Curs de inițiere în masaj – Daruiește-i celui drag un masaj de Crăciun

De Crăciun, Alegria Wellness îți oferă posibilitatea de a dărui relaxare și sănătate persoanelor dragi printr-un curs de inițiere în arta masajului. Probabil că nu v-ati gândit până acum să oferiți persoanei dragi un cadou cu totul aparte de Crăciun, însă ați putea încerca ca în locul darurilor obișnuite, să așezați sub brad o cutie legată cu o funda roșie, în care să se regăsească un ulei de masaj aromat și un bilet scris de mană. Iar apoi, în prima zi de Craciun, să aplicați tehnicile deprinse la curs într-o sesiune de masaj prelungită.
Cursul de inițiere în masaj este gândit ca o modalitate de a primi și de a oferi relaxare și poate deveni un hobby. Participarea la acest curs în perioada Crăciunului este o bună ocazie de a dărui persoanei dragi momente de relaxare prin tehnicile în care specialiștii Alegria Wellness te vor iniția. În urma cursului, inițiatorii garantează nu doar învățarea unor tehnici de masaj și presopunctură, ci și socializarea într-un cadru relaxant și amical, împărtășindu-și experiența trăită.

”Cred că este extraordinar de  frumos să poți oferi partenerului de cuplu sau altor persoane dragi un masaj făcut din suflet și cu drag. Iar eu te pot ajuta să înveți și să faci asta chiar înainte de Crăciun, ca să fii pregatit și să poți oferi câte cadouri de relaxare dorești!”, spune Alex Gavriliu, fondatorul proiectului.

Pe lângă relaxarea pe care i-o veți putea oferi partenerului sau persoanei dragi, prin intermediul masajului întregul organism va fi armonizat și reechilibrat. Circulația sanguină va fi stimulată, articulațiile vor deveni mai flexibile, iar durerile, spasmele sau crampele vor fi prevenite și întregul corp va fi revitalizat.

Cursul de masaj se va desfășura sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 14:00 la ora 19:00 la sediul Alegria Wellness din strada Gala Galaction nr 34 și va avea un caracter practic. Practica se va realiza pe mese profesioniste de masaj, iar pentru a avea energie timp de 5 ore cât dureaza cursul, Alex vă va întampina cu fructe, ceai, biscuiți aromati si alune.  Mai mult decat atat, participantii la curs pot castiga una dintre cele 3 sticle de vin vechi romanesc, oferite de Myman.ro și un masaj de relaxare de 90 de minute oferit de Alegria Wellness.

La curs sunt așteptate persoane indiferent de vârstă, sex sau mediul profesional, care doresc să învețe în cele cinci ore tehnici simple de masaj, pe care să le aplice apoi în spațiul privat, spre fericirea partenerilor sau a prietenilor. De aceea, nu este nevoie de o pregătire prealabilă sau de înscrierea obligatorie la cursuri viitoare. Doritorii trebuie sa fie însoțiți de o persoană pentru a împărtăși experiența trăită, dar și pentru a putea expune practic metodele de masaj învățate.

În spirit festiv, organizatorii promit cinci ore de relaxare, veselie și bună dispoziție!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod