Nu scăpăm de căldură: Avertizare de caniculă în Capitală și 29 de județe

Bucureştiul va fi din nou sub cod galben de caniculă


În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 şi 38 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 25 de grade în Dealurile de Vest.

La București, vremea va fi călduroasă, caniculară în orele amiezii, iar starea de disconfort termic se va accentua. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă va fi de 35...36 de grade, iar cea minimă în jur de 20 de grade.

În țară, vremea va fi caniculară, iar disconfortul termic accentuat în cea mai mare parte a ţării, dar în mod special în regiunile vestice şi sud-vestice, unde se pot înregistra după-amiază valori termice în jurul a 38 de grade. Cerul va fi variabil în nord-vestul ţării şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în partea de sud a teritoriului. Temperaturile maxime la nivel naţional vor fi cuprinse, în general, între 28 şi 38 de grade, iar cele minime între 10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 25 de grade în Dealurile de Vest.


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod