Arest la domicilii de lux. Prințul Paul și Truică suportă în puf rigorile legii!


Proprietatea lui Truică de la Snagov, închisoarea de lux
”Apropiaţii lui Truică spun că prima afacere a acestuia a fost un magazin alimentar, deschis la începutul anilor '90, la parterul casei soţiei sale, situată pe Bulevardul Banu Manta din sectorul 1 al Capitalei. Prin 1996, magazinul a falimentat. În spaţiul respectiv, omul de afaceri a deschis apoi un Internet Café, o afacere la modă în acea vreme. 1999 este anul lansării lui Truică în lumea bună a afacerilor. Prin intermediul părinţilor săi, a cunoscut-o pe Dana Năstase, soţia viitorului premier.
După ce aceasta l-a introdus în cercurile marilor oameni de afaceri, Truică a deschis în 1999 firma TotalNet (care furniza servicii de internet), alături de mai experimentaţii Alexandru Bittner, Adrian Petrache, Viorel Jianu şi Emil Nell Cobar. După un început timid, firma a cunoscut o creştere a cifrei de afaceri spectaculoasă: în doar doi ani, profitul firmei s-a majorat de 25 de ori. Bunăstarea firmei a coincis cu venirea la guvernare a PDSR. Aşa se face că TotalNet a primit foarte multe contracte, pe bani grei, de la instituţii publice”, scrie jurnalistul George Lăcătuș pentru cotidianul ”România Liberă”, în anul 2011.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maia pe 15 Dec 2015, 10:28
    Jigodii de judecatori!

    Pe doctorul Mencinicopschi sau pe Gica Popescu nu i-au mi arestat la domiciliu...insa ii tin in puf pe nesimtitiii astia..iar printul Paul se dadea si mare nobil..mare caracter....Halal nobil! Poate intr-o zi se va face dreptate si vor disparea in negura timpului si jigodiile astea de judecatori!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod