Martha Stewart face mărturisiri despre viața alaturi de păunii ei „foarte prietenoși”: „Ei vorbesc cu mine”

„De câte ori trec pe lângă incinta lor, vorbesc cu ei”, mărturisește Martha Stewart, guru al stilului de viață, despre păunii ei.
În timp ce vorbea despre parteneriatul ei cu firma Dunkin, pentru promovarea ice-coffee, Martha Stewart, în vârstă de 82 de ani, a povestit, potrivit People, și despre păunii ei de companie și despre relația pe care o are cu aceștia.
 


“Toată lumea râde când vede asta”

 
 
„Sunt păsări foarte prietenoase – și vorbesc cu mine”, spune ea. „De câte ori trec pe lângă incinta lor, vorbesc cu ei. Eu fac zgomotul lor, iar ei îmi răspund imediat. Toată lumea râde când vede asta, pentru că eu sunt singura căreia păunii îi răspund”, a mai dezvăluit Martha Stewart.
Ea explică, de asemenea, că păsările ei iubite sunt unice în felul lor.
"Fiecare păun este diferit. Unii sunt mai timizi decât alții. Unii sunt mult mai îndrăzneți", detaliază ea.
 

 
Fiecare păun, cu personalitatea lui 

 

„Unii sunt mult mai predispuși să-și ciufulească penele, să-și facă evantai coada. Am un amestec de masculi și femele. Și eu le cresc. Toți sunt crescuți în incubatorul meu”, adaugă Stewart. 
 


Coioții i-au ucis șase păuni

 

Vara trecută, Stewart și-a pierdut, din păcate, câțiva dintre păunii ei de companie după ce coioții i-au atacat „în plină zi”.
Mogulul Martha Stewart a anunțat moartea a șase dintre prietenii ei cu pene printr-un videoclip postat pe Instagram, la acea vreme.
„RIP frumosul BlueBoy.
Coioții au venit în plină zi și l-au devorat pe el și pe alți cinci, inclusiv pe magnificul White Boy. Voi ce soluții aveți pentru a scăpa de șase coioți mari și agresivi care au gusturi scumpe când vine vorba de păsări?”, a scris Stewart pe rețeaua de socializare.
Ea a adăugat că nu-i mai lăsa pe ceilalți păuni să iasă din curtea lor și că le construiește o împrejmuire cu gard de sârmă.
 


 

Păunii ei, vedete pe rețelele de socializare

 
 
Păunii lui Stewart sunt vedete și sunt chiar prezentați într-un videoclip pe rețelele sociale pe care l-a filmat pentru Dunkin' pentru a promova eticheta cafelei cu gheață.

La un moment dat în clip, Stewart este văzută în incinta țarcului cu păuni, de pe proprietatea ei, explicând că „să-ți agiți cafeaua cu gheață este perfect acceptabil” atunci când te afli într-o „adunare socială plină de viață”.

Într-o scenă următoare, Martha este văzută stând lângă pisica ei, în timp ce spune că „un cadru mai intim poate necesita o scuturare mai discretă”.

Când a fost întrebat dacă toate animalele ei de companie – printre care se numără și gâște și curcani – se înțeleg, Stewart a exclamat râzând: “Oh, da! Toate trăiesc foarte bine la fermă”.
 
Surse foto: Hepta și Instagram 
28 August 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod