Caravana Cărții BookLand vă aşteaptă la Cluj-Napoca, în Piața Mihai Viteazul

Clujenii ne-au demonstrat că sunt niște cititori frenetici, așa că BookLand îşi continuă şederea la Cluj-Napoca! Până pe 9 iunie instaurăm dictatura livrescului în Piața Mihai Viteazul și îi așteptăm pe toți cu oferte irezitibile la cărți, muzică, film și jocuri. Bineînțeles, ne și distrăm! Evenimentele artistice și culturale nu vor lipsi.
Ai cu ce te lăuda?

Vino în Caravana BookLand, unde gasești cele mai noi apariții editoriale, care îți vor face viața mult mai frumoasă și conversațiile mai interesante.  

“Anul acesta, BookLand va incerca să vină și mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare, și de ce nu, mai vizitate, și am pregatit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții: de la cel mai mic pană la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand

Caravana Bookland este fara indoiala cel mai mare targ de carte urban, iar Editura Nemira este mandra sa faca parte din acest fenomen cultural.
Asteptam sa ne  întâmpinam prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vrem sa le oferim vizitatorilor nostri cele mai noi aparitii la preturi mai mult decat atractive, asteptandu-i in spatiul primitor si modern pus la dispozitie de Bookland, declara Maria Galan, Marketing Manager Editura Nemira

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cartii, te asteptam in comunitatea BookLand.
 

Alatura-te si tu cu un LIKE: https://www.facebook.com/targdecarte
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod