Cine este soțul Arianei Grande și de ce se despart

Actrița Ariana Grande și soțul ei, Dalton Gomez, și-au confirmat despărțirea. Cei au avut întotdeauna o relație discretă și, se pare, finalul va fi tot așa de discret.
Ariana Grande și Dalton Gomez au fost împreună aproape trei ani dar, acum, relația lor a ajuns la final.
 


Cine este Dalton Gomez
 

 
Dalton Gomez și actrița și cântăreața Ariana Grande se îndreaptă cu pași rapizi către divorț, după peste doi ani de căsnicie. În fapt, cei doi sunt despărțiți, deja, din ianuarie 2023.
Ariana și Dalton au început o relație în 2020, chiar înainte de pandemia de Covid, și s-au logodit într-un an.
Se pare că cei doi nu au reușit să mențină armonia în cuplu, iar sfârșitul pandemiei a culminat cu despărțirea lor, anul acesta.
Dalton s-a născut pe 7 august 1995, în San Bernardino, California și a crescut acolo, înainte de a se muta în Los Angeles.
Acolo și-a întemeiat o carieră în vânzarea imobiliarelor de lux către clienți bogați și celebri.
Un veteran al pieței imobiliarelor, Dalton este numit director al diviziei Estates, a lui Aaron Kirman, după ce, anterior, a fost director de operațiuni.
Prezentat drept „lider al industriei” pe site-ul web Aaron Kirman, agentul se mândrește cu o listă de clienți pe care i-a ajutat, plină de nume de vedete, printre acestea aflându-se inclusiv olimpicul Shaun White și fostul star NBA Chandler Parsons, care și-a vândut casa din Bel-Air pentru 12,35 milioane de dolari.
 


Nu se știe cum a cunoscut-o pe Ariana

 

Deși nu este clar cum a cunoscut-o Dalton pe Ariana, o sursă a declarat, potrivit E!,  că perechea se învârtea în același cerc și era conectată prin proiecte legate de muncă, dar și de prietenii comuni.
În octombrie 2019, Dalton l-a ajutat pe starul Big Bang, Theory, Kunal Nayyar, să cumpere o casă în Los Angeles pentru 7,5 milioane de dolari de la vânzătorul Aaron Rosenberg, un avocat  ce se ocupă de clienții din domeniul muzical și care îi reprezintă, printre alții, pe Ariana, Jennifer Lopez și Justin Bieber.

În iunie anul următor, șeful lui Dalton, Aaron Kirman, a reprezentat-o pe Ariana ca agent imobiliar atunci când aceasta a cumpărat un conac de 13,7 milioane de dolari în Hollywood Hills.
Ariana și Dalton au, de asemenea, prieteni comuni de la Hollywood, Dalton împărtășind, pe Instagram, o poveste despre el însuși petrecând cu Miley Cyrus în iulie 2017.
De asemenea, agentul imobiliar și-a început cariera de dansator, ceea ce ar putea explica și unele dintre legăturile sale cu celebrități.
Deși valoarea netă exactă a averii sale este necunoscută, revista Life & Style a estimat că Dalton avea, deja, 20 de milioane de dolari, în mai 2021.
 


Dalton, succes colosal în afaceri

 

Magnatul imobiliar a vândut case valoroase, în urma tranzacțiilor făcând o avere considerabilă.
Cum ar fi, de exemplu, suma de 51.000.000 de dolari, pentru o proprietate cu 10 dormitoare, vândută în mai 2022, tranzacție ce i-a adus lui Dalton un commision considerabil.
Dacă ar fi câștigat standardul de două procente pentru fiecare proprietate listată, Dalton ar câștiga comision de la 26.000 de dolari la 1.000.000 de dolari, pe listare, pe baza caselor anterioare din lista sa.
 

 
Inelul de logodnă al Arianei, 100000 de dolari

 

Averea lui Dalton a fost dovedită prin inelul de logodnă pe care l-a luat pentru Ariana, unul cu diamante și perle, despre care se zvonește că valorează 100.000 de dolari.
Ariana și Dalton au fost văzuți pentru prima dată împreună sărutându-se la un gastropub din California, potrivit TMZ, în februarie 2020.
Ulterior, cuplul a intrat în carantină, din cauza pandemiei Covid, la casa cântăreței din LA, iar Ariana și-a confirmat relația cu Dalton la începutul lunii mai 2020, odată cu lansarea videoclipului pentru duetul ei cu Justin Bieber, „Stuck With U”.
În videoclip, ea se întâlnește cu Dalton și chiar împărtășește un sărut dulce cu el în timp ce se bucură de un dans privat în dormitorul ei.
Ariana a dat vestea logodnei lor în decembrie 2020, împărtășind fotografii rare cu ei împreună și cu inelul ei, într-o postare pe internet, intitulată „Pentru totdeauna”.

 
S-au căsătorit în mai 2021

 

Dalton, a cărui prezență pe rețelele sociale a fost tot timpul minimă, a ajutat la proiectarea inelului de logodnă pentru Ariana.
Relația lor a avansat rapid, iar în mai 2021 cuplul s-a căsătorit în timpul unei ceremonii intime la casa starului pop Ariana Grande,  din Montecito, unde vecinii sunt doar staruri precum Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Prințul Harry și Meghan Markle.
O sursă a declarat, potrivit TMZ, că ceremonia a fost „într-adevăr doar pentru ei”, dar nu este clar dacă a fost o decizie impulsivă sau dacă au planificat ziua cea mare.
Cuplul nu a comentat niciodată în mod public nunta, continuând să-și păstreze relația cât mai privată.

 
 
De ce se despart Ariana Grande și Dalton Gomez?

 

Potrivit TMZ, cei doi s-au despărțit, deoarece nu au reușit să facă relația lor să funcționeze într-o „lume post-COVID”.
S-a spus că au fost „totul” unul pentru celălalt în timpul lockdown-ului din pandemie, când au stat blocați în casă, dar odată ce restricțiile COVID au fost ridicate, diferențele lor fundamentale au început să devină mai evidente.
S-a spus că Dalton Gomez a fost „luat prin surprindere” de celebritatea Arianei Grande, nefiind niciodată preocupat de programul ei și de paparazzi în perioada în care se aflau în izolare.
Mai mult, potrivit unor surse, Dalton Gomez s-ar întreba de ce Ariana Grande ar avea nevoie de bodyguarzi pentru a ieși în public, neînțelegând că acest lucru este esențial pentru starul pop.
 

 
Ruptura, produsă când Ariana a plecat în Anglia

 

Se presupune că mariajul lor a început, cu adevărat, să se destrame atunci când Ariana Grande a plecat în Anglia, în decembrie 2022, pentru a începe filmările pentru Wicked, unde o interpretează pe Glinda, vrăjitoarea cea bună.
Dalton și Ariana s-au despărțit pe cale amiabilă în ianuarie 2023, dar au dat o nouă șansă relației lor în luna mai, însă totul a durat doar două săptămâni, înainte de a renunța definitiv.
În schimb, Dalton și Ariana au lucrat la prietenia lor, ceea ce înseamnă că va fi un divorț fără scandal.
 
 
Sursa foto: Instagram 
27 Iulie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod