Hugh Jackman dezvăluie că face terapie pentru că a fost părăsit de mamă în copilărie

Actorul Hugh Jackman ne-a obișnuit să pășească în fața camerelor cu un zâmbet încrezător, dar el ascunde un secret: face terapie pentru a depăși faptul că a fost părăsit de mamă, în copilărie.
În spatele zâmbetului său larg, starul din Wolverine și Greatest Showman a dezvăluit că a vizitat un psihiatru pentru a discuta despre trecutul său, în special despre trauma din copilărie, când a fost părăsit de mamă.
 


Hugh, la terapeut, pentru a depăși faptul că a fost părăsit de mama, în copilărie
 


Actorul australian Hugh Jackman a mers la un terapeut pentru a-l ajuta să se împace cu amintirile din copilărie, când a fost părăsit de propria mamă, dar și pentru a îmbunătăți modul în care relaționează cu soția și cei doi copii ai săi.

Hugh, în vârstă de 54 de ani, a avut o copilărie „traumatizantă”, mama sa, Grace, suferind de depresie postnatală. Și, lucrurile nu s-au oprit aici, ci - pe când el avea opt ani - mama sa l-a părăsit și a plecat pentru a începe o nouă viață în Anglia.
 
De asemenea, în urmă cu 18 luni, tatăl său, Christopher, un om „extraordinar”, care l-a crescut pe Hugh ca părinte singur, a murit la vârsta de 84 de ani.
 


Un rol dintr-un film a declanșat totul

 

Actorul a făcut, recent, dezvăluiri cu privire la preocupările sale privind sănătatea sa mintală, după ce a realizat cel mai recent film al său The Son, în care joacă rolul tatălui unui adolescent sinucigaș.
 
Personajul său, Peter, un avocat de vârf, cade în aceleași capcane ca și tatăl său.
 
În loc să încerce să-și dea seama de ce fiul său, Nicholas, este atât de deprimat, Peter îl avertizează că nu are ambiție.
Dar povestea are și momente mai ușoare – Peter fiind un tată cool, încurajat să danseze de a doua soție, mult mai tânără decât el, pe nume Beth, interpretată de Vanessa Kirby.
 
De asemenea, cuplul trebuie să întrerupă un moment romantic, atunci când sunt deranjați în sufragerie.
 
Despre actrița în vârstă de 34 de ani care a jucat-o pe Prințesa Margaret în The Crown, Hugh a spus: „Cred că nu există un rol pe care Vanessa să nu-l poată juca.
 


Terapia, funcționează sau nu

 
 
Actorul musculos, care se afla în mijlocul unui program de antrenament de șase luni, în timp ce se pregătea să joace rolul super-eroului Wolverine, în următorul film, Deadpool, a început să se vadă cu un terapeut, „relativ recent”.
El a adăugat: „M-a ajutat foarte mult.
Cu terapie, fie funcționează pentru tine, fie nu.”
 
Hugh afirmă că, anterior, el nu a văzut rostul să se întindă pe canapeaua psihiatrului.
 
În Australia, care are o reputație mai dificilă, și în care, de obicei, frustrările se rezolvă pe… terenul de sport, unde, teoretic, se descarcă energia negativă, a existat un stigmat în privința persoanelor care căutau sprijin pentru sănătatea mintală.

Hugh, care locuiește acum în SUA, spune: „A fost dificil, într-adevăr, în Australia, și cu siguranță, mersul la terapie  psihologică/psihiatrică „este un lucru foarte american”. 
 
Dar Hugh își dă acum seama: „Ai nevoie de un prieten la care să te poți confesa, să-ți poți descărca orice problemă care te macină. Ai nevoie de asta în tot felul de moduri, de la tot felul de oameni. Însă, a avea pe cineva cu adevărat inteligent, pe cineva de specialitate, poate fi de mare ajutor. Mi s-a părut foarte util.”

Faptul că Hugh Jackman  a recurs la terapie este o surpriză, având în vedere cât de bine adaptată a părut dintotdeauna carismatica vedetă.
 


Acum, Hugh este apropiat de mama sa
 


În ciuda faptului că mama lui l-a părăsit pe Hugh și pe frații săi când erau mici, el este, acum, foarte apropiat de mama sa, Grace, care, încă, locuiește în Marea Britanie.
 
El și mama lui „au făcut pace” cu mult timp în urmă, mărturisește actorul.
 
Vizitarea unui terapeut l-a ajutat pe Hugh, așa cum mărturisește, să-și înțeleagă trecutul. „Am ajuns să înțeleg cu adevărat unele dintre modelele pe care doar le repetam inconștient”, mai spune actorul. 


Hugh și soția sa au doi copii

 

Hugh are un fiu, Oscar, în vârstă de 22 de ani, și o fiică Ava, în vârstă de 17 ani, pe care i-a adoptat împreună cu soția Deborra-Lee Furness, și spune că el se consideră un părinte drept și bun, dar cam de nota șase.
De asemenea, el spune că terapia este o modalitate de a crește acest punctaj.
 
„Cel mai important”, explică Hugh, „terapia mă ajută să fiu mai relațional cu oamenii pe care îi iubesc, înțelegându-i cu adevărat și trăind în pielea lor, ca să-i pot vedea așa cum sunt”.
 
În general, îi ține pe Ava și Oscar departe de ochii publicului, inclusiv pe pagina sa de Instagram.

În schimb, săptămâna aceasta și-a tratat cei 30 de milioane de urmăritori din rețelele sociale cu fotografii cu el la sală și înot în marea „înghețată”, în pregătirea filmului Marvel.

 
El și co-starul lui Deadpool, Ryan Reynolds, prieteni apropiați

 

Hugh Jackman, și co-starul lui Deadpool, Ryan Reynolds, sunt prieteni foarte apropiați, dar se prefac că păstrează distanța și se tachinează unul pe celălalt.

El a spus despre Ryan: „Are doar 46 de ani. Sunt mai în vârstă. Dar nu este o competiție.”

Ca parte a „disputei” lor în curs de desfășurare, Hugh a glumit că ar putea cumpăra Norwich City FC doar pentru a se înfrunta cu Wrexham AFC, care este co-deținut de Ryan.

Hugh este un fan onorific al Norwich, deoarece mama lui s-a mutat în oraș.

Referindu-se la preluarea clubului galez de către Ryan și colegul actor Rob McElhenney, Hugh a spus în timpul unui interviu: „Îmi pare foarte rău, Wrexham. Hai să jucăm împreună. Ar fi distractiv. Atunci poate că eu și Ryan am putea face un mic pariu secundar. Să punem în joc tot ceea ce deținem și iubim – familii, copii, totul. Și să-l punem pe Norwich să joace Wrexham.”
 
Ryan a răspuns în glumă: „Nu cred că este o idee înțeleaptă. Hugh are perspicacitatea de afaceri a unui melc.”

 
Hugh, romantic și după 27 de ani de căsnicie

 
 
Actorul Hugh Jackman și-a arătat latura romantică postând un mesaj de Valentine pentru actrița și producătorul Deborra-Lee, în vârstă de 67 de ani, cu care este căsătorit de 27 de ani.

Distribuind o fotografie a cuplului pe Instagram, el a scris: „Iluminezi camera oriunde te duci.
Umorul, generozitatea, înțelepciunea și spiritul tău strălucesc atât de tare.”

În ciuda relației lor puternice, actorul a recunoscut că creșterea copiilor a fost „înfricoșătoare” pentru el și că se simțea „disperat uneori”.

La fel ca majoritatea părinților, i s-a părut greu să comunice cu copiii săi, în special în timpul adolescenței.

Hugh recunoaște: „Uneori mi-aș dori să pot intra în capul lor și să înțeleg mai mult ce se întâmplă sau ce gândesc sau simt.”

Filmul său The Son a apărut în cinematografele din Marea Britanie săptămâna aceasta, iar Hugh și-a luat copiii să-l vadă, apoi familia a discutat despre asta la o masă.

Filmul a fost regizat și co-scris de Florian Zeller, care a fost responsabil pentru foarte apreciatul film din 2020 The Father, cu Anthony Hopkins și Olivia Colman în rolurile principale.
 
Lucrul la The Son l-a făcut pe Hugh să realizeze că trebuie să se deschidă față de copiii săi, Ava și Oscar, atunci când avea o zi proastă, în loc să o ascundă.

El dezvăluie: „Făcând filmul m-am schimbat ca părinte în multe privințe. Obișnuiam să mă gândesc și poate am fost învățat: Nu, trebuie să fii puternic, fii acolo, ca să se poată sprijini pe tine. Vulnerabilitatea este o superputere. A nega frica, îngrijorarea sau îndoiala pentru că a te arăta puternic atunci când nu ești înseamnă, de fapt, că ești slab. Și, ca un castel de cărți, vei cădea, la un moment dat.”

 
Toți actorii din “The Son” au primit consiliere

 

Datorită subiectului său dificil, toată distribuția și echipa The Son au primit consiliere.
 
Producția a fost foarte dură pentru Hugh, deoarece lucra la film când tatăl său Christopher a murit în septembrie 2021.
El a spus: „Tatăl meu a murit în timpul filmărilor, în timp ce eu mă confruntam cu multe lucruri, ca părinte, cu fricile pe care le avem cu toții.”
 


Echilibrul dintre viața profesională și cea privată, greu de atins

 

Dar angajamentul său față de cariera lui înseamnă că nu petrece suficient timp cu familia, și acest lucru nu este ușor.
În 2019, s-a angajat într-un turneu mondial de 88 de date al unei producții teatrale intitulată The Man.
Nu mai departe de luna trecută a încheiat o perioadă de un an la New York, cu muzical The Music Man, unde a avut 420 de spectacole.

Pentru a face Deadpool 3 va fi în Canada câteva luni.
De asemenea, are o companie de cafea și este implicat în cauze caritabile, așa că știe că este dificil să  echilibreze viața profesională și viața privată.
Hugh concluzionează: „Primim mesaje atât de contradictorii în societate și în cultură „urmează-ți visul”.
. . fă-te fericit”.
Și este aproape imposibil de știut adevărul și dificil de găsit echilibrul.”

15 Februarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod