DJ Wanda a venit în pijamale și papuci de casă la deschiderea GGF! Vedetele au avut apariții surpriză!

DJ Wanda a avut o apariție aparent șocantă aseară la deschiderea outletului de lux GGF din București. Non-conformista DJ-iță a lăsat deoparte hainele elegante și a sosit la eveniment îmbrăcată în pijamale gri, purtând în picioare papuci de casă din pluș cu imprimeu de leopard.

Vedeta a uimit cei peste 100 de invitați prezenți în magazin prin atitudinea ei cool și total relaxată, vedeta dorind să sublinieze faptul că are încredere în sine indiferent de ce haine poartă.

DJ Wanda a trecut apoi printr-o transformare spectaculoasă a stilului vestimentar, schimbându-și pijamalele cu o rochie de seară neagră extrem de elegantă, aleasă din magazin, accesorizată cu coliere și lanțuri aurii din cele mai recente colecții ale caselor de modă.



Lansarea outletului de lux GGF, din Piața Unirii, a reprezentat o ocazie pentru vedetele autohtone să pregătească apariții surprinzătoare.
Sylvia și-a afișat, spre exemplu, noul său look și a devenit, pentru o seară, fotomodel. Artista și-a pus extensii având acum o podoabă capiară lungă până în zona lombară. Cu părul cârlionțat, de culoarea focului, Sylvia a ales câteva ținute glam din outlet și a pozat într-un studio foto amplasat în mijlocul magazinului. Cântăreața a fost susținută în tot acest timp de noul ei iubit, Dragoș, care s-a dovedit a fi foarte protector.

Geanina Ilieș a participat la inaugurare alături de fiul ei, Patrick. Este pentru prima dată când frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 și GSP TV își face apariția la un eveniment alături de băiatul în vârstă de șase ani.
Patrick a dovedit reale veleități de manechin, fiind îmbrăcat cu un sacou foarte trendy și pozând la panou ca un adevărat fotomodel.

Dana Săvuică a ajuns la deschiderea outletului GGF direct de la o filmare pe care a avut-o la televiziune, impresionând prin alegerile sale vestimentare: jachetă bej, rochie neagră până la genunchi, o capă roșie din blană, clutch și cizme până deasupra genunchiului.

O apariție la fel de interesantă a avut-o și Roxana Iliescu, care a ales să poarte o rochie albastră acoperită cu o vestă din blană.

Mihaela Drafta a sosit la eveniment alături de campioana internațională la înot, Camelia Potec. Designerul vestimentar a dovedit că știe tot timpul să aleagă cele mai potrivite vestimentații în raport cu personalitatea sa puternică și, astfel, și-a făcut apariția într-o rochie gri din bumbac, acoperită cu o capă din blană de lamă.


Camelia Potec a ales o ținută cool, compusă din pantaloni tip pană, cămașă albă și un blazer din lână, totul accesorizat cu o superbă pereche de pantofi roșii.
Denisa Nechifor a oferit una din rarele sale apariții publice din ultimul timp, participând la eveniment alături de o prietenă bună.

În incinta magazinului GGF a fost amplasat un studio foto unde DJ Wanda și Sylvia au fost fotografiate de cunoscutul Sergiu Zimbilschi, devenind astfel fotomodele pentru o seară. Cele două artiste au îmbrăcat ținute din vitrina magazinului, adoptând mai multe stiluri vestimentare: de la rochii de seară, până la ținute de club.

În cadrul outletului de lux GGF din centrul Bucureștiului se găsesc colecții ale unor branduri internaționale precum MaxMara, Liu Jo, Diesel, Versace, Dolce&Gabbana, Iceberg, Blumarin, Trussardi sau Gaudi, toate la prețuri reduse.

Special pentru evenimentul de deschidere a GFF-The Cool Outlet, s-au expus o selecție de blănuri naturale și ecologice, o colecție exclusivistă de rochii de seară și cele mai cool accesorii de sezon.

GGF – The Cool Outlet se află pe Bd.
Dimitrie Cantemir nr. 2, București. Mai multe detalii, pe www.ggf.ro

1 din 16

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod