igienic special conceput pentru a păstra prospețimea apei minerale naturale plate Bucovina timp îndelungat, fără a exista pericolul contaminării prin pătrunderea aerului în interior după deschiderea ambalajului.

„Satisfacția clienților reprezintă unul dintre obiectivele noastre prioritare, de aceea investim permanent în creșterea competitivității produselor noastre. Lansarea acestui nou produs vine în întâmpinarea grijii părinţilor care își doresc pentru bebelușii lor o apă minerală naturală plată sigură în ceea ce privește sursa de apă, modul de ambalare, de utilizare şi păstrare”, a declarat Răzvan Iancău, director general Rio-Bucovina.

„Sensiblu este recunoscut pentru eforturile de informare şi educare a pacienţilor şi clienţilor cu privire la adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Hidratarea corectă a organismului este o temă importantă, mai ales în cazul bebeluşilor și copiilor mici.

Prin parteneriatul cu Rio Bucovina, diversificăm portofoliul de produse pentru mamă şi copil, cu un produs inovator, răspunzând astfel aşteptărilor acestui segment de clienţi foarte important pentru noi”, spune Dan Nicolescu, director de marketing Sensiblu.

Noul produs lansat de Rio Bucovina destinat alimentaţiei bebeluşilor folosește tehnologia de ultimă generație a companiei franceze Smurfit Kappa - lider mondial în producția de ambalaje de tip “bag-in-box”. Acest tip de ambalaj păstrează proprietățile apei timp îndelungat după desigilare fără a permite pătrunderea aerului în interior în momentul utilizării, garantând astfel prospețimea de durată a produsului, în condiții de maximă igienă.

Folosită pentru prepararea formulelor de lapte, a ceaiurilor și meselor de cereale sau pentru diluarea sucurilor naturale, apa minerală naturală plată Bucovina pentru bebeluşi reprezintă alegerea ideală pentru hidratarea corectă.

„Apa minerală naturală plată Bucovina pentru bebeluşi are un reziduu sec de 78 mg/l, acesta fiind cel mai mic conținut de minerale dizolvate dintre toate apele din Romania, indicator deosebit de important când vine vorba de alimentația si hidratarea corectă a micuților.
Ambalajul ultra-igienic asigură conservarea proprietăților organoleptice ale apei și garantează calitatea și siguranța apei minerale naturale plate Bucovina și înainte și după deschiderea recipientului”
, declară Lector Dr. Lygia Alexandrescu, Președinte al Societății de Educație Nutrițională.

Sigură din punct de vedere al sursei de apă și a modalității de ambalare, apa minerală naturală plată Bucovina prezintă o mineralizare echilibrată, un pH de 7.35, optim consumului permanent şi un conţinut foarte scăzut de fluoruri (0,048 mg/l), nitraţi (5,01 mg/l) şi nitriţi (<0.005 mg/l), cu mult sub valorile maxime admise, în concordanţă cu legislaţia în vigoare. Datorită compoziției echilibrate și stabile, Institutul pentru Ocrotirea Mamei și Copilului „Alfred Rusescu” certifică și recomandă apă minerală naturală plată Bucovina pentru a fi folosită în alimentația bebelușilor și pentru reconstituirea laptelui, în conformitate cu prevederile ordinului nr. 978/2006 publicat în MO nr. 707/2006 şi a HG nr. 1020/2005.
 
Microbiologic pură, apa minerală naturală plată Bucovina este o apă oligominerală ce izvorăşte în mod natural din zăcăminte subterane, situate în zone împădurite de tip rezervaţie naturală, izolate de orice activitate umană, animală sau industrială.
Originea subterană îi asigură stabilitatea, temperatura şi conţinutul de săruri minerale constante și o protejează de riscurile de poluare, indiferent de condiţiile climaterice de la suprafaţă.

Compania Rio Bucovina a demarat în acest an o amplă campanie de comunicare, sub sloganul „Echilibrul suprem pentru corp şi minte!”, concomitent cu repoziţionarea brandului Bucovina. Conceptul campaniei este centrat pe conţinutul echilibrat de minerale şi compoziţia completă a elementelor, ce asigură hidratarea corectă şi aportul optim de minerale de care organismul are nevoie.


Compania Rio Bucovina, companie cu capital 100% privat, a fost înfiinţă în anul 2006, având ca obiect principal de activitate îmbutelierea apei minerale naturale Bucovina, precum şi producţia băuturilor răcoritoare. Ulterior îşi diversifică activitatea în zona distribuţiei, iar în prezent, comercializează o gamă largă de produse alimentare şi non-alimentare.
Mărcile proprii comercializate de Rio Bucovina sunt: Bucovina - apă minerală naturală plată şi carbogazificată; La Vitta şi Malibu - apă de masă; La Vitta, Malibu, Bon Ton - băuturi răcoritoare carbogazoase; Golden Horse - băutură energizantă, La Vitta - produse alimentare.
De asemenea, compania este unicul distribuitor în România al mărcii Becker’s Bester (sucuri naturale de fructe).
Rio Bucovina a implementat şi certificat un sistem de management integrat: calitate - mediu - siguranţa alimentului, conform ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2009 şi ISO 22000: 2005, în parteneriat cu organismul german de certificare TUV CERT, prin TUV HESSEN.


Sensiblu este de 15 ani lider pe piața de sănătate și frumusețe din România, fiind cea mai mare rețea de farmacii sub un brand. Propunerea unică a Sensiblu, adresată pacienților și clienților celor peste 400 de farmacii din întreaga tară, este îmbinarea soluțiilor pentru o viață sănătoasă și a celor pentru frumusețe și stare de bine. Pentru mai multe informații, vizitați:

www.sensiblu.com
http://www.facebook.com/Sensiblu

1 din 5

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod