Concurs de Design Inspirat de ADAM, Opel ADAM

Vedetele inaugureaza linii vestimentare stylish in care adeseori tricourile au un loc de cinste. Acum o poti face si tu, in functie de ceea ce iti inspira… un ADAM. Poti castiga bani, faima si in portofoliul tau de fashionista un tricou care sa te reprezinte. “Tentatia” este poate una dintre cele mai generoase teme pentru un concurs de design, iar numele care il inspira, ADAM, aduce cu atat mai multe idei creative cu cat panza pe care va fi desenat este un tricou.

Noul model sic de oras de la Opel are ca principala calitate faptul ca poate fi personalizat din fabrica, asa incat sa fie fix pe gustul tau.

Doar la exterior sunt zeci de mii de combinatii posibile, asa cum un tricou poate genera cel putin aceeasi cantitate impresionanta de idei.
Dar cum moda este mereu alta, iar gusturile se schimba… la ADAM poti aduce masinii oricand modificari majore de aspect. Pe langa personalizarea maxima cu care iti poti alege masina inca din fabrica, sute de elemente de interior si exterior sunt disponibile si dupa achizitia masinii asa incat ii poti schimba si hainele, si incaltarile, si accesoriile.

Ai simt artistic? Deseneaza cea mai seducatoare poveste! Iti doresti tricoul care va iesi castigator? Voteaza propunerile si il poti avea.
Detaliile despre concurs sunt disponibile aici: http://www.eva.ro/concursuri/concurs-opel-adam/.

Cat de grozav este ADAM poti sa afli de la cel care l-a testat, pentru ca un membru al echipei Automarket.ro a fost la lansarea de la Lisabona si s-a imprietenit cu ADAM. Impresiile lui sunt pe site: http://www.automarket.ro/test-drive/opel-adam-14-ecoflex-89-cp-start-stop-48033.html.

In ceea ce priveste atributele unice ale lui Opel ADAM, daca e sa ne gandim doar la plafonul care poate fi personalizat la interior ne ia ameteala: de exemplu, poti sa ai deasupra capului permanent un cer senin.
Si cand lumina exterioara nu mai face posibila vederea plafonului? 64 de stele stralucesc pe acoperisul lui ADAM. Romantic, relaxant, cool.

Panoul de bord poate avea si el insertii luminoase pe diverse tematici, telefonul tau smart se conecteaza la masina si ii poti accesa continutul pe displayul ADAM, asa incat in timp ce mergi, asculti muzica preferata din el in boxele masinii, poti telefona, poti folosi navigatia, iar in acest timp ti se incarca si bateria…

Putem continua la nesfarsit, povestea lui ADAM e lunga cat istoria.

1 din 4

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea.martin pe 31 Mai 2013, 11:48
    wooaau!!!

    Super masina, cu super dotari, bravo lor. Familia mea este fan marca Oper.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod