Pariaza pe verde pentru nunta ta in acest an

S-a dat dat drumul la nunti! In sezonul primavara vara 2013, verdele este culoarea vedeta si in materie de organizare de nunti: de la decoratiuni pana la locatie. Combina verdele natural al naturii cu nuanta elementelor de decor la Complex Hotelier Eden si vei petrece momente de neuitat alaturi de cei dragi.

Tendinte 2013: nunta in nuante de verde

Culoarea pe care o alegi in ziua nuntii tale va nuanta stilul intregului eveniment, asa ca este important sa te gandesti ce culori vi se potrivesc si cum le alegeti. Si pentru ca anul acesta este anul sarpelui, verdele a fost declarat culoarea vedeta!  Asa ca daca te casatoresti in acest an si vrei sa ai noroc, alege verdele si pentru nunta ta.

Tema nuntii va influenta atmosfera generala. In functie de starea de spirit, de preferinta pentru culori vibrante sau nuante calde, poti alege nuanta perfecta pentru tine: verde pal, verde mint sau vernil.

De la decoratiuni si aranjamente florale, verdele este o culoare vesela, calda si relaxanta care iti va aduce mult noroc in casatorie.



Nunta in natura este moda anului 2013

Iar daca verdele nu este culoarea ta preferata profita de verdele proaspat din natura in anotimpul cald. Accentele verzi te duc cu gandul la o locatie idilica intr-un peisaj de vis. Anotimpul poate influenta locatia aleasa pentru nunta, iar o locatie bine aleasa la poalele muntelui este perfecta in sezonul cald care se apropie.

Complexul Hotelier Eden te asteapta intr-o locatie de poveste cu servicii ireprosabile, de la cazare de lux si preparate delicioase, la organizarea perfecta a celui mai important eveniment din viata ta.

Iar daca vei alege sa iti organizezi nunta la Hotel Eden din Predeal, atunci te vei bucura de preturi speciale: all inclusive la numai 49 euro/ persoana. Pachetul include meniul complet, pachet bauturi si servicii cazare si Nu se percepe taxă de închiriere pentru local, se plăteşte doar meniul!. In plus, mirii si nasii pentru tinerii căsătoriţi şi naşi: câte un apartament cu jacuzzi pentru noaptea nunţii!



Intra pe site-ul www.edenhotel.ro pentru a afla mai multe detalii si planifica-ti nunta mult visata la Complexul Hotelier Eden.

Complexul Eden din Predeal este situat in mijlocul unui peisaj mirific de padure, ceea ce permite oamenilor care se simt obositi si stresati sa vina sa se relaxeze intr-un mediu linistit, curat si confortabil.

Ori de cate ori acestia  se simt epuizati si stresati de grijile cotidiene, aleg Hotel Predeal Eden, pentru a-si reincarca tonusul si buna-dispozitie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod