Povestea prieteniei inedite dintre Martha Stewart și Snoop Dogg

Martha Stewart și Snoop Dogg s-au cunoscut în emisiunea ei de gătit, în 2008, iar între ei s-a format o legătură. Iată povestea prieteniei inedite dintre cei doi.
La prima vedere părea puțin probabil ca între Martha Stewart și Snoop Dogg să se lege o prietenie durabilă. Iată povestea prieteniei lor inedite, care durează de circa 15 ani.

Celebrul duo s-a întâlnit pentru prima dată în 2008, când Snoop s-a alăturat lui Stewart pentru a face piure de cartofi, în emisiunea ei de gătit, The Martha Stewart Show. Rapperul s-a întors anul următor pentru a face brownies, iar noii prieteni au glumit despre „cea mai importantă parte” a acelei rețete.
 

 
Iată povestea prieteniei inedite dintre Martha Stewart și Snoop Dogg
 

 
După zilele în care au gătit împreună, în emisiunea lui Stewart, cei doi au continuat să lucreze împreună, ca și creatori de prăjituri, la Justin Bieber Roast, din 2015, de la Comedy Central, apoi au fost co-prezentatori la Puppy Bowls, din 2021 și 2022, și au apărut împreună în diverse reclame Sketchers. Ei au făcut echipă, de asemenea, pentru a găzdui o emisiune de gătit, la care au participat celebrități VH1, numită Martha & Snoop's Potluck Dinner Party. De asemenea, ei au fost jurați la o competiție culinară de Halloween, Snoop și Martha's Very Tasty Halloween. 


S-au lădau reciproc în presă

 

„Când lucrezi cu cineva ca Snoop, este ca și cum ai avea un coleg, ceea ce este grozav. De aceea toți comedianții au, totuși, și trupe pentru că le lasă momente de respiro, de libertate. Snoop este libertatea mea”, a spus Stewart, la un moment dat, pentru People
La rândul său, Snoop a declarat, în 2016, pentru The Hollywood Reporter, că Stewart este „casa lui” și că „au o legătură specială”.
De la faptul că au copt împreună brownies și fursecuri până la diversele lor aventuri de co-prezentatori, iată tot ce trebuie să știi despre prietenia inedită dintre Martha Stewart și Snoop Dogg.


Noiembrie 2008: Martha Stewart și Snoop Dogg se întâlnesc în emisiunea ei de gătit

 

Prietenia dintre Stewart și Snoop a început cu rețeta de piure de cartofi a mamei ei. Rapper-ul a apărut în emisiunea auto-intitulată de gătit a lui Stewart, iar cei doi s-au bucurat unul de compania celuilalt în timp ce curăţau cartofi şi discutau despre cuvinte inventate, cum ar fi „foshizzle”. Snoop a glumit la emisiune: „Nici măcar nu înțeleg. Mă distrez doar”.
„Ce cuplu ciudat eram”, a remarcat Stewart, ani mai târziu, în timpul unui interviu pentru NBC News, din 2019, referindu-se la  prima lor întâlnire. Snoop a adăugat că „gătitul cu Martha părea doar spațiul potrivit pentru a fi”.
 


Decembrie 2009: Snoop Dogg se întoarce la spectacolul Marthei Stewart pentru a face brownies
 


Snoop a revenit la spectacol anul următor pentru un episod special de Crăciun. De data aceasta, noii prieteni au făcut brownies de culoare verde — Snoop a glumit că vrea să facă brownies verzi pentru că sunt „ecologici”.

El a continuat cu insinuările discrete, insinuând că vrea să adauge marijuana la brownie - ingredientul special pentru care este faimos. După ce i-a cerut lui Stewart acest lucru, într-o improvizație rap freestyle, el a adăugat că „le lipsește cea mai importantă parte a brownie-urilor”, făcând publicul să chicotească mai mult. Stewart a glumit că vor adăuga „lucrurile” speciale mai târziu.

 
 
30 noiembrie 2010: Snoop Dogg îi cere Marthei Stewart „bunătăți” pe Twitter
 

 
Snoop a avut o anumită interacțiune, online, cu noua sa prietenă, în noiembrie 2010, scriind în glumă că el și Stewart ar trebui să facă din nou brownie-urile speciale.
„@marthastewart salut, sunshine.
Am nevoie de niște bunătăți pentru petrecerea burlacilor prințului Williams. I got the tracc #WET u get the snacks @clarencehouse”, a scris el pe Twitter.

 
 
8 mai 2013: Snoop Dogg postează pe Twitter o fotografie cu el și Martha Stewart preparând brownies

 

La câțiva ani după primele lor aventuri la copt, Snoop a postat pe rețelele de socializare o poză cu el și Stewart, din 2009, pe vremea când pregăteau împreună brownies.

Rapperul a editat fotografia cu el și Stewart, adâugând accesorii noi, inclusiv dreadlocks pentru el și o combinație de pălărie și ochelari pentru Stewart. "Ayo @marthastewart watchu bakn !!" a scris el în tweet.

 
19 noiembrie 2014: Snoop Dogg îi mulțumește Marthei că i-a inspirat linia de lumânări

 

Deși nu au comunicat public de ceva timp, Snoop încă se inspira din întâlnirile sale cu Stewart. Când și-a lansat linia de lumânări, în 2014, el a scris pe Twitter că meritul pentru aceste idei creative este al Marthei.

„S/O la @MarthaStewart inspirație pentru lumânările mele premium #broadusfamilycollection pe http://tilt.LT/candles2”, a scris Snoop pe Twitter alături de o fotografie a uneia dintre lumânările sale.
 


30 martie 2015: Martha Stewart și Snoop Dogg îl “prăjesc” pe Justin Bieber, la Comedy Central



Stewart și Snoop au avut, în sfârșit, marea lor reuniune în 2015. Perechea făcea parte dintr-un grup de celebrități de top care s-au alăturat comediei lui Justin Bieber, găzduite de Kevin Hart.
În timpul filmărilor, Martha l-a luat puțin la mișto și pe prietenul ei Snoop. „Snoop, văd că ai urmat regimul meu de frumusețe”, a spus ea. „N-ai ști niciodată că Snoop Dogg are acum 43 de ani, adică de trei ori mai mult decât trăiesc câinii reali și de două ori mai mult decât majoritatea prietenilor săi.”, a mai spus Martha.
În interviul lor, din 2019, cu NBC News, Snoop a povestit: „S-a așezat lângă mine și a furat spectacolul. A fost foarte amuzantă”.
Numind-o pe Stewart “sora mai mare pe care nu am avut-o niciodată”, Snoop a mai adăugat: “În acel moment am știut că vreau să fiu alături de această doamnă pentru tot restul vieții mele”. 
 


16 iunie 2015: Martha Stewart îi spune lui Seth Meyers că s-a… drogat în apropierea lui Snoop Dogg

 

La câteva luni după apariția ei și a lui Snoop la Justin Bieber Roast, Stewart s-a alăturat lui Seth Meyers în Late Night with Seth Meyers, unde a spus că a simțit efectele de a fi lângă Snoop în timpul evenimentului.
„M-am drogat doar stând acolo”, i-a spus ea gazdei. 
„ A trebuit să stăm pe scenă timp de patru ore, iar fumul secundar este la fel de puternic ca și fumul primar”, a afirmat Martha.
 


10 iulie 2016: Martha Stewart și Snoop Dogg concurează la 100.000 USD Pyramid

 

În anul următor, Stewart și Snoop s-au alăturat ABC de Pyramid, de 100.000 de dolari, ca o echipă și au reușit runda de practică a asocierii de cuvinte în show-ul de jocuri.
Rapperul nu a avut nicio problemă să știe sugestiile lui Stewart și să ghicească cuvinte și termeni precum „weed”, „gras” și „420”, în mai puțin de 40 de secunde.

 
14 septembrie 2016: Snoop Dogg spune că „nu a întâlnit niciodată pe cineva” ca Martha Stewart

 

În timpul unui interviu, pentru Rolling Stone, Snoop a vorbit despre prietenia sa de lungă durată cu Stewart, înainte de lansarea sezonului 1 din Martha and Snoop's Potluck Dinner Party.
„Nu am întâlnit niciodată pe cineva ca Martha Stewart”, a spus el.
„Când suntem împreună, este o combinație naturală de iubire, pace și armonie.”
 


26 octombrie 2016: Martha Stewart și Snoop Dogg joacă „Never Have I Ever”, la The Ellen DeGeneres Show



În timpul unei apariții comune la The Ellen DeGeneres Show, Stewart și Snoop au jucat o rundă din „Never Have I Ever”, cu Anna Kendrick și Ellen DeGeneres. Ambii au dezvăluit că au fost pe o plajă pentru nudiști și și-au folosit faima pentru a scăpa de necazuri.
Snoop a recunoscut, de asemenea, că a fost încătușat, a fost “ucis” într-un talk show și a returnat la magazin un obiect vestimentar, după ce l-a purtat deja.
 


7 noiembrie 2016: Martha Stewart și Snoop Dogg, co-prezentatori ai unei emisiuni de gătit pentru celebrități

 
 
La opt ani de la prima apariție a lui Snoop în emisiunea lui Stewart, cei doi au făcut echipă din nou pentru un serial VH1 numit Martha & Snoop's Potluck Dinner Party, unde au găzduit prieteni celebri pentru „cocktail-uri, gătit, conversație și unde nimic nu este interzis”, potrivit unui comunicat de presă ce anunța spectacolul.
„La cina noastră, vom exemplifica fascinația Americii pentru mâncare, divertisment și celebritate. Cina lui Martha & Snoop va reproiecta spectacolele tradiționale ale competiției culinare într-un mod nou, diferit și foarte amuzant”, a spus Stewart. 

Snoop a adăugat: „Martha și cu mine avem o legătură specială. Vom găti, vom bea și ne vom distra cu prietenii noștri celebri. Abia aștept să vezi cum ne descurcăm împreună!”
Celebrități precum Bella Thorne, Jason Derulo, Wiz Khalifa și Kathy Griffin au fost toți invitați la emisiune.
Într-un interviu, pentru People, despre relația lor, Stewart a dezvăluit un lucru pe care l-a învățat de la Snoop:„Am învățat un vocabular nou. Am un mic dicționar – s-ar putea să scriu de fapt dicționarul.”
 


23 octombrie 2018: Martha Stewart scrie o prefață pentru cartea de bucate a lui Snoop Dogg



Când Snoop și-a publicat propria carte de bucate, From Crook to Cook: Platinum Recipes From Tha Boss Dogg's Kitchen, vechea sa prietenă a contribuit cu o prefață.
Stewart a scris în prefața cărții: „Snoop și cu mine avem o legătură specială care datează de când a apărut pentru prima dată la The Martha Stewart Show în 2008. Relația noastră s-a născut din conexiunea noastră cu mâncarea în timp ce pregăteam niște piure de cartofi cu coniac și brownies verzi. Lucrul cu Snoop în bucătărie a fost o experiență remarcabilă pentru mine. Nu numai că m-a învățat noi jargoane și referințe culturale, dar m-a surprins cu tehnicile și rețetele sale unice de gătit.”
 


25 martie 2019: Martha Stewart și Snoop Dogg, co-prezentatori ai spinoff-ului emisiunii lor de gătit



Într-un trailer cu tematica ”Titanic”, pe Billboard, Stewart îl îmbrățișează pe Snoop în timp ce își desfășoară brațele, fapt ce amintește de Jack și Rose în scena lor emblematică din Titanic, în timp ce pe fundal se auzea melodia „My Heart Will Go On”, a celebrei Celine Dion.
 
Reclama a anunțat spinoff-ul serialului lor de gătit VH1, Martha & Snoop's Potluck Party Challenge, al cărui prim episod a fost difuzat pe 3 aprilie 2019. Pentru această parte a emisiunii, Snoop și Stewart au concurat cu prieteni celebri pentru a face cel mai bun fel de mâncare, iar jurații au ales câștigătorii.
 


1 august 2020: Martha Stewart îi arată lui Snoop Dogg cum să planteze roșii în ghivece 

 

Stewart l-a sunat pe Snoop în timpul unui episod din emisiunea ei HGTV, Martha Knows Best, și l-a ghidat pentru ca acesta să reușească să planteze roșii în ghiveci, conform USA Today. 
"Ai mai plantat lucruri, Snoop.
Îmi dau seama", l-a complimentat Martha pe Snoop.



15 decembrie 2020: Martha Stewart și Snoop Dogg coc împreună prăjituri de Crăciun 

 

Snoop și Stewart au copt și au decorat prăjituri de Crăciun împreună, în direct, pe Zoom, pentru un eveniment corporatist sponsorizat de Salesforce. Martha, care este un veritabil guru al stilului de viață, a postat, pe Instagram și pe blogul ei, fotografii cu prăjiturile elaborate pe care le-au făcut.
„@snoopdogg și eu tocmai am terminat un „tutorial” de o oră despre prepararea și decorarea cookie-urilor pentru @salesforce și @salesforcejobs. 400.000 de oameni din întreaga lume l-au urmărit. Ne-am distrat și am decorat prăjituri. și prăjiturile au fost uimitoare. Făcuți de @moll_doll23 , @bakerofblackrock și @sweetdanib și decorate de mine și de Snoop și de spiridușii lui Moș Crăciun!!!”, a scris Martha pe Instagram.
 

 
7 februarie 2021: Martha Stewart și Snoop Dogg co-prezentatori ai Puppy Bowl 2021



Cei doi prieteni faimoși au avut o altă oportunitate de a lucra împreună la Puppy Bowl 2021, un eveniment sportiv anual care se difuzează înainte de marele joc de duminica, Super Bowl. Ei au prezentat împreună evenimentul și au organizat o petrecere pentru jucătorii canini.
Stewart și Snoop au aplaudat cățelușii de la Paw Works, SPCA LA și Annenberg Pet Space și au îmbrăcat tricouri pentru a-și arăta sprijinul. Stewart a purtat portocaliu pentru Team Ruff, în timp ce Snoop a purtat albastru pentru Team Fluff.
 


13 aprilie 2021: Martha Stewart și Snoop Dogg joacă „Best Friends Challenge”



În timpul unei apariții la The Tonight Show, Stewart și Snoop au jucat „Best Friends Challenge”. Rapperul și femeia de afaceri au participat virtual și și-au notat răspunsurile unul despre celălalt cu hârtie și pixuri.

Gazda emisiunii, Jimmy Fallon, a întrebat despre mâncarea pe care Snoop preferă să o gătească. Răspunsul a fost pui - și ce băutură alcoolică îl reprezintă cel mai bine pe Stewart. Snoop a răspuns cu „vodcă”, dar, potrivit Marthei, ea ar fi în mod special o „Martha-rita”.

 
21 octombrie 2021: Martha Stewart și Snoop Dogg, jurați la un concurs de mâncare, de Halloween



Cei doi s-au alăturat pentru a fi jurați la un concurs special de mâncare de Halloween pe Peacock, Snoop și Martha's Very Tasty Halloween, unde concurenți talentați au creat preparate elaborate, comestibile și înfricoșătoare. Gazdele s-au îmbrăcat cu stil pentru ocazie — Snoop a purtat un costum Bat Dogg, în timp ce Stewart a optat pentru o ținută de vrăjitoare.
"Nu am organizat o petrecere de Halloween într-un minut. Vreau să fie una pentru cărțile de istorie, mă înțelegi? Vreau zeci și zeci de bunătăți. Vreau o fortăreață de fondant. Tot ceea ce fac trebuie să fie mare! ... Sunteți gata să devină realitate coșmarurile mele de Halloween?", a spus Snoop, iar Stewart a adaugat: "Halloween este una dintre sărbătorile mele preferate. Ești pregătit?"
 


10 ianuarie 2022: Martha Stewart și Snoop Dogg pozează cu ochelari asortați

 

Stewart a postat o fotografie pe Instagram cu ea și Snoop, purtând ochelari asortați.
„Ochelari noi de la @snoopdogg Aur și diamante”, a scris mogulul stilului de viață în legenda fotografiei. Ea a adăugat că ochelarii sunt „potriviți pentru rapperi și alte vedete!”


13 februarie 2022: Martha Stewart și Snoop Dogg, co-prezentatori Puppy Bowl 2022



Snoop și Stewart s-au întors, pentru al doilea an consecutiv, la Puppy Bowl pentru a găzdui împreună evenimentul sportiv.
Prietenii apropiați și antrenorii Puppy Bowl și-au exprimat entuziasmul într-o declarație despre eveniment.

„Sunt onorat să fiu co-prezentator al singurului eveniment sportiv de pe planetă împreună cu magnifica Martha Stewart”, a spus Snoop.

Stewart a adăugat: „Sunt atât de încântată că Snoop și cu mine ne-am întors pentru a prezenta Puppy Bowl XVIII și pentru a ajuta o grămadă de pui să-și găsească un cămin!”
 


16 iunie 2022: Martha Stewart dezvăluie că, la petreceri, toți îl întreabă pe Snoop Dogg cum se descurcă

 

În timp ce își promova viitorul proiect, The Martha Stewart Podcast pe iHeartRadio, Stewart a discutat despre prietenia ei cu Snoop, în timpul unui interviu cu Insider.


"Am spus, știi, Snoop, când merg la o petrecere, tot ce vor oamenii să știe este cum este Snoop Dogg?" a povestit ea. „Și a spus: „Vrei să știi ceva, Martha? Când merg la o petrecere, toată lumea vrea să știe cum este Martha”.
 


22 iunie 2022: Snoop Dogg este primul invitat la podcastul Marthei Stewart
 

 
Snoop a fost primul invitat de onoare al lui Stewart pe podcastul ei, unde intervievează celebrități, politicieni, designeri și multe alte persoane celebre și/sau interesante.

Stewart declarase, anterior, pentru Insider, că Snoop era „oaspetele ei de vis” pentru noul ei demers.

„Snoop a fost foarte bun pentru că era foarte vorbăreț și îmi place vocea lui”, a spus ea pentru presă. În timpul episodului lui Snoop, ei au discutat despre prietenia lor, despre industria canabisului și despre nepoții săi care, a spus el, „îl mențin tânăr”.
 

 
10 februarie 2023: Martha Stewart își face un tatuaj cu Snoop Dogg, într-o reclamă Skechers


Stewart i-a adus un omagiu amuzant lui Snoop, în timpul unei reclame pentru Skechers. În clip, ea subliniază cât de ușor este să aluneci pe Hands-Free Slip-ins® în timp ce se aplecă pe spate pentru a-și face un tatuaj Snoop pe umăr. Desenul are un design elaborat al feței prietenului ei și expresia „My Dogg” scris cursiv, mai jos. „Oooo”, spune ea. — Ăsta e gangsta.

Gazda podcastului s-a angajat să facă acest lucru și a distribuit o fotografie cu ea în scaunul de tatuaj pe Instagram și și-a păcălit fanii să creadă că cerneala este reală atunci când a scris: „Mulțumesc pentru tatuajul uimitor @scottcampbell. snoopdogg.”
 
Surse foto: Instagram, Facebook, Twitter 

16 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod