Ceaiul rosu te fereste de afectiunile toamnei

Pentru multi toamna este anotimpul preferat. Simturile sunt stimulate si devin mai profunde, culorile mai pronuntate, aromele mai bogate si un nou aer incepe sa ne invaluie.

Pentru multi toamna este anotimpul preferat. Simturile sunt stimulate si devin mai profunde, culorile mai pronuntate, aromele mai bogate si un nou aer incepe sa ne invaluie.

O data cu acestea insa se duc si zilele care fac trecerea de la temperaturile de vara la cele ale sezonului rece de toamna. In aceasta perioada, foarte multi dintre noi suferim din cauza fluctuatiilor de temperatura drastice.

Ploaia, vantul puternic si variatiile de umiditate sunt factori care contribuie la scaderea imunitatii si aparitia racelii.  Lucrul bun, daca am putea spune asta, este ca acestea nu sunt atat de severe precum cele din sezonul de iarna.

Totusi, este necesar sa mergeti la un medic pentru a evita alte infectii virale. Toamna este un sezon care favorizeaza alergiile, iar astmul este una dintre ele. O alta boala comuna pentru aceasta perioada este ulcerul gastroduodenal.

Cu o preventie adecvata toate acestea ar putea fi evitate. Astfel, la inceputul toamnei includeti in alimentatie si ceaiul. Ceaiul rosu sau Rooibos-ul este potrivit pentru aceasta perioada datorita beneficiilor sale, fiind cunoscut de mii de ani ca remediu pentru durerile de cap ce pot fi provocate de vremea schimbatoare, pentru insomnii, astm, slabiciuni osoase, hipertensiune arteriala sau alergii.

Rooibos Tea Royal T-Stick de la Iberico Mediteranian este ceai rosu natural 100%, originar din sudul Africii.
Acesta contine polifenoli ce au calitatea de a fi inflamatori si antivirali. Rooibos Tea Royal T-Stick nu contine cofeina, ca orice alt ceai de acest tip, fiind recomandat celor care sufera de insomnie si poate fi baut in orice moment al zilei.  Datorita continutului bogat in Calciu, Mangan si minerale acesta ajuta la mentinerea in conditii bune a structurii osoase.

Quercetin, un antioxidant puternic ce se regaseste in ceaiul rosu este cunoscut pentru prevenirea a numeroase boli. Acesta reduce tensiunea arteriala si inlatura radicalii liberi.  Quercetin-ul ajuta la scaderea nivelului de colesterol rau LDL si cresterea colesterolului bun in acest fel fiind protejat organismul de boli precum: ateroscleroza, infarct miocardic sau accident cerebral vascular.

Datorita calitatilor sale antiinflamatoare, ceaiul rosu este potrivit in sezonul de toamna pentru preventia bronsitelor si a altor eczeme alergice.

Rooibos Royal T-Stick este recomandat a fi baut pentru prevenirea afectiunilor de toamna si nu numai.
El vine intr-un ambalaj special, unic in Romania, usor de folosit si igienic. Ceaiurile Royal T-Stick pot fi achizitionate din toate magazinele Auchan din tara.
Iberico Mediteranian este distribuitor exclusiv al ceaiurilor Royal T-Stick in Romania, iar gama este extrem de diversificata. Aceasta include: ceai verde, ceai verde cu lamaie, ceai marocan cu menta, ceai rosu, ceai negru, ceai de fructe (fructe de padure, lamaie, portocala, piersica, capsune).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod