Andreea Motoi, model: „M-as infometa doar pentru o prezentare a unui designer celebru”

Andreea Motoi, concurenta care s-a luptat in finala emisiunii Burlacu de la Antena1 pentru inima lui Bogdan Vladau, este pasionata de modelling. Si-a incercat sansa peste hotare, a participat la cateva prezentari de moda ale unor designeri celebri insa a ales sa se intoarca in Romania. A câstigat titlul de Miss Tourism World România (2005) si Miss Earth Health Romania (2011). Are 1,78 m si 53 de kilograme, si declara ca s-ar infometa doar pentru o prezentare a unui designer celebru. Un interviu sincer despre moda si modelling cu Andreea Motoi.

 

- Te-a incantat vreodata o cariera in modelling?
- Nu pot sa spun ca visam de mica sa devin model, dar cand,  intamplator, m-am indreptat in directia asta, mi-a placut.Nu a fost ceva planificat, am ajuns sa lucrez ca model, pe plan local, cativa ani si am facut o cu drag pentru ca imi placea.

- Ce este fashion pentru tine?
- Fashion pentru mine este ceea ce ma reprezinta pe mine ,ceea ce ma avantajeaza pe mine, ceea ce-mi place mie. Nu sunt o victima a modei pentru simplul fapt ca suntem diferiti din multe puncte de vedere si ca ceea ce scrie"la carte"sau"la catalog", in cazul de fata, nu e intotdeauna avantajos si pentru mine.

- Care crezi ca este secretul unui model de succes?
- Secretul unui model de succes cat si al oricarei femei este atitudinea si expresivitatea. Sunt multe femei a caror frumusete pare rupta din povestile cu zane, dar care nu exprima nimic la fel cum sunt multe femei mai putin frumoase (fara ca asta sa insemne urate) a caror atitudine si expresivitate conteaza mai mult decat frumusetea aceea de poveste...

- Exista in Romania modele la care te uiti cu admiratie?
- Din pacate pentru noi (cei care ramanem)si din fericire pentru ele, modelele adevarate nu pot supravietui in Romania si pleaca in strainatate, unde pot lucra la nivelul la care un model profesionist trebuie sa lucreze.In incercarea mea de cucerire a meleagurilor straine, am cunoscut-o pe Gabriela Iliescu, un model de talie internationala,a careisinceritate,modestie,profesionalism,frumusete,inteligenta,expresivitate,capacitate de a se plia pe orice tema de shooting m-a impresionat cu-adevarat si pe care o admir.

- Ai fi in stare sa te infometezi pentru o prezentare de moda?
- As fi in stare sa ma infometez pentru o prezentare a unui designer celebru in lume, altfel...nu stiu daca ar merita toate riscurile pe care le implica infometarea...

- Ce nu ai imbraca niciodata si ce piesa nu iti lipseste din garaderoba personala?
- Nu as imbraca niciodata vreo piesa cu animal print, desi stiu ca e foarte la moda. Nu mi se pare ca ma reprezinta, eu sunt mai degraba stilul clasic, simplu si din cand in cand, in functie de starea de spirit, cate o nebunie colorata. Nu-mi lipseste din garderoba celebra rochie neagra, de diferite marimi si texturi:).

1 din 7

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod