Colectiv. Mărturia incredibilă a unui tată care şi-a pierdut fiul de 19 ani

Alex Hogea, student la Automatică, a fost ucis de corupţie, orgoliul unor medici, birocraţie şi viruşii din Spitalul Universitar Bucureşti

Narcis Hogea a publicat un text emoţionant despre ultimele zile din viaţa fiului său, Alexandru. Adevărul a început, timid, să iasă la suprafaţă. În spatele acestei poveşti emoţionante descoperim haosul din serviciile româneşti de urgenţă amestecat cu cel din serviciile medicale.

Alexandru Hogea, 19 ani, un student al Facultăţii de Automatică a fost ucis de corupţie, orgoliile unor medici şi de birocraţie. plecarea lui în străinătate a întârziat neprmis de mult, atât de mult încât când a fost trimis era infestat cu virusul piocianic.

Iniţial, actele au fost făcute pentru Bruxelles, iar părinţii au fost trimişi acolo, pentru ca a doua zi să afle că Alex a fost ”expediat” de către tandemul Bănicioiu-Arafat la Viena. Băiatul s-a stins în data de 23 noiembrie.
Promisiunea tatălui de a face tot ce-i stă în puteri pentru a afla adevărul pluteşte ameninţător asupra medicilor, managerilor de spital şi asupra birocraţilor care au ratat ruşinos salvarea unei vieţi. Această mărturie vine din infern. Iar acolo e multă durere!
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lena pe 9 Dec 2015, 00:24
    de ce au fost omorati...

    Au fost chemati tineri la gramada, cei 400 nu erau toti fani ai trupei sau mecar iubitori de hard metal,rock, poate nici cunoscatori ai genului. Au fost omorati pentru organe, la arsi nu se mai cunosc urmele operatiilor...pioceanic, infectii, tergiversari in plasarea lor, lipsa de camere hiperbarice...praf in ochi. Totul a fost premeditat.

    1
    0

  • Anonimous pe 8 Dec 2015, 19:53
    Ceva pute....din ambele parti

    adica cum naiba : " Iniţial, actele au fost făcute pentru Bruxelles, iar părinţii au fost trimişi acolo, pentru ca a doua zi să afle că Alex a fost ”expediat” de către tandemul Bănicioiu-Arafat la Viena...." ... cand tatal pe facebook a afirmat ca a cautat si a gasit din prima " un pat liber ptr Viena.... " ?!?! adica ce... si cum ? se lipesc afirmatiile astea ca si nuca de perete !!!

    1
    1

  • NELLY pe 8 Dec 2015, 18:53
    Moarte groaznica a lui Ale Hogea

    Nici nu am cuvinte sa pot consola un parinte care si-a pierdut fiul din cauza lasitatii medicilor. Se stie ca acest Spital este plin de microb. Mama mea a murit in acest Spital de un microb'' acineto bacter''. Directorul acestui Spital impreuna cu medicii care au primit acest tineri de la COLECTIV , si care stiau ce microbi sunt in acest Spital ar trebui judecati in public in Piata Universitatii, fara drept de a mai profesa si inchisi pe viata. Sincere condoleante parintilor , si multa sanatate si putere de lupta pentru a afla adevarul!

    3
    0

  • Stephan pe 8 Dec 2015, 17:56
    De ce...de ce...

    Daca cineva ar fi interzis "lansarea" din "Colectiv", sa vezi scandal, comunistii interzic tinerilor exhibarea talentelor, sa fie lasati tinerii sa se distreze, ce e aia aviz de la pompieri, samd. Si daca s-ar face niste autopsii si s-ar descoperi si niste urme de alcool ? Nu vedeti ca Europa plange victime ale teroristilor ? Unde e compasiunea pentru Romania ? Si de ce nu ne raportam la prapadul pe care l-a facut regimul basescu, cauza tuturor relelor...

    2
    6

  • irina pe 8 Dec 2015, 16:42
    alex

    ...atat de trist...doamne, atat de trist...domnule hogea, acum sunteti coplesit de durere si toata viata veti fi, din pacate...dar pentru alex, nu lasati sa treaca asa, pur si simplu, tot ce s-a intamplat...faceti ceva...incercati sa aflati adevarul, trageti- i la raspundere pe toti...inca sunteti calm...cred ca daca as fi in locul dvs., as da cu totii de pamant...

    2
    3

  • lili pe 8 Dec 2015, 14:21
    cata durere...

    Cata durere...pacat, vieti tinere ucise de incompetenta si indiferenta celor care sunt platiti pentru a proteja cetatenii acestei tari. Va doresc sa reusiti sa faceti asa incat cei RESPONSABILI sa plateasca. NU e durere mai mare pentru un om ca aceea de a-ti striga durerea dupa copilul mort. Dumnezeu sa va jute, Romania nu are asemenea preocupari pentru locuitorii ei.... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

    3
    6

  • Elena pe 8 Dec 2015, 13:58
    sa ne rugam pentru ei

    Dumnezeu sa-l odihneasca pe Alex si pe toti care au murit din cauza acestui incendiu! Nici un om insa nu moare fara ca Dumnezeu sa vrea sau sa ingaduie acest lucru, chiar daca este foarte dureros si greu de acceptat de noi. Sufletul este vesnic, nu dispare, ei sunt vii dar in alta lume. Sa ne rugam pentru cei plecati si pentru cei care ii plang si care au nevoie de mangaiere.

    5
    3

  • soujirou pe 8 Dec 2015, 13:54
    infecții

    Nu e surprinzător partea cu infecții pentru mine. Fratele meu a fost internat la spital cu hemoragie la plămâni ca după ce e externat să se descopere că s-a molipsit cu ceva infecție la picioare ce făcea să i se umfle picioarele. Bineînțeles că asistenta nu l-a primit să-l interneze (nu mai putea sta singur pe picioarele lui) până nu a primit ceva mită. Și acum toți din jurul meu sunt șocați că prefer să mor decât să ajung într-un spital.....

    5
    0

  • cristi pe 8 Dec 2015, 11:28
    Iohanis a umplut tara de pioceanic

    Demisia Iohanis!!!! Trebuie sa scapam de pioceanic!!!

    4
    9

  • sorina pe 8 Dec 2015, 11:03
    Iohanis????

    Ce treaba are Iohanis in toate astea?

    8
    3

  • Vali pe 8 Dec 2015, 08:38
    Ce as face eu....

    As inchide granitele pentru cei din ministere,din parlament,din tot guvernul asta de corupti!!!Nimeni sa nu aibe voie sa se trateze in alta parte decat aici!!!

    13
    0

  • Elena pe 8 Dec 2015, 00:36
    Motivul mortii tinerilor...

    Oameni buni , oameni cu suflet mare, dragi romani adevarati...Ne intrebam de peste o luna, ''DE CE? DE CE? DE CE?'' De ce atatea lucruri care nu se leaga , nu au sens , nu au logica...De catva timp , daca treceti prin centrul Bucurestiului , pe panourile publicitare din carton , sta scris motivul uciderii acestor tineri ...Asa cum la noi e o permanenta lipsa de sange in spitale , si e o intrega mafie implicate in donarea de sange, asa este si o cerere mare de organe pentru transplanturi. Se pare ca la cei arsi urmele operatiilor de extragere a organelor nu se mai cunosc, asa ca...Ganditi-va , ganditi-va, ganditi-va...parintii celor plecati atat de devreme intr-o lume mai buna ar face bine sa ceara autopsii independente...Cred ca ne-am ingrozi de ce am afla...

    8
    7

  • maistor kokir pe 8 Dec 2015, 00:07
    Condoleante

    E un sentiment, pe care nimeni nu vrea sa-l traiasca vreodata,acela de a pierde un astfel de fiu, 19 ani, f frumos si f inteligent, e o mare pierdere chiar si pt natia romana. Eu cred totusi, ca marile erori care trebuie cu adevarat indreptate s-au facut pana la acel incendiu, o data ars un organism e supus unui numar imens de riscuri, nu poate fi sigur nimeni ,ca daca ar fi ajuns inca din seara tragediei direct intr-un spital din Europa, ar fi supravietuit,si chiar daca ar fi scapat,n-ar mai fi fost niciodata cel care era, acele arsuri ti-ar fi mutilat inclusiv personalitatea ... Eu inca sunt f f f f f suparat , ca 400 de oameni au stat inghesuiti ,intr-o incapere fara geamuri,cu o singura intrare,fara un extinsor,in Romania anului 2015, in conditiile in care astfel de evenimente tragice au mai avut loc in alte tzari ,si au fost prezentate in documentare.Nimeni n-are extinsor in apartament sau in casa, dar macar are geam la fiecare camera, macar are pe unde respira,si daca nu sta la un etaj superior ,poate chiar sari de pe geam. Acea locatie al clubului Colectiv, era iadul realmente !!!

    13
    4

  • ANONIMUS pe 8 Dec 2015, 00:04
    "virusul pioceanic"

    Cu toata durerea unui tata care nu poate intelege dece un fiu poate murii,nu intelege ca un virus nu are tratament etiologic.Nu este cazul de virus ci de o bacterie piocianica sau pentru neofiti cea care produce puroiul .Din pacate in mediu spitalicesc aceste bacterii au fost "vaccinate" la majoritatea antibioticelor care au devenit rezistente ,si la mai multe bacterii care in mod normal nu sunt periculoase in cazul unor arsi cu pielea distrusa deci cu o poarta de intrare se infecteaza si nu pot fi stopate inmultirea lor cu nici un antibiotic.Cand apararea naturala a corpului este invinsa rezultatul duce la deces ,prin toxinele rezultate din metabolismul acestor bacterii.Numai pronia putea face o minune din pacate.Medicii n-au gresit cu nimic si nu puteau sa faca altceva.Bacteriile acestea pot fi omorate cu raze gamma dar asta insemna ca sectia sa fie inchisa pentru cateva zile si nici rezultatul nu e sigur.dumnezeu sa-l odihneasca.

    15
    5

  • Bogdan pe 7 Dec 2015, 23:48
    promisiunea tatalui ... pluteste amenintator asupra...

    Poate ca vom intelege odata ca uneori nu exista un anumit vinovat, si ca dorinta nationala de a gasi mereu un tap ispasitor este putin deplasata. Vinovatia colectiva, pe care ne e atat de greu sa o acceptam, se distribuie tuturor, inclusiv celor care au avut de suferit. Cel care nu a pacatuit niciodata sa arunce prima piatra...

    14
    4

  • Cristian pe 7 Dec 2015, 23:43
    Demisia lui Iohanis

    Și de ce nu-i cere demisia lui Haplea de la Cotroceni?!? Că doar șeful trebuia să-și dea demisia de onoare, așa cum a făcut-o prim-ministru.

    10
    13

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod