Pepe a cantat in premiera “Iubire Interzisa”, primul single extras de pe urmatorul album

Invitat aseara alaturi de Andra in platoul emisiunii “CancanTV” de la Acasa TV, Pepe a cantat in premiera, primul single oficial extras spre promovare de pe urmatorul album.

“Iubire interzisa” este o piesa inclusa, de asemenea, si in proiectul “Unplugged Passion”, noul concept de show al artistului, concept la care Pepe lucreaza de ceva timp si care se va concluziona intr-un turneu national catre sfarsitul acestui an si inceputul anului viitor.

“Iubire interzisa” este un cover dupa Dejame Ver, piesa interpretata de Rosario Flores si compusa de Fernando Illan si Cachorro Lopez. Versurile sunt scrise chiar de Pepe: “Imi place enorm piesa, mi-a placut enorm din prima clipa si am zis ca trebuie neaparat sa intru in studio si sa o inregistrez.

Cum am prins un pic de timp liber, aceasta am si facut. Este o piesa de stare, este o piesa extrem de sensibila, este o piesa despre tot ceea ce inseamna dragoste imposibila … fie ca este povestea din afara cuplului a unei femei casatorite sau a unui un barbat casatorit, despre oameni care se iubesc din categorii sociale opuse, despre oameni care iubesc desi este o diferenta majora de varsta intre ei … “Iubire interzisa” este si o continuare si un nou episod pe care foarte multi il asteptau de la mine dupa “O femeie cat o suta”.
Piesa o voi promova la TV si pe radio in perioada urmatoare insa numai publicul va decide daca voi filma clip si pentru acest single”.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod