DIAGNOSTICAREA PRECOCE, PRIMUL PAS CĂTRE VINDECARE!

Conferința Națională dedicată problematicii cancerului la copii și tineri 28 Noiembrie 2014, București.
Asociația ”Primind Ajutor Viața Este Luminoasă (Asociația P.A.V.E.L.) - asociația părinților cu copii bolnavi de cancer – vă invită, în data de 28 Noiembrie 2014, in București (locatia va fi anuntata ulterior) să participați la cea de-a treia Conferință Națională dedicată problematicii cancerului la copii și tineri cu titlul “Diagnosticarea precoce, primul pas către vindecare!”. Partenerul științific în organizarea acestui eveniment este Societatea Română de Onco-Hematologie Pediatrică (SROHP).

Continuînd demersul început la edițiile anterioare din anii 2011 și 2012, conferința va aduce în centrul atenției societății civile românești, al autorităților publice centrale și locale, al liderilor și formatorilor de opinie, al asociațiilor profesionale, al specialiștilor din diverse domenii și al publicului larg, situația copiilor și a tinerilor bolnavi de cancer și a familiilor acestora.

Mesajul central al evenimentului este: “Diagnosticat la timp și tratat corect, cancerul poate fi vindecat”.

Acest eveniment este o parte componentă a Campaniei naționale de informare privind semnele “de alarma” ale cancerului la copii, pe care Asociația P.A.V.E.L.
o va derula începând cu toamna acestui an. În cadrul conferinței, vor fi făcute publice strategia campaniei, clipul și celelalte materiale care se vor disemina la nivelul întregii țări.

La conferință vor fi invitați să participe personalități din cele mai importante centre/secții de oncologie - hematologie pediatrică din România, care vor susține cu argumente științifice necesitatea diagnosticării precoce a cancerului la copii și tineri. Asociațiile de pacienți prezente vor putea să adere la efortul nostru de diseminare a informațiilor privind diagnosticarea timpurie.


Specialiștii din diferite domenii - asistenți sociali, medici, preoți, psihologi, profesori etc. - vor avea ocazia să vină cu completări și cu sugestii ale unor acțiuni care să mărească impactul campaniei. Reprezentanții autorităților și ai organismelor finanțatoare, reprezentanții mass media, liderii și formatorii de opinie vor avea, de asemenea, ocazia să preia ideea necesității diagnosticării timpurii a cancerului și să o susțină prin mijloace specifice.

Management eveniment: Asociația P.A.V.E.L.

Înscrierile se vor putea face până în data de 21 Noiembrie 2014, la adresa de e-mail: conferinta2014@asociatiapavel.ro

Pentru informații suplimentare: Iuliana Ghidu, Director executiv, telefon: 0737 30 99 62
Asociația ”Primind Ajutor Viața Este Luminoasă

www.asociatiapavel.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod