Fiica cea mare a Madonnei a pozat goală pentru o campanie publicitară

Lourdes Leon, fiica cea mare a Madonnei, a pozat, complet goală, în cadrul unei campanii de promovare a unui brand de genți.
Fiica cea mare a Madonnei a postat, pe Instagram, o serie, de fotografii îndrăznețe, realizate într-o nouă campanie pentru brandul de modă Dion Lee.

 
Fiica Madonnei și-a arătat silueta tonifiată, într-o campanie publicitară

 

Lourdes Leon a împărtășit, ulterior, fotografii din proiect, cu fanii ei de pe rețelele de socializare.
În imagini se observă că tânăra s-a dezbrăcat complet pentru a poza cu poșetele cărora le făcea reclamă, într-o ședință foto îndrăzneață.
Fiica Madonnei - supranumită Lola - și-a arătat silueta tonifiată în campania publicitară pentru brandul de modă australian Dion Lee, săptămâna aceasta.

 
Lourdes a făcut reclamă la genți și bijuterii

 

Modelul, în vârstă de 26 de ani - care este fiica cea mare a Madonnei și a fostului ei partener Carlos Leon - figurează într-o nouă campanie pentru brandul cunoscut pentru stilul său arhitectural.
Ea a fost aleasă să promoveze produsele brandului, care includ genți de mână și bijuterii.
 
Fotografiile din campanie au fost distribuite pe rețelele de socializare și pe site-ul mărcii. Lourdes a postat câteva dintre fotografii pe Instagram, în urmă cu doar câteva zile, împărtășindu-le cu fanii ei.

 
“Bikini” din…poșete

 

Una dintre fotografii o arată pe Lourdes pozând într-o ținută care seamănă cu un bikini. Ea își etalează silueta tonifiată, fiind “îmbracată” doar cu… poșete negre, amplasate pentru a semăna cu un costum de baie.
Două poșete - care par să aibă un preț de circa 800 de lire sterline (aproximativ 1.000 de dolari) fiecare pe site-ul mărcii - par să fi fost modelate într-un top și niște bikini.
Lourdes poartă și o pereche de cizme până la coapse.
 


Lourdes, poze sexy

 
Lourdes a distribuit, pe Instagram, și alte câteva alte fotografii inedite. Într-una dintre acestea, lui Lourdes îi ies niște lanțuri din…ochi, iar în alta ne-o prezintă pe tânără pozând, aparent, topless în timp ce stătea la ecranul unui computer, în timpul ședinței foto.
 
Alte fotografii din campania pentru colecția Cage Chain, a lui Dion Lee, arată că una dintre genți este folosită ca leagăn, cu Lourdes așezată pe el, într-un studio.
O altă fotografie ne-o arată pe Lourdes în timp ce stătea pe o stradă, cu o geantă de mână lângă ea.

Ea a promovat geanta cu lanț a mărcii într-o postare recentă și i-a creditat pe cei implicați în ședința foto campaniei. Aceasta a inclus etichetarea fotografului Carlota Guerrero, care a distribuit pe pagina sa alte fotografii din campanie.


Lourdes a pozat, în trecut, și pentru alte mărci de prestigiu
 

 
Lourdes - despre care se știe că, anterior, a fost model pentru mărci de prestigiu, precum Savage X Fenty, Calvin Klein și Mugler - a primit sprijin în această postare. A strâns peste 50.000 de aprecieri pe platformă, de când au fost încărcate pozele de acum.
 

4 August 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod