Katie Price, dezvăluiri din perioada în care a locuit în conacul Playboy: Am făcut sex cu femei, dar am refuzat să fiu iubita lui Hugh Hefner

Fostul model glamour Katie Price pare să fie năpădită de nostalgii și a făcut dezvăluiri despre perioada în care a locuit în conacul Playboy. Ea a mărturisit că a avut aventuri lesbiene, la Playboy Maison, al defunctului Hugh Hefner.
Katie Price a mărturisit, în timpul unei discuții sincere despre viața ei amoroasă și cele trei căsnicii eșuate, cu Peter Andre, Kieran Hayler și Alex Reid, că a făcut sex cu femei în perioada în care a locuit la conacul Playboy.
 


Am făcut sex cu femei, în conacul Playboy!

 

Lovită de sinceritate, Katie, în vârstă de 45 de ani, a mărturisit, în cadrul unui interviu la podcast-ului lui GK Barry: „Mulți oameni mi-au spus: „De ce nu te duci doar pentru femei? Asta din cauza cantității de… rahat pe care am avut-o din partea bărbaților”.
Când gazda de podcast, GK Barry, a glumit, în mod obraznic: „Ar trebui să vă băgați degetul într-o… plăcintă”, Katie i-a răspuns, fără ezitare: „Am făcut sex cu femei, în conacul Playboy!"
 

 
„Hugh a vrut să fiu prietena lui, dar nu am vrut să fac sex cu el”

 

Hugh Hefner, milionarul care deținea Playboy Maison, i-ar fi cerut lui Katie, în perioada în care ea locuia acolo, să fie iubita lui și să facă sex cu el, dar aceasta l-ar fi refuzat categoric, potrivit propriilor ei declarații.
Acum mamă a cinci copii, Katie Price a mărturisit: „Hugh a vrut să fiu prietena lui, dar nu am vrut să fac sex cu el”.
Katie a locuit în conacul Playboy în 2002, când a și apărut pe coperta revistei Playboy.

 
Katie, în conacul Playboy, la scurt timp după ce a născut

 

Katie s-a mutat în casa lui Hefner timp de șase săptămâni, la scurt timp după nașterea fiului ei Harvey.
Acum mamă a cinci copii, Katie a vorbit despre trecutul ei și despre perioada petrecută în conacul Playboy, inclusiv despre sexul în trei.

Există povești șocante despre conacul Playboy al lui Hugh – de la un câine dependent de cocaină la orgiile sale „Pig Night”.
Nu se știe cât adevăr este în toate aceste petreceri exclusiviste dar, în mod cert, acestea nu erau unele complet nevinovate.

Dar Katie s-a bucurat de timpul petrecut în casă, spunând, la  podcast-ul lui Saving Grace: „Toți cei de acolo am făcut-o lată în serile de luni, miercuri și vineri. Acestea erau zilele de petreceri. E uimitor acolo, ridici telefonul, comanzi mâncarea pe care o vrei și petreci cât vrei, în plină vară. Cred că unii oameni spun povești de groază despre aceste petreceri doar pentru că ei vor atenție.”
 


Iată ce a răspuns celor care i-au zis că nu merită să fie mama lui Harvey, fiul ei orb, autist și cu sindromul Prader Willi

 
Katie Price s-a enervat și a răspuns unor comentarii crude,  după ce i s-a spus că „nu merită” să fie mama fiului Harvey, asta în timp ce el înjura trolii de pe TikTok
Fostul model glamour este mama lui Harvey, în vârstă de 21 de ani, care suferă de sindromul Prader-Willi, este parțial orb și are tulburări din spectrul autist.
 
Sindromul Prader-Willi este o afecţiune ereditară care apare prin microdeleţie la nivelul cromozomului 15 patern.
Caracteristicile clinice ale nou-născutului cu sindrom Prader-Willi sunt hipotonia severă, observată, în mod constant, la naştere şi în timpul perioadei neonatale.
 
Katie, care și-a făcut recent o operație la nas, a intrat în direct pe TikTok când un troll a făcut un comentariu urât.
Katie a spus: „Harv, vrei să știi ce tocmai au spus? Au spus că nu ar trebui să-l am pe Harvey...”
Apoi Harvey s-a îndreptat spre cameră și mama lui l-a întrebat: „Ce vrei să le spui? Că sunt oribili pentru tine?”
Harvey a răspuns: „Nu mai fiți oribili, pentru toată lumea!”.
 
Katie s-a referit apoi la momentul în care Harvey a răspuns troll-ilor online spunând: „Bună ziua, c***”, în timpul unui episod din Loose Women, în 2016.
Ea l-a întrebat pe fiul ei: "Ce ai spus despre Loose Women?"
„Nu vom fi oribili cu Harvey”, a răspuns el.
Katie a răspuns: "Exact. Și ce ai mai spus? Că nu a fost un cuvânt bun".
Apoi a repetat ceea ce le-a spus fanilor ei.
 

 
Tatăl lui Harvey, un fost fotbalist

 

Katie îl are pe fiul său Harvey din relația cu Dwight Yorke, un fost fotbalist din Trinidad-Tobago.
Acesta a jucat în carieră pentru Aston Villa, Manchester United, Blackburn Rovers F.C., Birmingham City, Sydney FC și Sunderland A.F.C. 

Vedeta este și mama lui Princess, Junior, Bunny și Jett din relațiile anterioare.
 


Harvey, deținător al unui recordul mondial Guinness

 

Katie s-a lăudat cu mândrie cu realizările uimitoare ale fiului ei. În luna iulie a acestui an, Harvey a stabilit un record mondial, desenând cel mai lung tren din lume: 21,3 metri.
Tânărul de 21 de ani și-a unit forțele cu organizația de caritate Mencap pentru a încerca să facă un desen demn de Cartea Recordurilor și a reușit.
Anunțând eforturile sale, Harvey a spus: „Săptămâna aceasta, încep provocarea mea @guinnessworldrecords pentru Săptămâna @mencap Learning Disability... eu și echipa mea vom încerca să desenăm cel mai lung tren din lume!"

Harvey și-a sărbătorit recent 21 de ani.
Familia a organizat o sărbătoare uriașă pentru el, inclusiv un tort Barney roz și mult dans.
 
Sursa foto: Instagram 
22 Iulie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod