Caravana Cartii BookLand, in Parcul Herastrau din Bucuresti

Ca sa ai cu ce!
Caravana cartii BookLand va asteapta in Parcul Herastrau din Bucuresti in perioada 17-29 septembrie intre orele 9.00 – 22.00 cu peste 6000 titluri de carte la preturi de producator, de la aproape 100 de edituri.
 
Ai cu ce te lauda?

Vino in Caravana BookLand din parcul Herastrau, unde gasesti cele mai noi aparitii editoriale, care iti vor face viata mult mai frumoasa si conversatiile mai interesante.  

"Ii asteptam pe toti bucurestenii  sa treaca pragul Caravanei BookLand, in cel mai titrat parc din Bucuresti, , Herastrau.
Acest eveniment este o reconfirmare a statutului capitalei de important centru de cultura al Romaniei. Toti iubitorii de carte sunt invitati sa petreaca clipe placute in compania cartilor, intr-o atmosfera idilica.”
Coordonator BookLand
 
"Caravana Bookland este fara indoiala cel mai mare targ de carte urban, iar Editura Nemira este mandra sa faca parte din acest fenomen cultural. Asteptam sa ne  întâmpinam prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor.
Vrem sa le oferim vizitatorilor nostri cele mai noi aparitii la preturi mai mult decat atractive, asteptandu-i in spatiul primitor si modern pus la dispozitie de Bookland
, declara Andreea Sterea, Marketing Manager Editura Nemira


Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cartii, te asteptam in comunitatea BookLand. 

Alatura-te si tu cu un LIKE: https://www.facebook.com/targdecarte
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod