INARI Beauty Fashion Lounge - cel mai nou concept de Beauty Spot

INARI Beauty Fashion Lounge este cel mai nou concept de Beauty Spot, un loc în care atât femeile cât și bărbații pot încerca cele mai noi și exclusiviste tehnici de înfrumusețare, pot sta la o cafea sau savura un meniu raw vegan, și pot trece pragul unei case de modă unde au parte de consilierea unor specialiști în design vestimentar.
INARI Beauty Fashion Lounge este o încântare a spiritului, frumusețea, sub toate aspectele, este modelată de armonia proporțiilor și a cromaticii, având întotdeauna drept fundație sănătatea, pacea interioară și vibrația încrederii.
 
Departamentul de estetică facială ofera tot ce este mai nou în domeniul cosmetic, bazându-se pe cele mai sigure și avansate tehnologii.  Beneficiați de diagnosticare profesională,soluții și tratamente personalizate pe înțelegerea profundă a nevoilor fiecărui tip de piele, și a fiecărei probleme de estetică, cu rezultate vizibile imediat. Un ‘Doctor de frumusețe” la dispozitia dumneavoastra este Brandul GUINOT,care a luat nastere in Franta,in urma cu 40 de ani.
 
Babor oferă prin seria sa anti-ageing HSR produse cu efect intensiv împotriva ridurilor.  Datorita unor substanțe inovative de mare putere, energia regenerativă se poate manifesta rapid și eficient, având ca rezultat o piele vizibil întinerită și radiantă. Tratamentele din gama Baborganic sunt bazate exclusiv pe ingrediente active, naturale, provenite din lumea neatinsă a Alpilor, avand un efect imediat și de durată, accelerând procesul de regenerare a pielii și de reînoire a celulelor, oferind pielii finețe, vitalitate și protecție.
Mecanismul unic de lipomasaj acționează la suprafața țesutului cutanat indicând un răspuns biochimic. Procesul biologic numit mecanotransducție stimulează adipocitele pentru a declanșa eliberarea grăsimilor localizate și reducerea celulitei. Programul lipomassage realizat cu tehnologia de ultimă generație LPG, începe acolo unde dieta și exercițiile nu mai dau rezultate.
 
Ultratone Futura Pro - Este singurul sistem din lume care combina:  tratamente de biostimulare facială și corporală (separate sau combinat);  cromoterapia; microcurent (curent de joasă intensitate menit să regenereze celulele pielii și să maximizeze penetrarea produselor de lifting și întinerire;  ultrasunete (curent pulsat care emite unde de înaltă frecvență pentru înlăturarea celulitei și stimularea producerii de colagen și elastină, repararea țesuturilor etc. ;  o bază de date personalizată care poate rula automat programe pentru 200 de clienți; programe de slăbit, întreținere a pielii, tonifiere, anti-îmbătrânire, detoxifiere, stimularea circulației, întreținere, terapie, reflexologie și recuperare cu peste 2 milioane de faze de programe într-un singur sistem.
 INARI propune si împachetările cu ceai verde, cofeină, școrțișoară și alge marine.
   
Nail SPA Manicure, o lume a senzualului și a manicurii feminine. Manicura SPA  ne ajută să apreciem textura fină și parfumurile divine în aceeași masură cu îngrijirea unghiilor. Pentru a  păstra frumusețea naturală a unghiilor, este foarte important să le oferim principii active esențiale și hidratarea necesară. Produsele complementare sunt special adaptate nevoilor unghiilor  cărora le oferă îngrijirea intensivă pentru o protecție optimă împotriva influențelor exterioare  dăunătoare.      
 
Specialiști INARI Beauty Fashion Lounge folosesc tehnici și produse de top. Foarfeca caldă - un aparat unic în țară. Este compus dintr-o foarfecă ce se conectează la un adaptor, ceea ce permite reglarea temperaturii în funcție de tipul firului de păr. Spre deosebire de foarfeca normală, aceasta sigileaza cuticula firului de păr, rezultatul fiind un păr regenerat și sănătos chiar de la vârfuri.
 
Pășind dincolo de podul vegheat de portile Torii sunteți bineveniți în zona de lounge, îngrădită de un discret heleșteu, unde peștișorii orientali vă întâmpină inspirând clipe de reverie prin jocul lor.
 Prin energia pulsată de focul șemineului, de ritmuri suave sau alerte și de aroma hipnotică a selecției de ceaiuri și cafea, acest loc se recomandă cu grație pentru o întâlnire relaxată de afaceri sau de o revedere cu persoane dragi.  Atmosfera zonei Lounge este complimentată de savoarea deliciilor specifice bucătăriei internaționale, meniul dedicat micului dejun, brunch-ului, prânzului și cinei tentând prin aroma delicată a ingredientelor proaspete valorificată armonios prin pasiunea pentru creație și gust. Un meniu raw-vegan este disponibil la INARI Lounge începând cu luna iunie.
 
În atelierul său din Bucuresti, stilul de semnatură al Galynei înflorește dintr-o perspectivă nostalgică asupra sensibilității și a ambiției ce marchează căutările modei spre contemporaneitate. Tributul său cinstește moștenirea epocilor trecute prin direcții subtil-avangardiste în piese boeme ce evocă eleganță nobiliară.  Drumul Galynei în modă este inspirat de curajul de a înfăptui la maturitate un vis ce luminează amintirea anilor copilăriei, după ce evoluția sa profesională în estetică i-a rafinat viziunea artistică.
 Deși își clădise un statut ca antreprenor al domeniului frumuseții, Galyna s-a îndreptat spre creație cu entuziasm și modestie, urmând prestigioasa academie de arta Instituto Europeo di Design din Milano. Debutul său ca designer în ediția din anul 2007 a Bucharest Fashion Week a fost salutat atât de către presă, cât și din partea colegilor acestei vocații prin recenzii excelente.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod