Liana Stanciu te învaţă cum să ai grijă de inima ta şi a celor dragi

Miercuri, 30 octombrie 2013, Tensoval Comfort şi Liana Stanciu au lansat în cadrul Farmaciei Dona Ştefan cel Mare, campania: „Tensoval are grijă de inima ta! Gastronomie fără tensiune.” pentru a trage un semnal de alarma asupra statisticilor îngrijorătoare legate de hipertensiune.
La nivel global, peste 1 miliard de persoane suferă de hipertensiune şi unul din cinci  decese este cauzat de aceasta.  Tensiunea arterială crescută, medical - hipertensiune arterială, este una dintre cele mai cunoscute afecţiuni asimptomatice (fără simptome) cu efecte negative majore asupra sănătăţii, singura modalitate de a o depista fiind verificarea periodică a valorilor tensiunii.

În România mai mult de jumatate (51,4%) din populaţia de peste 45 de ani are hipertensiune şi doar 1 din 2 persoane adulte îşi cunoaşte valorile tensiunii arteriale.
Campania subliniază atât importanţa unei monitorizări regulate a tensiunii, cât şi necesitatea preocupării pentru o alimentaţie echilibrată, cu reale beneficii pentru inimă.

Din cauza evenimentelor nefericite din familia Lianei Stanciu, şi anume pierderea tatălui său, care a decedat în urma problemelor de hipertensiune, Liana a hotărât să le vorbească tuturor românilor despre cât este de important să ne cunoaştem valorile reale ale tensiunii şi să avem grijă de inima noastră.

"Din experienţă am învăţat că tensiunea e un parametru vital cu care nu trebuie să ne jucăm.
În fiecare casă ar trebui să existe un tensiometru."
-Liana Stanciu

În cadrul conferinţei, reprezentanţii Hartmann, firma producatoare a tensiometrului Tensoval Comfort au vorbit despre monitorizarea curentă a tensiunii arteriele care se poate face uşor şi exact în confortul propriei case. Tensoval Comfort este un tensiometru digital de braţ, care permite măsurarea automată a tensiunii arteriale şi a pulsului. Fiind validat clinic, măsoară cu exactitate valorile tensiunii, este foarte uşor de folosit, inclusiv de către persoanele în vârstă şi beneficiază de 3 ani garanţie şi service de la producător.

Şi pentru că majoritatea dintre noi apreciem o masă copioasă, uitând  de implicaţiile negative pentru sănătate, Tensoval Comfort propune Gastronomie fără tensiune într-un pachet promoţional dedicat persoanelor hipertensive.

Astfel, la achiziţia unui tensiometru Tensoval Comfort, veţi primi cadou revista “Bucătăria pentru toţi” cu reţete dedicate  persoanelor cardiace, putând  opta suplimentar pentru un abonament gratuit de 3 luni la aceeaşi revistă.

Campania este valabilă în perioada 1 octombrie 2013 – 31 decembrie 2013, în farmaciile partenere.
*O campanie Hartmann România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod